Scudo Sports

Dağ bisikletiyle yaptığınız en fazla hız?

yaklaşık 1 buçuk kilometrelik çok fazla eğimli yani yukardan baktığınızda dibi tamamen gözükmüyor öyle bir bayırda sigma saatin gösterdiği 76 km/s ama şöyle bir sorun var bisikletim başlangıç bisikleti bile denemez sedona 701-D dandik dağ lastikleri var ve gözümde gözlük olmadığı için sürtünmeyi azaltmaya yöenlik kadroya yatamadım çünkü ön lastikten gözüme taş sıçramasından korkuyorum daha önce gözümden bu tarz bir şeyden ameliyat olduğum için tedirginlik var gözlük olmayınca da belli bir kilometreden sonra gözleriniz yaşarmaya başlıyor. Allah herkese kazasız belasız pedallar nasip etsin.

Scudo
gps ölçümü , bimaş black kite ımla :D
https://pbs.twimg.com/media/BH1nMXpCYAADo2N.png:large

Salcano Astro 210V, 1.50 Rubena V-66 yol lastiklerim var, km saati Çiçekliköy inişinde maximum hız 64.5km gösteriyordu. 42li aynakol tamamen boşa dönüyor ki yüksek kadans çevirebiliyorum ama yetişemedim. Videosuda var :) km saatinin fotosu yok ama kanıt isteyen olursa çekebilirim.

kamyon arkasına girseydin 75'i görürdün. ben düz yolda 44/11 oranla kamyon arkası 64 yaptım

youtube de dağdan bisiklet ile inne biri 163 km hız yaptı ama ikinci denemede bisiklet dayanaadı ikiye ayrıldı ve buda dünya rekorudur

Atilla Bisiklet Takımı ve Takım Kaptanı Atilla ATAY'a ait 180km/h
(link)

Yıllardır sürmüyordum bisiklet, bu gün geldi bisikletim ve düzde 35, hafif yokuşta 40'ı gördüm. Artacak artacak. :)

@İskender Şerit
Kamyonun bıraktığı hava akımından dolayı mı?

Öyle olmalı. Gidip kamyonu tutup çektirmeyeceğiz ya. :) Denerim ben de bir ara.

@toprakakalin1
Sen yanına bi kancalı ip al at kamyonun kasasına çeksin:) Ne kadar uzaklıkta gitmek lazım o da var. Tehlikesi de ayrı bir konu.

Bianchi Wap Bisikletle Palandöken kayak yolu inişinde 86 KM Hızı görmüştüm :) Kişisel Rekorumdur :))!!

kronxc250 1.90 dişli lastik 103 kg ben bisiklet 13 kg civarı fazla olmasa da rampa aşşa 55 km hıza ulaştım biraz daha arttıra bilirdim ama kendime güvenemedim

62.25 km yapmıştım, fazla zorlamadım önüme araç çıkmıştı. Hafif virajlı bir eğimdeydi.

Geçen hafta 54 yapmıştım.
Yokuş aşağı ancak fazla pedal çevirmedim çünkü yaya çıkma tehlikesi olan çok bozuk bir asfalttı. Bir daha orayı 40 dan yukarı geçmem kesinlikle, tehlikeli.
Ama dümdüz ve kaliteli bir asfalttan yapılmış yokuş bulabilsem hız denemesi yapacağım.

Beytepe Köyü-Bilkent İnişi, ANKARA 70 km/h hız ile indim.

Önemli olan düz yol rekoru değil mi? Yokuş ne kadar dikse o kadar hızlı gidilebilir ama düz yolda mevzu bacak.

• Beğen
Tepkiler: ßarış Yavaş
Bugün rampa aşağı 63.50 yaptım aynı virajlı yolda.
42 km de düz yolda yapmıştım, acayip zorlamıştı ama.

En son ordu boztepe inişiyle 69 yaptım, düz yolu yanlış hatırlamışım fotoğraflarda gördüm 47,62 yapmışım

Bır cocuğumuz rampa ınerken yavaş ineceğiz derler hele grup halındeysek iniş yavaş olcak derız ama bırı koyverdı arkasından herkes başlar hızlı inişe bende böyle bı inişte 70 km hızı görmuştum... Tabiki arazı yolu tam istediğim duzdun iniş değildi bunuda saymak gerek..

Geçen hafta Antalya'dan korkuteline dağ bisikletim ile gittim ve yazır'a gelmeden bir iniş vardı.Rüzgarında etkisi ile 75 km hızı gördüm.Harika bir duyguydu.Düz yolda 45 km hız yaptım;2.1 ve dişli lastik olunca yüksek hız biraz zor oluyor.

Geri