Scudo Sports

Ankara-Eskişehir Ballı Gözleme Buluşması (2 Eylül 2012)

Scudo
Konuyu güncel tutma adına Derya abi :) selamlar.Bu arada Eskişehir ekibine bir kaç kişi daha eklendi faceden böyle giderse hepsi de gelirse Derya abi seni ballı gözlemecide sağlam bir kalabalık bekleyecek :)

• Beğen
Tepkiler: Derya Keçeci
Çok ta iyi olur sevgili Ferhat.Facebook 'daki etkinlik sayfasına' da yazıldım,geçen gün.Ankara'dan pek ses soluk yok.Göreceğiz Angaralıları:) Biliyorsun,spor,dostluk,arkadaşlık tamam ancak her türlü performans etkinliği aynı zamanda bir meydan okumadır.Hele hele bisiklet;hem zamana,hem fiziğin en temel kurallarına,yollara ve daha nelere...Ses ver Ankara!

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@Derya Keçeci

Abi bugün Güngörlerden Burak ve Cem ile konuştum tarih yakınlaşınca sen de konuş.Büyük ihtimal sana eşlik edecekler ekstra bir işleri çıkmaz ise.....

• Beğen
Eskişehir'den Ankara yönüne gitmeyi hep hayal etmiştim ama İzmir-Ölüdeniz turundan sonra gereksiz olduğunu düşünmeye başlamıştım. Ağaç yok, deniz yok, gölge yok, sıkıcı olacağı kanaatindeydim hep. Planı görüp sayfaları okuyunca hoşuma gitti ama uzun süredir uzun mesafe katetmedim herhalde 210 kmlik gidiş dönüşün altından kalkamam. Hele bu yol Eskişehir-Sivrihisar olunca daha da zor gibi duruyor. Keşke dönüşü otobüsle falan bana da uyardı ama:)

mapmyride daki grafikler de gösteriyor ki yol baya zorlayıcı, Bursa'ya gidiş neredeyse tamamen iniş olmasına rağmen o bile beni zamanında çok yormuştu mtb ile, yok yok ben otobüssüz bu yolu yapamam arkadaş:)

ama takipteyim;)

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@Umut Palabıyık

Umut merhaba .Öncelikle desteğin için teşekkürler.Eskişehirden katılacak tüm arkadaşlar yol bisikleti kullanıcısı.Mtb ile bizlere eşlik etmen bu mesafede imkansız sende bunu biliyorsunudur.Zaten katılmayacağını yazmışsın ama benzer düşüncede olanlar için yazayım Mtb ile bu yol yapılır mı yapılır ama yol bisikleti ile yapılan ortalamalar çıkarılamaz o yüzden mtb ile eşlik etmeniz neredeyse olanaksız....

• Beğen
Konuyu güncel tutma adına bir mesaj yazayım zaman yaklaşıyor.Eskişehir ekibi için sıkıntı yok minimum 4-5 kişi olacağız gözüküyor .Ankaradan katılmak isteyen olursa uygun şartlarda herkese kapımız açık.Müracaat Derya abi :)

• Beğen
@ömer korkmaz

Ömer yeni gördüm mesajını yaşıyormusun sen :) ne zaman geliyorsun Eskişehire face hesabını etkinliğe katılacağım işaretledikten sonra kapatmışsın katılacakların sayısında varsın isim olarak yoksun :).Kesin katılacaklara yazayım mı antreman durumun nasıl bana özelden bilgi geç yoksa Ankara yolu 30 ncu km de geri dönersin :)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet_Gürsoylu
O tarihte Bursa dan otobüsle Eskişehire gelecem abi ordan katılacağım size. Ara sıra Mucur Kırşehirr yapıyorum. Yollar çok bozuk. Yakında tek kişilk kapadokya gezisi yapacam:) Nasip olursa Eklerim resimleri.

@ömer korkmaz

Sabah erken çıkarız ona göre planlamanı yap Ömer.Tur tarihinde görüşmek üzere diyelim o zaman.Bu arada Mucur Kırşehir kısa parkur :) sen o yönü değiştir Kaman Akpınar yap :)

O tarafta bitmek bilmeyen bir yol çalışması var. Mayıs ayından beri devam ediyor.

Derya abi bugün bayram için Ankara'ya geldim mekanın fotoğrafını çektim müsait zaman yüklerim.Benim evden 107 km senin yola çıkacağın Temelliden 85 km yol çekiyor bilgine.....

Elim değmişken fotoğrafı da yükledim tesisin adı Muhteşem tesisleri :) mekan ile ilgili bir sitede anlatım var merak edenler için:

(link)

(link)
(link)

(link)
(link)

@ömer korkmaz

Eserin arkadaşının düğünü çıktı 2 Eylüle aramızda olamayacak gibi bir hafta öncesine alalım dedi sanırım benim de o hafta nöbetim var gibi bakalım ne olacak .Derya abi duy sesimizi :)

• Beğen
Oman ben gelemeyebilirim. 23 ağustosda Bursaya gidiyorum 24 sabahı iş başı 25 ve 26 ağustos kalacak yere ayacağım abi. 1-2 eylül uymuştu bana 8-9 eylülde de aöf sınavım var. zor yani. Ne yapalım hayırlısı ozaman.

@ömer korkmaz

Şu an 2 Eylül geçerli zaten Ömer değişiklik yok.Benimde nöbet var diğer tarihte.

• Beğen
Güzel ozaman yol bisikletinide paketlemeye başlayım bayramdan sonra yolculuk var malum... 2 eylül Ankara bekle beni Allah izinverirse.

@ömer korkmaz

2 Eylülden önce guruba katılan yeni arkadaşlar için 100-150 km lik bir tur yapacağız haberin olsun. kesin olarak hangi gün geliyorsan özelden yaz ona göre etkinlik düzenleyeyim.

• Beğen
Tepkiler: Burak Açıl
Geri