Scudo Sports

Deore ile XT ön attırıcı arasındaki fark?

cazgır

Forum Demirbaşı
Tepki
79
Arkadaşlar ben ön attırıcımı değiştirmeyi düşünüyorum ancak 2 seçenek arasında kaldım. Kullananlar farkı bilirler ancak ben hiç bişey bilmiyorum:) Bana LX Gold (yani Deore diyelim) ile XT arasındaki farkı söyliyebilir misiniz?

Scudo
ben yeni deore taktirdim, gayet guzel aralarinda pek fark yok sadece agirlik falan filan onun agirligindan ne olucaksa artik :)
hangisi ucuzsa ondan al ;)

Bende Deore ayarında 2003 ün LX ini almayı düşünüyorum. İkisi arasında karasızım ama bu gidişle XT olucak galiba:)

LX ile XT (ve hatta DEORE) ÖN attırıcılar arasında çok kayda değer bir fark yoktur... LX önerilir

Genel olarak üst modeller daha hafif olsalarda ön attırıcılar daha çok güce maruz kalıyorlar, malum makara vs yok onlarda. Bu nedenle üst modeller uzun süre kullanıldıktan sonra daha sağlam kalıyorlar. Perçinleri gevşemiş ortalıkta sallanan, ses yapan bir Deore görmek kolaydır ancak böyle bir XT bulmak zor ;)

Evet haklısın ama XT beni fazlasıyla aşıyo:) Deore alsam daha iyi olur. Önümüzdeki yaz veya kışta XT alırım:)

Halil'e katılıyorum perçinleri gevşemiş vitesin ömrü dolmuştur bence çünkü çok yavaş vites değiştirir bir de pedala biraz yüklenirken vites değiştirmeye kalkarsanız belki de hiç değiştiremez.

Halil çok haklı !!!
bende deore kullanıyorum ve sesin geldiği yeri bulmam bir dert oldu ve bulduktan sonra çözünceye kadar da baya uğraştım ama artık sallanma ve ses yok çözdüğüm için şanslıyım...

XT kullanmadım ama fark demek ki ortada...

Geri