Scudo Sports

Dealextreme

@Halil EROĞLU

OOO bu iyiymiş yav ben de limit var diye kaygılanıyordum süper.

@Ekrem Yılmaztürk

Bakalım ilk defa aldım ilk defa denemiş oluyoruz gelince tekrar yazarım. Şimdi sipariş durumu kilitlenmiş yazıyor bu siparişime ekleme yapamayacağım anlamına geliyor sanırım yada ben yanlış anladım.. Şimdi başka bir ürün gördüm ve bunu almak istiyorum ayrı ayrı gelse sıkıntı olur mu ama ben aynı pakette gelmesini istiyorum bunu nasıl yapacağım? yahut buradan muadil bir marka bulabilir miyim? Bir Türk sitesi biliyorsanız buradan da alabilirim. (link)

not: Bu ürünü alma sebebim gidona iki adet fener zil vs takıp üzerine iphone tutacağı ve km saatini takarsam çingene pazarı gibi olacak sanki. hiç olmazsa bu ürüne km sayacı ve iphone tutacağını bağlarsam biraz daha derli toplu olur :D

Scudo
@Ahmet Eroğlu
Canlı görüşme açın dx.com'da. Sizin ürünler henüz kargolanmadığı için(Shipped yazmıyorsa) bu ürünü de ekleyip iki siparişinizi birleştirebilirler. Olmadı ayrı ayrı gelir. Ürünün benzerini mevcut sitelerde göremedim. Gidonu biraz uzatmış olacak sanırım...

Bu ürün nereye bağlanıyor acaba?

Ekleyin dedim tamam dediler ama.. Bakalım :D mtkeskin kardeşim bu ürün gidon boğazına bağlanıyor aşağıdaki gibi görünecek.. Tabi ben siyahını aldım şimdi.
http://img35.imageshack.us/img35/6282/3j9x.jpg

Ben de buraya takıldığını düşünmüştüm :) Emin oldum sağol.
Aslına bakarsan bana biraz tehlikeli geldi. Allah korusun bir kaza anında vücuda ciddi zarar verebilir. :agla:

:D eyv. Ya tabi bisikletin üzerinde olduğumuz her an tehlikedeyiz her türlü olacağı varsa olur her şey elbet. Bu ürünü almamın bir başka sebebi de telefon ve km sayacı biraz daha yukarı kaldırıp görmeme yardımcı olması bazen çok güneşli ortamda görmek için iyice eğilmem gerekiyordu faydalı olacağını düşünerek aldım fakat kullanırken belli olacak bu. ilk sebebi de en başta yazdığım gibi daha derli toplu olsun diye buna iki cihazı bağlamak.

@Ahmet Eroğlu

DX'te satılanın siyah olması iyi olmuş. Kırmızısı bayağı çirkin duruyor. Hatta bildiğin iğrenç :D

• Beğen
Tepkiler: Salih Eroğlu
@Ahmet Eroğlu

Tecrübeme dayanarak bilgi vermek isterim bu konuda. Sipariş edilen 2kg altında, posta zarfına sığacak ölçülerde ve bedeli 75 euro altındaysa bu bahsi geçen 5 kere uygulamasına takılmaz. 5 defa şeklindeki kısıt kargo ile gelen yani kutu içinde olup 2kg (bazı burumlarda 5kg) üstü için geçerli. kişisel ithalatta adet sınırı yoktur. bedeli 1500 euro atında ve yasak olmayan herşeyi vergisini ödeyerek istediğiniz defa getirtebilirsiniz kimse size şirket falan kurun demez.

• Beğen
@illgnsyyz

Tamam hocam eyvallah bunu yazdım bir kenara. kişisel ithalat konusunda ebay TR forum admininin yazdığı bir yazıyı okudum da öyle yazmıştım. Belki ben yanlış anlamışımdır. Bu %20 mi oluyor tam olarak bir de bandrol bedeli vs filan da varmış sanırsam. çok karışık yahu. yada bize öyle geliyor artık. o kadar prosedür var ki...

Yalnız aynı paket konusunda biraz dengesizler haberiniz ola:D abim geçen diyordu da konuştuk o kadar ayrı yollamayın beklerim dedim diye ama ayrı ayrı geldi. Bence problem değil ufak paketler dikkat çekmiyor kargo ücretsiz gelir hepsi inşallah

@Ekrem Yılmaztürk

yapma yav.. online chat yoluyla söyledim aynı order içinde olsun ekleme yaparsanız alayım, bak yoksa almam dedim tamam problem yok dedi hıyar!? hayır ayrı yollamayacak diye ekleyecek diye takip ücreti ödemedik.

Belli olmaz yollayadabilirler ama 2dir ayrı paket olmasın dememize rağmen ayrı ayrı geldi . Kazasız belasız gelir merak etmeyin

• Beğen
Siz takip numarası istediyseniz her iki kargo için de takip numarası vermek zorundalar. Dert etmeyin.

@mtkeskin

İlki için ücretsiz vermişti belli meblağın üzerinde ücretsiz yoksa 2 dolara yakın sanırım bana ekleyeceğim ikinci ürünü deyince gerek duymadım

Kısmi kargolanmış... Arka far, telefon tutucu, gidon boğazına takılan zımbırtı aynı anda temin edilemediği için iki parçada yani diğer gönderide gelecekmiş :D bir işi iki kerede yapmaya o kadar uyuz oluyorum ki..

İki adet el feneri, iki adet el feneri tutacağı, bir çift barend 10 dk önce geldi. İlk resimlerini çektim, bisikletin üzerinde de çekeceğim fakat diğer üç parçanın hepsinin gelmesini bekliyorum.. Hepsi gelince önce bisikletsiz sonra bisikletin üzerinde çekeceğim. Fenerlerin ışıma görüntülerini video olarak çekip hepsini başka bir konu başlığında paylaşacağım.. şimdiden görüşmek üzere.

ahmet bey sipariş verdiğiniz günden toplam kaç gün sonra elinize ulaştı siparişleriniz:confused:

@dogan_69

Şöyle söyleyeyim 1.sayfaki notuma göre 9'unda verdim siparişi bugün 22'si, 9'u saymayalım 22'sini de çünkü bende şu anda yani 12 ediyor.. Ancak sıkıntılı bir durum oldu, önce ana sayfadaki siparişleri yaptıktan sonra bir de gidon boğazına t şeklinde bir aparat sipariş vercektim yetkiliye eklersen bu siparişlere vereyim dedim tamam dedi eklememiş.. Bununla birlikte ana sayfadakilerin hepsini tedarik edememiş bekletmemek için de kısmi göndermiş kargoyu. Yani toplamda üç parçada gelecek. Birinci parçadaki 2xfener, 2xfener tutacağı, bir çift barend şimdi bende diğer parçadaki arka flaşör ve telefon tutacağı da yurda girmiş sanırım yarın yada öbür gün gelir. Diğeri de iki gün sonra çıktı tek ürün olarak gelecek.. Aslında şöyle diyebilirim ürünler iki gün aralıklarla yollandı. eğer bu şekilde gelirse aksilik olmadan en geç hepsi 16 günde gelmiş olacak. en erken ise 12 yani bugün. Tabi buna ptt kargonun hafta sonu çalışmamasını da eklemek gerek. Geçtiğimiz hafta sonu boşa geçmiş oluyor yani. El fenerinin ışıması gerçekten beklediğim gibi geldi hayal kırıklığı olmadı yani. tutacaklar da sağlam tutuyor. Tavsiye edebilirim.

Geri