Böyle mi öğretmenlik yapıyorsun?Önüne geleni öğretmen yapıyorlar demek.Önce empati kurmayı öğren ,konuyu açan kişinin rahatsız olduğu noktayı kavra ,sonra yorum yaz.Sonra eksilerini dağıtır ,hakaretlerini eder ,tehditlerini savurursun.
beyler lütfen olay büyüdü ama artık konu üürün göndeme problemini aştı kişisel kavgalara dönüştü bence konunun kitlenmesi lazım artık sürekli siteyi acıyoruz karşımıza bu konu cıkıyor yeter artık
erdoğanlar bisiklette kampanya varmış. kuru sabitlemiş. cuma gece bir lastik baktım fiyat 92 tl idi. yattım sabah baktım fiyat 102 tl olmuş. kuru bir yere bağlamışlar ama bilmem neresi?
2009 dan beri alışveriş yapıyorum en üst seviye malzemeler alıyorum kendime ve arkadaşlarıma bir an bile satışlarda sıkıntı yaşamadım hatta elinde olmayan karbon kadro siparişi verdim ücret vermeden kapora vermeden şikayetçi olan arkadaşlar empati kuramıyor kanısındayım
Erdoğanlar bisiklette indirim vardı. Ben de bir şeylerin fiyatlarına bakayım dedim. 3 gündür hiç indirim gözükmüyor, sepette indirim olur dedim o da yok. Satın almaya tıkladığımda olur belki dedim ancak satın almaya her tıkladığımda hiçbir şey açılmıyor, sayfa hiç yüklenmiyor kalıyor öyle. Telefondan denedim yine aynı durum. Bu nedir yahu==???
@Ahmet Bilge Kaan AKIN Benim de dikkatimi çekti o. Sele altı çanta aldım ama sepette indirim olur belki dedim ama olmadı. Benim satın aldığım ürün indirimdeydi, belki de o kampanya indirimli olmayan ürünler için geçerlidir.
@Ilter Elmas
Yok hocam onlarda da denedim, hatta bircok urunde denedim ancak hic indirim yok hicbirinde malesef. Zaten halihazirda olan indirimler, indirimdekiler de.
@Saikou
Hocam eski fiyatlarini biliyorum urunlerin, ayni fiyat
Ya da cok az bir seyde indirim var, ancak giris sayfasinda TÜM URUNLERDE yaziyor. Baktigim tum urunlerin fiyatlari eskisiyle ayni.
Hatta askili taytlarda bi bindirim goruyorum, 15 20 lira arasi degisiyor.
Fiyatları ben de 10 gündür takip ediyorum. Ortadaki banner çıkmadan öncesi ile sonrasının fiyatları tamamen aynı.
Anlayamadığım konu ise bu bir sazan avı mı yoksa site hatası mı ? Bana daha çok ilk seçenek gibi geliyor...
Konu hortlamis ve ayrıca sürekli post yazılmakta. Konunun açılış sebebi ile altında ki yorumlar alakasız olmakta.
Yorum yazan arkadaşlara bir şey demiyorum yanlış anlaşılmasın ama konunun başlığı firmaya zarar vermekte. Konuyu ya kilitleyelim yada bu post altından ilerlemeyelim.
@Ahmet Bilge Kaan AKIN
hocam bayram tatili olduğu için kapılıymış telefonu da açan yok o yüzden pazartesi günü açılcakmış ve 23.59 kadar indirim sürecekmiş anasayfada yazıyor.