Scudo Sports

Dealextreme

Scudo
18.70 tllik ürünü almak istiyorum paypalda 13 tl var ne zaman birisine apra göndermeye kalksam hata veriyor karşıdaki kişi para talep edin yoluylan gönderebiliyorum bugünde böyle bir hata aldım

tekrar denedim bu seferde böyle bir hata aldım

bu hatanın sebebi nedir yardımcı olursanız

Açıklamana göre; paypal hesabında bulunan bakiye, almak istediğin ürünün tutarından daha düşük durumda. Bu yüzden bir hata çıkıyor olabilir (sadece paypal'daki para ile ödeme yapacağını işin içine kredi kartı ya da banka hesabı sokmayacağını düşünerek söylüyorum).

Eğer yazım yanlışı yaparak, değerleri buraya ters aktardıysan yani paypal hesabında, sipariş bedelinden fazla ücret bulunuyorsa pek bir fikrim yok açıkçası.

Paypal'daki mevcut bakiye ile yurtdışı sitelerden alışveriş mümkün değil, paypal'e kart ya da sanal kart tanıtman lazım. Bir de yazdığın yazıya göre 13 lira var ve 18 liralık ürün almaya çalışıyorsun (gerisini nasıl ödeyecek? :) )

@Enes Çatal

kartta 6 tl var paypal hesabındada 13 tl var banka kartımı onaylattırdım paypala çoktan

Dediğim gibi yurtdışı alışverişinde paypal hesabındaki bakiye kullanılmıyor, bakiyeyi karta aktar ondan sonra al ;)

Arkadaşlar benim sipariş ettiğim kilometre sayacı 8 haftada geldi. Ürünle ilgili fotoları değerlendirme konusunda koyacağım inşallah.

Not: DX yetkilisiyle görüştüğümde aldığım bilgi şu.
Siparişiniz $15'ın üstündeyse takip numarası ücretsiz veriliyor.
Siparişin parçalı gönderilirken takip numarası verilmesi için paketteki ürünün $6'ın üstünde olması gerekiyor imiş. :)

Arkadaslar ben takıp numarası alamadım nasıl yapıcam ??

@Emre123
Alışveriş tutarın ne kadardı?
$15 ya da $17 altındaysa, dx sana direkt olarak takip numarası vermiyor, $1.70 gibi bir ek ücretle sahip oluyorsun buna (ki bu da alışveriş sepetini onaylama sırasında yapılıyor).

Tutarın yukarıdaki limitin üzerinde ise (ya da ek ücretle takip numarası aldıysan); My Account altındaki My Orders'a girip, oradan siparişine ait Order Numbers'a tıklıyorsun.
Açılan sayfada; Status Tracking - Payment - Shipments olmak üzere 3 sekmeli bir alan mevcut. Bu sekmelerden Shipments'a tıklayıp takip numarasına ulaşabilirsin.

Edit; Limit altındaki alışverişlerde Takip numarası eklemek için; sepetinizdeki ürünlere onay vermeden önce, listenin en altında yer alan "Add Tracking#" butonuna basıp, takip numarası hizmeti ücretini de sepete eklemeniz gerekiyor. Bu aşamadan sonra sepet tutarına onay verip alışverişi tamamlamalısınız.

• Beğen
Tepkiler: r.ezk
@Emre123

Aldığınız ürünün fiyatı $15 altındaysa takip numarası için ücret ödemeniz gerekiyor. Ben bunu sonradan öğrendim. Yetkililerle konuştuktan sonra ürünün adi posta olarak gönderildiğini, bu noktadan sonra takip numarası almanın mümkün olmadığını söylediler. Adi postaların ulaşma süresi en fazla 8 haftadır; benim aldığım ürün de 8. haftada elime ulaştı :)

(link)

daha önce alan oldu mu dx.den, limar 777 almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz?

Bende yaklaşık 42 dolarlık ürünler aldım iki gün önce. Daha önce alışveriş yapan arkadaşlarım sorun yaşamamışlar.

