Scudo Sports

Eskişehir-Ankara Sivrihisarda Ballı Gözleme Buluşması 2 (muhtemel tarih 15 Eylül)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Ben bir aksilik olmazsa, bisikleti arabayla Polatlı'ya getirip oradan başlayacağım. Dönüşte yine Polatlı'dan olacak. Tel: 537 824 58 36 Sabah 08.00'de Eryaman'dan yola çıkarım biye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Scudo
Aslında ben de Temelli taraflarından başlasam iyi olur ama hb Clio'ya iki bisikleti sığdıramayacağımız için başlangıç muhtemelen Bilkent Köprüsü olacak.Saat 6 gibi çıksak 7 'de Taymek'de oluruz inş ve bi kahvaltı yapıp devam ederiz. Ayrıca giderken toplu gidilse daha iyi olur aslında,dönüşte herkes ayrı takılır.
Ali Kaplan:05058975752

Eskisehir ekibine bulusma saati ve yerini cepten mesaj attim.Ruzgara gore ve yolun mesafesinden muhtemelen biz once variriz once varan beklesin.benim numaram katilan herkeste var durumunda degisiklik olan ile yardim talebinde bulunan beni arayabilir.

yarin gorusmek uzere diyelim hayirlisi ile....

Son hazırlıklar artık yol vakti.Bugün forumda akşama kadar online olsam da işlem yapamam sabrınız için şimdiden teşekkürler.Akşam tur sohbetleri ile devam hayırlısı ile gidip gelelim inşallah.

Abı kazasız belasız tur dıleklerımız sızlerle her zaman oldugu gıbı,tahmınımce az sonra sofraya oturmus olacaksınız :) afıyet olsun herkese selamlar.

@ferhat köse

bu gün istanbulda ciddi bir lodos var idi ,
eskihisar- sivrihisar arası baktım 97 km ,tahminimce yandan size vurdu sabah ,
ferhat dostum tebrikler,,

@Kudret Kurtcebe

Abi buluşma yerinden muhteşem tesisleri tam 107 km gidiş molasız 3:15 sürdü iki kişi ile. dönüş o rüzgara karşı tek başına 5-10 dakikalık 4 mola toplam mola süresi 30 dakika 5:00 saat sürdü ki anamdan emdiğim süt burnumdan geldi tur anlatımında bahsedeceğim.

Evet arkadaşlar bugün turumuzu hayırlısı ile tamamladık kimsenin başına kötü bir durum gelmedi (arayan olmadı :) ) 8 kişi Muhteşem tesislerinde buluştuk yemeklerimizi yiyip sohbetimizi yaptık ben tek başıma Eskişehire döndüm diğer 7 kişi Ankaraya gitti üzülmedim desem yalan olur ama asıl üzüntüyü 107 km hiç dinmeyen kesilmeyen yön değiştirmeyen rüzgara karşı yaşadım. minimum 30 km ayakta sürmek zorunda kaldım bisiklet ilerlemediği için. büyük ayna dişliye hiç çıkamadım :) Allaha çok şükür hava kararmadan sakatlık olmadan eve girdim .Sanırım Ankara ekibi çok keyifli bir yolculuk yapmıştır aynı rüzgarı aldılar ise. hoş onlarda sabah yediler o rüzgarı konu anlatımı yapınca nasılsa bahsederler.

Katılan tüm abilere arkadaşlara teşekkürler 2013 yılı 200 km üstü tur sezonum kapanmıştır :) artık fırsat yakaladıkça kısa sert turlar ile kışı en iyi şekilde geçirmeye çalışacağız ama bir kaç gün bisiklet görmek istemiyorum geçen hafta yapılan 300 km Antalyadan sonra hiç iç açıcı olmadı :) konuyu tur anlatımını yapınca kilitleyeceğim eklemek isteyen varsa eklesin akıla sonradan gelenler tur resimlerinde :)

Evet sevgili Ferhat aynen dediğin gibi oldu.Sabah ters rüzgar yedik ama o kadar da etkili değildi.Yol boyunca kulaklarını çınlattık Abdullah'la.Durumunu tahmin edebiliyorum.Çünkü seni perişan eden rüzgar Ankaraya kadar bize eşlik etti.Sırasıyla herkes bir yerlere dağıldı.Mustafa ve üçlü arkadaşlarla iki kez bizi geçtiler,gayet iyi gidiyorlardı.Sanırım Polatlı'dan otobüse bindiler.Biz Abdullah'la devam ettik.Ben temell'de ayrıldım,o devam etti.Sanırım herkes sağ salim ulaştı.

Çok keyifli bir buluşma oldu,öncülük ettiğin için teşekkürler.Senin için dönüş çok yorucu olduğu için telefonla aramak istemedim.Eve varış,duş ve dinlenme olayı;malum.

Cüneyt de Polatlı sonrası arabayla yanımızdan geçti,sanırım o da şimdi dinleniyordur.Katılan herkese tek tek teşekkürler.Fotoğraflar senden:)

Öncelikle herkesle tanışmaktan çok memnun oldum ondan bahsedeyim. Buluşma yemekler sohbet her şey için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Derya abi de bizi mahçup etti hesap konusunda kendisine ayrıca teşekkür ediyorum.

İşin yol kısmına gelirsek;
Sabah 7 de evden çıktık Ömür Ekinci ile 7.20 de Aşti'de olup 7.30 polatlı arabasına binip 8.30 gibi polatlıdan pedallamaktı hedefimiz. Aşti'ye gittiğimizde 7.30 da araç olmadığını 8'deki aracın dolu olduğunu ve 9 arabasına yer olduğu söylenince pedallamaya karar verdik. 7.30 gibi çıktık yola ve saat 9 da Temelli'de Ömür'ün lastiği patlayınca mecburen gerekli işlemleri yaptık ve biraz vakit kaybettik. Polatlı'yı geçtiğimizde saat 10.40'ı gösteriyordu malum vakit kaybettik. Ardından yokuşlar belirmeye başladı ve rüzgar gerçek yüzünü gösterdi. Sağolsun Ömür beni buluşma yerine 10 km kalana kadar çekti ara ara rüzgar yedim ama yine de çok yardımcı oldu. Arka'da 36 ile rahat rahat giderken öne geçeyim dedim ve yokuş aşağı 32 den sonrasını göstermedi rüzgar. Aksi koşullarda 55-60 rahat gideceğimiz bir yoldu ama kendisine çok lanet ettirdi yol boyu. Sonuç olarak öğleden sonra saat 1'i geçerken buluşma yerine geldim(en son ben geldim) ve iyi vakit geçirdim. Dönüş içinde diğer bisikletseverlerden yorum bekliyorum. 1 ay önce bisikleti almış ve 70 km den daha uzun mesafe yapmamış biri olarak 205 km yaptım ve memnunum. Performans için gerçekten gerekliydi ve çok değerli insanlarla tanıştım.

Ferhat ve Cüneyt abide fotoğraflar var sanırım konuya bekliyoruz :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri