Scudo Sports

Dağ bisikletiyle yaptığınız en fazla hız?

heralde viraja 60 la girmedim :D yolda 4 kez yavaşlayıp tekrar hızlandık

Scudo
@ctorhan

Sen olayı kavrayamadın 180 derece viraj olmaz :D

@Musa Sağol

Ne olur U dönüşümü eğer dereceye takıldıysan lafın gelişi 180 dedim heralde 160 170 derece vardır

@Musa Sağol
http://i.imgur.com/uacTj.png

@ctorhan

En zorlu viraj 90 derece ve ona yakın derecelerdir, 160 yada 170 de zorlanmak için nasıl çabaladın acep ¿

@Musa Sağol

arkadaşım üsteki resime bak ve işaretlediğim yerleri tarif etmem için ne demem gerekiyor lütfen yaz

• Beğen
Tepkiler: Rasimcan Meral
@ctorhan

Biraz daha zorlayın olacak, resimdeki belirttiğiniz yerlerde 180 derece hayla göremedim.

@Musa Sağol

tamam arkadaşım görüp görmediğini sormadım ne demem gerekiyodu onu yazarmısın

@ctorhan

Hmm tabi yazim, şimdi pergel alıp ölçmekle uğraşamayacağım ama 270-360 arasıdır.Başka soru ?

@Musa Sağol

hee tamam sen hiç hayatında matematik gördünmü acaba 90 derece diktir 180 derecede tam ters yön 360 derece ise tam tur atıp aynı yöne gitmektir ve ben daha fazla tartışmayacam gören diğer arkadaşlarda bi yorum yaparsa sevinirim

• Beğen
Tepkiler: Rasimcan Meral
@ctorhan

Pergeller fora :D

@ctorhan

180 derece tam tersi yön mü, klasik bir soru matematik öğretmenin kimdi senin yavrum ¿

@ctorhan

hahaha :) gece gece gerçekten çok güldüm :)

ben şöyle bi açıklama getiriyim bari; şimdi biz deriz ya, "180 derece döndü diye..." bu lafı düz yolda yürüyen bi adamı gözünüzde canlandırarak düşünürseniz, gittiği istikametin tam tersine dönen, yönünü zıt tarafa döndüren bi kişi görürsünüz ki, sözün anlamı da tam olarak bu demektir (mecazi anlamda yani :) )

ama konu bi virajsa, 180 derecelik viraj demek; yola düz devam etmek demektir...

işte kalan açı küçüldükçe; veya dışta kalan açı büyüdükçe (çevresi toplamı sabit malum, 360 derece... biri küçülürse diğeri illaki büyümek zorunda zaten)
bu dönüş zorlaşır...

bu sefer oldu mu :)

Max. rekorum değil gerçi ama Gebze-Ballıkayalara giderken kaydetmiştim :)

Inşallah bu sefer anlamıştir :D :D

ben de giant rincon var mtb.yaklasik 14 kilo gibi bir agirligi var.bende 75 kiloyum.canta falan da var 100 kiloya yakiniz yani:)istanbul garipce sapaktan asagi 63km hizi gormustum daha da hizlanacakti ama korktum yavasladim.bu km saat sigmanin en dusuk modeliydi.benim acikcasi cok inanasim gelmiyo nedense bu aletlere.net bir hiz soylemesi bana imkansiz geliyo.

@CandanC
Sağolasın arkadaşım yol için değiştiğini bilmiyodum sen ne güzel açıklamışsın ama musa arkadaş hakaret dalga her türlü cevap verdi insanlar önce doğru düzgün cevap vermeyi öğrenmeli

:D :D kusura bakmada işin aslı ortada.. Hakaret eden de Sendin,haksız olanda.. Kaç kere uyardık ama sen biz haksızmişiz gibi yorumlar yaptın.

@Musa Sağol

Fizik terk.

@CandanC

Fizik terk 2.

@volkert

Yeterli gelemediyse devam edebilirim.

Geri