Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
@kadirkartal bisiklet hakkında takıldığınız bir konu da her zaman yardım edebilirim.. Bisiklet hobi ayrıca dostluktur

Eskişehir deki bisiklet sever dostlarımızı bir araya getirmek için whatsapp grubu kurduk bizlere katılıp aramızda olmak istemez misiniz? özelden numaranızı vermeniz yeterli..

19 mayısta 12.00 de Espark (222 kapısı) önünde toplanıyor. Şehir içi gençllk ve spor bayramı için tur yapıyoruz bisiklet severleri 19 mayıstaki etkinliğimizde aramızda görmek isteriz...

@Serhat. bey mesaj kutunuzu kontrol eder misiniz? Mesaj attım ve bilgilendirme yapmadınız. Sizden bir dönüt bekliyorum.

@bektheopethian mesaj yoluyla geri dönüş yapmıştım gelmedimi acaba tur herkese açıktır. Kaskınız var ise kendi güvenliğiniz için takmanızı öneriyoruz. yoksa da sorun değil yazmıştım. Eetkinliğimizi de arkadaşlarınızla paylaşır mısınız?

Arkadaşlar aranızda yol bisikleti kullanan var mı? Şöyle 100+km de 30 ortalama çıkaran olursa süper olur, haftada en az bir gün c.tesi ya da pazar çıkabiliriz.

Tüm Eskişehirli ve Eskişehir'de yaşayan abi kardeşlerime selamlar.

Eskişehir'e Eylül sonrası geleceğim. Gereksiz soru sormamak için 14 Sayfayı tek tek okudum. Göremeyince yazmaya karar verdim.

Carraro 227 Şehir Bisikleti kullanıcısıyım. Karda süremem. Çamurluğum gayet iyi. Termal tayt ve kar maskem ile yağmurluk ve eldivenlerim var. Forumda genel olarak ocak ayı kar yağdığını, martta havalar ısınmaya başladı yazıldığını, haziranda yağmurlar arttı denildiğini, ekimde de havalar soğuyor yazıldığını takip ettim. Sorum ise şu: Eskişehir'de işe 15km 'lik bir sürüş ile gidip gelmeyi planlıyorum. Yazdığım teçhizatlarla yılda yaklaşık yüzde kaç bunu yapabilirim. Sıcak bir şehirden geliyorum. Eskişehir soğuğunda bisiklet sürebilmek için olmazsa olmaz teçhizat nedir?

HAYATATRİBÜNDENBAKANLAR

@Holiganguc Valla buranın havasına ne desek boş. Bunu 8 yıldır Eskişehir'de yaşayan bir İzmir'li olarak söylüyorum. Dün polar artı montla üşüdüm bisikletin üstünde, bugün ise bir tişörtle terledim. Gelince görür alışırsın...

• Beğen
Tepkiler: Holiganguc
saydıklarınız işinizi görecektir rüzgarlık yağmurluk buff kask tayt kar eldiveni zaten geldiğinizde hava şartlarını görüp siz daha iyi karar vereceksiniz burada bir gün bir günü tutmuyor çünkü..

• Beğen
@Serhat.

Whatsapp bisiklet grubu dağıldı mı abi. Özel harekat kursunda sakatlandım ara verdim yazın eskişehirdeyim

memleketimi özledim be :( bir gün arabanın arkasına yükleyeyim bisikleti de Eses'imde bir iki tur atayım, eski günlerin hatrına...

Eskişehirde çok İzmirli var :) bende 13 senedir Eskişehirdeyim, sürüşünüz ne kadar uzun sürecekse ekipmanınızın (yağmurluk, rüzgar geçirmeyen bi ceket vs) sayısı doğru orantıda arttırmalısınız, birde hava durumuna mutlaka bakın genelde doğru çıkıyor.

Herkese selamlar foruma yeni katıldım, hafta içi sabahları 5.30 7.00 arası kanlıkavak çıkışlı kütahya yönü yada bursa yönüne sürüşler yapıyorum, yol bisikleti kullanmaya yeni başladım, mosso cavalier 700 claris kullanıyorum, yollarda karşılaşmak ümidiyle. Hafta sonları işlere güçlere uyarsa her türlü etkinlik geziye katılmak isterim.
@Eser Sevinç Eser bey şu anda o kadar çıkarabilirmiyim bilemiyorum ama performansımı arttırmak için genel, özel önerilere açığım.

• Beğen
Tepkiler: Eser Sevinç
@brkltprmk @kadirkartal @Serhat. @vitalx
Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Peki şehirde çoğu ilde olduğu gibi zincir kilitlerin kesilmesi yoluyla çalınma olayları oluyor mu? Sanırım Eskişehir bisiklet için hava durumu dışında oldukça elverişli bir il...

HAYATATRİBÜNDENBAKANLAR

@Holiganguc Her ilde olduğu gibi malesef burada da yaşanıyor o tür olaylar. Kilitli de olsa ayırmıyorum gözümün önünden.

• Beğen
Geri