@r.ezk

650 modelinden aldım, şu an güncel 2 yol kaskı var limar'ın 650 ve 777. Ben memnunum, 15 günde gelmişti.

@Enes Çatal

saolun, benimde ilk siparişim oldu burdaki arkadaşların tavsiyesi ile..
limar 777 siparişinin yanında diğer (7-8 parça)gerekli şeyleri sipariş ettim
toplamda 104 $ oldu, umarım gümrükte sorun yaşamam, tüm ürünler tek paket mi geliyor çoğunlukla keza hepsi tek seferde gelirse 75€'luk sınırı biraz geçmiş oluyorum(10 tl kadar)..

Saol Salih, önerdiğin ürünlerden de siparişim oldu :) 3 paket bile gelebilirse iyi oyleyse hayırlısı,
ön fener çok iyi görünüyor. bar ends montajı kolay mı?
Telefon&Gps tutucu(titreme yapıyomu bozuk yolda) ve arka kırmızı led nasıl memnunmusun?

@Enes Çatal

Limarın 777 modeli heryerde farklı.. Limarın kendi sitesi ve Avrupa menşeii sitelerde farklı, dx.com da satılan model siyah-kırmızı olarak geçiyor ancak çoğu yerde siyah yerine gri kullanılmış.. tam olarak anlamadım sebebini au ve Uzakdoğu menşeii ürün farkı mı acaba?

@r.ezk

Telefon tutucuyu önermiyorum fermuarlı ön tarafı naylon olanı var ise onu al çünkü telefonumu düşürdüm bir kez ve benim bir kılıfım vardı çok önceden aldığım, case-mate tank diye, youtube aratınca çıkar, onu aldım ve bu telefon tutucunun altı var gidona bağlanan kısmı yani iki parçadan oluşuyor, bir telefonu taktığın yer yani tablası, bir de gidona bağladığın.. işte o telefon tablasını çıkardım benim case-mate tank kılıfın tablasını oraya taktım çift taraflı bant ve klips ile, tank gibi oldu :D Ancak fenerler mükemmel diyebilirim. 2700 mah pili 4 gece çıktım ancak 4. gece zayıfladı her gece yaklaşık 30-40 dakika yaktım (aydınlık yolda kapattım) sitedeki açıklamasında 40 dakika gidiyor pili diyor ancak öyle değil. Belki pilden kaynaklanıyordur hiç bir fikrim yok çünkü ilk defa bu ürünü ve 2700 mah pili aynı anda kullandım. Arka ledi sele altı çantamın kemerine takmıştım gayet sağlamdı küçük bir kasisten geçtim ve yaklaşık 30 km hızla kemerinden çıktı yere düştü ve bütün parçaları birbirinden ayrıldı çok üzüldüm tekrar birleştirdim ve inanılmaz hiç bir yerine bişi olamış çalışıyor şimdi daha sağlam bi şekilde sabitledim :) ledlerin parlaklığı çok güzel fiyatına göre mükemmel diyebilirim şaşırtıcı yani. Barend takması çok basit vidası var tak sıkıştır.

aldık yaw :) bende samsung s3 var, case tank benzeri bir ürün bulursam seninki gibi yaparız artık, ya da GPS bağlarım. elektronik işi için acelem yok yarın fransaya gidiyorum ordan da bakabilirim ama Avrupa mağaza fiyatlarının dx.com'u yakalaması yine de zor gibi geliyor. Önemli olan aydınlatmaydı onlardan içim rahat etti, keza uyduruk çıkabilme ihtimali fazlaydı. birde eldiven aldım..
Daha çok eksik var bakalım yavaş yavaş tamamlayacağız artık..
100psi lık iyi bir ince uçlu pompa, spd pedal-ayakkabı (başka bir siteden alıcam muhtemelen)
idarelik elimdekiler yerine, merida suluk-kafesi ve arka çantası ile değiştiricem muhtemelen tr den alacağım onlarıda :)

Geri