Scudo Sports

Cyclist Türkiye

Scudo
@Sozenen

Bilmiyorum açıkçası. Direkt dergiye sorun :)

avrupa yakasında bulanlarda yazarsa gidip alalım bari :) Madem d&r lar daha yeni sisteme giriyor bugün beylikdüzü migrosa bakayım

Internet sitesinden abonelik islemleri baslar baslamaz yillik abone olacagim. Simdilik site yapim asamasinda gorunuyor.
(link)

Bende beklemedeyim. İlk sayı arkadaşlar,olur böyle şeyler. Yıllardır uykusuz alıyorum o bile bazen gecikiyor merkezi yerlere.

Başarılar!

@Mehmet Levent
Az önce sordum bende,Cyclist Türkiye deyince beyinlerinden vurulmuş gibi oldular.Yüzlerini buruşturdular falan.....[emoji14] [emoji14]

• Beğen
Tepkiler: thomisus lx
İhtiyacımız vardı böyle bir dergiye. Bayiilerde reyonlarda sürünen o kadar çok gereksiz ve boş dergi var ki?
Umarım yayın hayatlarında başarılı olurlar ve geniş kitlelere ulaşabilirler.

Bende burayi.okumadan aydinda d&R a baktim yoktu nitekim.

Sanırım büfelere,migrosa d&r'dan daha önce geldi.İlgınç :)

@Emre Akkanat

vapurdan indim d&r gidiyordum dur bi büfe ye bakıyım dedim açıkçası şaşırdım yorumlarda dediğiniz gibi büyük yerlerde yok yazıyor

Edit : forumda dergiyi ilk alan ben olabilir miyim :)

• Beğen
Tepkiler: Emre Akkanat
Sevgili arkadaşlar,

Dergiyle ilgili en net ve doğru bilgileri kişisel sosyal medya hesaplarımdan paylaşmaya çalışıyorum.

Tüm yurda yayılmaya başladığında derginin sosyal medya hesaplarından da bilgilendirme yapacağız.

İlk sayı olduğu için belli başlı aksaklıklar olabiliyor.

Dergi şu an kiosklar ve Migros mağazalarında yaygın. Yarından itibaren D&R ve diğer mağaza / marketlerde yer almaya başlayacak. Sanırım tüm yurtta yer alması Perşembe Cuma gününü bulabilir.

Abonelik ile ilgili en net bilgiyi internet sitemiz aktif olduğunda alabilirsiniz.

Dergi D&R da henüz yok. Direk sistem üzerinden baktım. Bu akşamki Doğan dergileriule beraber dagıtıma çıkarsa şubeler yarın itibariyle satışa sunacaklardır. Ama net bilgi yok boş yere mağazlara gitmeyin

Mall Of İstanbul .... 15:30 Migros dergi yok ...

Arkadaşlar kardeşler bismillah dün 1 bugün 2 :) Bekleyin dağıtım biraz zaman alacaktır ama büyük süpermarketlere gelmesi yakındır şöyle yapalım bulan nerede bulduğunu detaylı bir şekilde yazsın böylelikle henüz satın almamış olan kişilerde sağda solda aramak durumunda kalmazlar

Mersinden aranır.Otobüste gizlice göz ucuyla okunur otobüs parası dahi verilir.Sahildeyse geçerken göz gezdirilir olmadı gazoz ısmarlanır.Starbucks'ta kahve dünyasındaysa felan ise kahve ısmarlamak istiyenlere gayet sıcak bakılır.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Geri