Scudo Sports

Cyclist Türkiye

Scudo
@Melih Muratoğlu

9,5 TL :)

@Tahir Keskin
Dağıtımı hürriyet yapsa Turkuazda olurdu. Ama doğandan gelecek D&R'a

@Tahir Keskin
Tabi pahalı göreceli bir kavram :)
Mesela Rouleur dergisine üye olmak isterseniz 8 sayının ücreti bu :D
upload_2015-3-2_23-36-20.png

• Beğen
Tepkiler: alabao ve Haluk U.
Ben ona üye olmayayım o zaman. : P

• Beğen
Tepkiler: thomisus lx
Dokubuçuk lira gerçekten çok büyük bir rakam. Yani on lira olsun bari insanların kafası rahat etsin değil mi ? Ben Türkiye şartları için bu rakamı pahalı buldum. İnşallah burayı okuyordur arkadaşlarımız. Bazen insanlara ulaşmak için fedakarlık gereklidir. Kendilerine bu konuyu bir kere daha düşünmelerini tavsiye ederim ben.

10 lirayi gun icinde nelere verdiginizi dusunun. Ayrica "paha" kavrami goreceli bir kavramdir. Dergiyi alip okumadan icerigini ve harcanan emegi bilmeden kesin yorumdan uzak durmak gerek bence. Derginin icindeki bilgiler, makaleler ya da yazilar belirli birikimlerin sonucunda ortaya cikmis belli ki. Tecrube ve bilgiyi para ile olcmeye kalkmak biraz abesle istigal gibi.

En güzel örnek sigara örneği. Ek olarak verdiğiniz bu 9.5 lira sizi zehirlemiyor. Daha dergiyi görmeden pahalı demek biraz yanlış. Şahsen basımının devamı için eldegeldiğindece destek olunması taraftarıyım....

bence sigara örneği kötü bir örnek zaten bisiklet sever bir insan önce sigarayı bırakmalı,her durumda nolacak bir paket sigara parası diyoruz ama yanlış bence,elma ile armudu karşılaştırmak gibi oluyor, sigaraya verilen para hiçbirşeyle karşılaştırılmamalı çünkü o bir zehir, 15 yıl kullanmış biri olarak yazıyorum, derginin fiyatını içeriği belirleyecek tatmin edici olmazsa zaten o parayı verip almam

Örnek olsun diye değil de kendi adıma yorum yapmıştım :)

Ben dergiyi içi boş olsa da dolu olsa da alıp destek olmak istiyorum sadece..

• Beğen
Tepkiler: alabao
9,5 TL nin fazla olduğunu iddia edenler sanırım Türkiye'de dergi fiyatlarından bihaber, 10 liradan aşağıya dergi bulmak çok kolay değil. Bence gayet uygun bir fiyat olmuş. Merak ettiğim yarın raflarda bulabilir miyim? D&R ya da Arkadaş Kitabevinde

Ben dunden beri D&R a soruyorum varligindan haberdar degiller. (marmara forum)

Sorun derginin kalmayacak olması gibi bir durum ,herkesde aynı korku vardır kalmazsa dergi alamazsak gibi düşüncelerimiz var. Derginin fiyatı bence uygun , Velo Magazine bile o kadar sponsora rağmen 6 Euro idi en son. Abonelik sistemi ile fiyyat düşer zaten.

@Hasan SAYLIK
Abonelikte 95 tl imiş. O şekilde yer alıyordu dergide

D&R internet sitesinde bulamadım. Sürekli bakıyor olacağım. Buralara gelmesini beklemektense internetten alıp bir veya iki gün kargo beklerim daha iyi en azından kafam rahatlatır geldiğini bilirim :) Yalnız en son forum formasında böyle heyecanlanmıştım hadi bakalım :)

Geri