Olayın üstünden neredeyse 1 yıl geçmiş.. Cem Özyurt arkadaşımız yaptığı alışverişte mağdur olup, ödediği paranın üstüne soğuk su içmiş. (Ve buna rağmen üslubunu hiç bozmamış, ben bu kadar metanetli kalamayabilirdim, helal olsun kendisine.)
Cengiz Gökalp ise hem taahhüt ettiği kondisyonda bir malzeme satmamış, hem tüm kanıtlar belli olduğu halde kendini haklı çıkartmaya çalıştığı ciddiyetten uzak bir yazı yazmış, hem de para iadesi yapmayıp Cem'i mağdur etmiş.
İnsanoğlu bu, türlü türlü.. Tamam. Peki forumda bunun bir yaptırımı yok mu? Yani tamam 2.el satışlarında elbetteki forum idaresi sorumlu görevli mahkeme değil, kim haksız, kim haklı deyip anlaşmazlıkları çözecek, ama bu kadar aleni bir mağduriyette en azından bir yaptırım olması gerekmez mi? Açıkça karşı tarafın hakkını yiyen, haksız yere maddi zarara uğratan, ki bunun hukukta başka bir tanımı vardır ama ağır olur diye yazmıyorum, kişilerin yaptıkları yanlarına kar mı kalacak, kalıyor?
Yani, ezcümle, Cengiz Gökalp hala nasıl satış yapabiliyor? Bilmediğim için soruyorum..