Scudo Sports

Cyclist Türkiye

Mart aynı sabırsızlıkla bekliyor olacağım.Hepimize hayırlı uğurlu olsun...
Eğer kabul edilirse bence şimdiden en azından forumlar ve bloglar sayesinde üyeliklere başlanılabilir.İlk yayınla berabere ödemeler alınır ve daha ilk basımınla beraber kasasına parayı sokmuş olur.
Kendi adıma dergide bisiklet teknik bilgilerini görmek isterim.Dergiyi destekleyen ürünlerin beğenilmesi değilde tüm markaların test ve eleştirileri olursa (olumlu-olumsuz) şahane olur.
Birde dergimizin (hemen sahiplendik )bir tur firmasıyla anlaşıp yurtiçi ve yurtdışı için konaklamalı bisiklet turları düzenlemesini görmek isterim...

• Beğen
Tepkiler: smhkvs
Scudo
Yıllarca basın ve yayın organlarının dayatmaları yüzünden hep futbol gazete ve dergileri almaya zorlandık ( Çok şükür fazlaca almadık ) Lüks ya da marka olmuş kitapçıların
zengin raflarına baktığımda hep görmek istediğim , gördğüğümde ilgileneceğim , sevineceğim ve takip edeceğim dergiler arar dururdum zaman zaman bulsam da ingilizce olmasından dolayı okurken ve anlarken zorlandığım anlar olurdu derdim ki neden anadilimizde okuyamıyoruz aceba bu spora sadece bir avuç kadar insan mı gönül veriyor ?
Sesimizi duyan birilerinin olduğunu öğrenmek gerçekten memnuniyet verici dilerim harika bir giriş yaparsınız 2015 hepimizin yılı olsun destekçiniz olacağız

Bir de Rouleur getirseniz keşke :)
Yıllık 120€ üyelik verip almıyorum burada olsa mantıklı fiyatlar olsa her ay alırım

ülkemizde bir sinema dergisi kapandı, bayilere baktığımızda dolu içerikli bir sinema dergisi de hala yok. Hal bu iken,
Umarım bu dergi uzun ömürlü olur, yayın grubunun bisiklet ile alakasız politikaları yüzünden bir süre sonra kapanmaz..

@Gökhan Toros
Nerelerde satilacak acaba D&R falan mi ?

Hiç bir şey de sızmadı dışarı dergi içeriği kapağı herşeyi bir sır :)

Sabirsizlikla bekliyoruz

İlk ay Trabzona gelmezse dergi, artık forumdan birilerine rica edicem bana kargolaması için.

Eeee dergi yok hiçbir yerde?

dergi çıkmış galiba ama nerde satılıyor
gören bilen alan nasıl alınır mı dergi

deli gibin aradım. çoğu bayii ismi dolayısıyla anlamakta güçlük çekti. cyclist diye isim mi olur Allah aşkına :( bayiler okuma yazma bilmiyor ki bu dergiyi telaffuz edebilsinler

• Beğen
Tepkiler: silenceforme
Bir an önce abonelik sistemi açılmalı yada internetten satıl yapılabilmeli diye düşünüyorum yoksa bayiden aramakla dergi bulamıycaz. Taaa Fransa'dan dergi getirtiyoruz İngilizce olmadığı halde birşeyler bakalım görelim diye , acı çekiyoruz burda .

Arkadaşlar Carrefour, Real gibi büyük yerlerde olur muhtemelen. Bunun haricinde mahallenizdeki dergicilerden de sipariş edebilirsiniz, onlar dağıtıcıdan sizin alacağınız kadar getirtirler.

Geri