@Mehmet Levent, pos member: 8402
Ben akşama D&R 'a bakmayı düşünüyorum(Eskişehir-Espark).Bulabilirsem buradan haber veririm size
Siz baktınız mı D&R'a????
Gökhan'cım takip ettiğim kadarıyla dergi içerisinde yazıların var diye düşünüyorum. Ayrıca sabırsızlıkla satın almayı bekleyenlerdenim. Tek dileğim sürekliliği olan bir dergi olması yönünde. Tüm ekibe başarılar.
Şu anda TRT radyosunda konuyla ilgili güzel bir radyo programında konuşuluyor, konuk Gökhan Kutluer. Büyük bir boşluğu dolduracak, hayırlı olsun, inşallah uzun ömürlü olur...
@Atilla Gobel
Teşekkürler abi. Benim için de çok güzel bir anı oldu
@Erdal YILMAZ
Ben de öyle olur diye umuyorum. Sanırım bu biraz da okuyucunun ilgisine bağlı. Dergide çalışan herkes bu işi severek yapıyor.
Benim de dışarıdan yazdığım 2 kısa inceleme var. Doğru tahmin etmişsin
Şirketten izin aldım Capitol D&R'a geldim. Sisteme girişi bugün olmuş 15'ine doğru gelirse gelir dediler Bugün Cycling Plus geldi. Onu okuycağız artık bu çıkana kadar
@Gökhan Toros Ne demek Gökhan, hem güzel bir anı, hemde bu işle ilgilenen, bu işi bilen ve herkese yardımcı olan arkadaşlarımızın bir nebze kıymetinin bilinmesi lazım. Bunlar güzel yakınlaşmalar. Umarım bu işe gönül veren herkesin kıymeti bilinir. Tekrardan senin adına sevindim. Yanındaki arkadaşımız kim bu arada ?
@Gökhan Toros
Taşraya dağıtım olacak mı acaba Ben Marmaris'teyim buralarda görmedim gerçi yarın demişsiniz de bu taraflara da gelecek mi yoksa büyük şehirler mi sadece?