Teşekkürler Burak seninle de çok yol yaparız artık merak etme .
Bu arada Cüneyt abi senin fotoğraf linklerini hallettim ama aradaki yazılar kaynadı aceleden sen hangi fotoğrafa ne yazmak istiyorsan söyle hallederim .....
Ferhat Kardeşim, emeğin için sağol. Yazılar çok önemli değil. Tekrar teşekkür ederim, iyiki böyle bir turu yaptık. Aklımdayken yazayım. Bağajı söktüm, uzunca bir tur olursa takarım. Ağırlık 12.300 ancak bu kadar hafifliyor.
Yakından takip ettiğim katılmak isteğim bir etkinlikti ama şartlar elvermedi gerek yol bisikletimin olmayışı gerek istanbulda oluşum. Ayaklarınıza sağlık çok güzel bir tur olmuş. Seneye bir daha isterim.
Hepınızın ayaklarına saglık,kazasız belasız bıtmıs.Ferhat abı ben bu sabah alanyadan doNdum.2-3 gun sonra eskısehır yapmayı dusunuyorum fakat sen afyondasın galıba
Evet Barış Afyondayım Bu tarafa gel eğer haftasonu yapacaksan belki bir şeyler ayarlarız ama ben olmasam bile sana karşılama turu düzenlerim merak etme var bir kaç bisikletçi tanıdığım Eskişehirde
Harika bir tur yapmışsınız. O civarın babalarının toplandığı bu tura hayran kaldım. Kondisyonum henüz 200 km'lik turu çıkartmaya el vermiyor. Ama ileride Eskişehir tarafına tur yapmayı planlıyorum. O da iş bulmaya bakar.
Çok teşekkürler Cem bey.Bu arada Afyondayım diye çok yazamıyorum herkesin sesi soluğu kesilmiş .
Not:Afyonda olduğumu bildiğinden telefon ile arayıp durumumu soranlara sonsuz teşekkürler.Yeni öğrenenler için de sağlığım yerinde patlamanın benim çalıştığım kısım ile ilgisi yok.Şehitlerimize Allah Rahmet eylesin mekanları cennet olur inşallah.....