Scudo Sports

Cengiz Gökalp'e dikkat! (fotoğraflarla)

Konuyu açan kardeşimizin bu kadar detaylı bilgi vermesi onun bu iş de haklı ve ne derece mağdur olduğunu gösteriyor. Hakim de değilim kadı da ama böylesine haksızlığa uğrayan biri var ise bu mağduriyete neden olan adamın bir şekilde ceza yemesi lazım.

Scudo
Aksine savunulup toz kondurulmuyor bazı arkadaşlara...

bu tür tatsız durumlar hem sizler için hem de bizler için üzücü. ben okuduklarimdan ve gördüklerimden sizin haklı olduğunuzu düşünüyorum insallah sorun çözülür.
Ama kim ne satarsa satsın lütfen dogrular yazılsın ilanda sonuçta bende satıyorum binip sonra satmak istedigim bisikletimi bagzen parrcalayıp satmak gerekiyor ,
Sattıgında bu tür sorularla karşılaşmayalım,beni carptılar beni dolandırdılar gibi sorularla karşılaşmıyalım arkadaşlar

@alp değer tanrıverdi

Ben henüz böyle bir şeye şahit olmadım. Bu adamların forumda barındırılmasına göz yummak nasıl bir mantıktır ki? Süresiz uçuracaksın, başka yerde yapacak yapacağını. Yazık cidden.

@Cengiz Gökalp

adamın içine sinmediyse geri al ozaman sıfır ürünler bile iade ediliyor,
böyle şöyle lafı yuvarlayarak nereye kadar..

çok ayıp önce sorunsuz de fake foto koy sonra uyduruktan laflar et geri alırım de. geri verdiklerindede parayı harcadım de. harbiden çok ayıp ayrıca o paraları sokaktada bulmuyor bu arkadaşımızda belliki durumu ancak 2.eli kurtarıyor gelmiş güvenmiş size sizde resmen kazıklamışsınız birde savunma yapmışsınız ya bu ürünü geri alın veya düzelttirin yada susup bi kenarda oturup düşünün...

Cem Özyurt bey yanlış anımsamıyor isem,o parçaları sattı diye anımsıyorum (yanlış anımsıyor isem, Cem Özyurt bey düzeltsin) yapılması gereken,Cengiz Gökalp,Cem Özyurt bey'in masrafını karşılaması..ve bu konuda bir şekilde tatlıya bağlansın,insanlar birbirine güvenerek alışveriş yapıyor,bunun suistimal edilmesi,insanların birbirine olan güvencini sarsar..

Henüz geç kalınmış sayılmaz..

@Ali Aşkar

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın atasözünü mü soruyorsun?..

• Beğen
Tepkiler: The Ertuğrul
Ben sporcununzeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim demiş Mustafa Kemal ATATÜRK
Bu hiç hoş değil sen bu spor için ter akıtsan ne olur...Ayıp

@Çağlayan

Çağlayan bey ben o frenleri satmadım, kendime yeni set aldım o frenler de kenarda duruyor, çok yere götürdüm tamir edemediler, etseler bir ihtimal diyeceğim ama benim içime sinmeyen ürünü satamam zaten.

Tam bi fiyasko olmuş ya, bu gibi durumlar hiç hoş değil. Sevgili Peygamberimiz; -bizi aldatan bizden değildir- demiş, lütfen dikkat edelim. Cem kardeşim geçmiş olsun.

Cem geçmiş olsun. Yazdıklarını okudum. Durumu sana bildirmesi lazımdı. Ama her hangi bir bildiri yapmadan üstüne haklı çıkma çabaları içerisine girmiş. İnşallah böyle bir durum bir daha "bisikletforum" içerisinde yaşanmaz. Geçmiş olsun tekrardan.

@Cem Özyurt

Cengiz Gökalp, bu durumda sattığı parçaları alması gerekiyor ki,bu konu tatlıya bağlansın..aksi taktir de Cengiz Gökalp'e, insanların kuşkuyla bakması devam eder..

Balataların %30 ömrü var demiş ve sonra bu işten anlayan arkadaş varsa %30 demenin bitik olduğunu anlar demiş.Eğer Bitikse neden %30 yazdın dürüst olmadın?
Ayrıca üründe ki ojeden hiç bahsedilmemiş ve satıcıya karşı üslupta çok kötü ''şunu yaz kafana'' nasıl bir cümledir! yani doğrusu hiç bir açıkma yapmasaydı bile cem arkadaşımız su üslubunuzdan bile durumu az çok anlamak mümkün olurdu.. Lafı dolandırıp kendini haklı çıkarma çabası çok komik oluyor.son olarak geçmişte ki alışverişinizde bir manası yok bu durumu görünce.

• Beğen
Tepkiler: Cem Özyurt
Cengiz Gökalp denen şahsın halihazırda Facebook'ta yaklaşık 5 bin üyeye sahip bir ikinci el grubu var. Hani buraya gelip özür dilemesini falan geçtim, adam işi öğretiyor bir de. :) Grubun 4 yöneticisinden 2'si Cengiz Gökalp isimli hesaplara ait, kendi fotoğrafları var.

Dikkatli olun derim. Aynı kafadaki insanlar da mevcuttur bu grupta eminim.

(link)

@Çağlayan

Bundan sonra Cengiz Gökalp istediğini yapsın, farketmez. Düzeltme şansı kalmadı. Facebook grubu da varmış, bu başlığı gören herkes her türlü kuşku duyacaktır. Facebook grubundan da çıktım şimdi.
Temiz bisiklet camiası istiyoruz...

Geçmiş olsun, bunu okudum şimdi şuan ikinci el bir bisiklet alma arifesindeyim 4000 tl civarı korktum açıkçası. Eskiden iyiydi alışverişler adamı tanımasakta parayı hesabına geçip malzemeyi alırdık... Sorunda çıkmazdı.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
yine öyle oluyor ama 5 senedir kullandıgı kadroyu yeniymiş gibi ilan acıp sıfır fıyatından satmaya calısan kişiler de oluyor malesef.

Geri