Dr.esrayalcin
Üye
- Tepki
- 29
- İsim
- Esra
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
(link)
İnşallah... Grafikler umut veriyor ama hayırlısı.15 mayısta bitiyor
(link)
Haftalık izin günü gelsin diye bekledim, sonunda geldi. Bu seferde yasak bir yandan oruç bir yandan zaman geçmeyince ben de sizin hesap kendimi temizliğe verdim. 12'de bir başladım 18'de anca bitti. Trump'ta bahar temizliğine inanlardan olsa gerek ki "dezenfektan enjekte etmeyi" öneriyor, adam harbi çılgın. Amerika 1 milyona yaklaşırken, İngiltere'deki hastalığı atlatanların sayısı da uzun zamandır 135 olarak görünüyor.Sokağa çıkma yasağı nedeniyle evden çıkamayıp, eşi ya da annesi tarafından evde dip köşe bahar temizliği yaptırılan tüm bisikletseverlere selamlar.
Hepimize geçmiş olsun.
Başvuruyu benim yapmama rağmen eşim için kod geldi geçen hafta ve eczaneden maske alabildik ama benim için hala gelmedi..Maske için mesaj gelen oldu mu? Eşim de bende daha bir sms kodu falan alamadık bu işin başından beri. Takmak zorunlu, satmak yasak ama maske yok ortalıkta 😑
Eşim, kendi ve benim adıma talepte bulunmuştu. Ona kod geldi, ben gittim almaya. Benim için de başvuru yapıldığını belirttim. Bana ayrı kodun gelmesi gerektiği belirtildi, ancak kod tarafıma henüz ulaşmadı.Bizdede maske için eşime kıd geldi bana gelmedi acaba okodla ikimizde mi alacaktık eczaneye de sormadık
Sürü bağışıklığını hızlandırma yöntemleriYasaklar, önlemler zaman zaman komediye dönüyor. Bugün banka kuyruğunda gördüğüm sahne inanılmazdı. Bankaya maskesiz almıyorlar ve sırayla aldıkları için de dışarıda kuyruk vardı . Dışarıda kuyruktaki 3-4 kişide ise maske yoktu ve sırayla içeri giren bir önceki arkadaşının maskesini alıp takıp içeriye giriyor çıkınca da arkasındaki arkadaşına veriyordu. Benim güzel ülkem, pratik vatandaşlarım benim
. Birbirlerine bulaştırmak için daha güzel bir metot düşünsen üretemezsin
İtalya'da bir kilise korona ile mücadele için halka kutsal su dağıtıyordu, her gelen aynı kaşıktan bir yudum alıp gidiyordu. Bu maske işi de o hesap olmuş.Yasaklar, önlemler zaman zaman komediye dönüyor. Bugün banka kuyruğunda gördüğüm sahne inanılmazdı. Bankaya maskesiz almıyorlar ve sırayla aldıkları için de dışarıda kuyruk vardı . Dışarıda kuyruktaki 3-4 kişide ise maske yoktu ve sırayla içeri giren bir önceki arkadaşının maskesini alıp takıp içeriye giriyor çıkınca da arkasındaki arkadaşına veriyordu. Benim güzel ülkem, pratik vatandaşlarım benim
. Birbirlerine bulaştırmak için daha güzel bir metot düşünsen üretemezsin
Süper tespit hocam bravo 👏Kendisine yüz vermeyen, hatta hakaret eden kadının arkasından koşan, vazgeçemeyen erkekler gibiyiz.