Scudo Sports

Cengiz Gökalp'e dikkat! (fotoğraflarla)

Geçmiş olsun. Bu gibi durumlara maruz kalmamak adına gittigidiyor vb siteleri kullanmak en mantıklısı. Neticede üç kuruş para için kendine küfredilmesini bile hazmedebilen midesi geniş insanlar mevcut.

Scudo
Bende bu tip bir durumla karsi karsiya kaldim adanada ki hayalet bikes isimli sözde esnaf olan nevzat ozdemirle yasadim 2. El bisiklet sayfasinda gormussunuzdur belki , kisa zamanda bende buraya tasiyacagim konuyu biz yandik baskasi yanmasin

@Barış Şen

o eleman facebook grubunda birine buradakine benzer bir üçkağıt yaptı, aynı şekilde yazışmalar yayınlandı, nevzat özdemir'in haksız olduğu çok netti.
herkes bunu yazdı, özür dileyip ürünü geri almaya davet etti fakat "benim size ihtiyacım yok, beni bilen bilir, beni tanımıyorsanız kendinizi bisiklete biniyor sanmayın" vs laflar etti ve gruptan ayrıldı (veya kovuldu.) ben de kendisinden bir aynakol alacaktım fakat son anda sebepsiz yere vazgeçtim, çok da iyi etmişim.

Olayın üstünden neredeyse 1 yıl geçmiş.. Cem Özyurt arkadaşımız yaptığı alışverişte mağdur olup, ödediği paranın üstüne soğuk su içmiş. (Ve buna rağmen üslubunu hiç bozmamış, ben bu kadar metanetli kalamayabilirdim, helal olsun kendisine.)

Cengiz Gökalp ise hem taahhüt ettiği kondisyonda bir malzeme satmamış, hem tüm kanıtlar belli olduğu halde kendini haklı çıkartmaya çalıştığı ciddiyetten uzak bir yazı yazmış, hem de para iadesi yapmayıp Cem'i mağdur etmiş.

İnsanoğlu bu, türlü türlü.. Tamam. Peki forumda bunun bir yaptırımı yok mu? Yani tamam 2.el satışlarında elbetteki forum idaresi sorumlu görevli mahkeme değil, kim haksız, kim haklı deyip anlaşmazlıkları çözecek, ama bu kadar aleni bir mağduriyette en azından bir yaptırım olması gerekmez mi? Açıkça karşı tarafın hakkını yiyen, haksız yere maddi zarara uğratan, ki bunun hukukta başka bir tanımı vardır ama ağır olur diye yazmıyorum, kişilerin yaptıkları yanlarına kar mı kalacak, kalıyor?

Yani, ezcümle, Cengiz Gökalp hala nasıl satış yapabiliyor? Bilmediğim için soruyorum..

Ya hocalar, bu meseleyi devlet millet meselesi yapmışsınız! 2013 nisan nere? 2014 nere? Kapatın gitsin be yahu!

herkese tekrar merhaba, 26 Mart tarihinde Cengiz mesaj atmış, aşağıdaki gibi, bu mesaj kadar geç olmasa da ben de geç görmüşüm bildirimi, 10 gün kadar geçmiş ve şimdi okudum. bu saatten sonra yapılacak pek bir şey yok, ben hakkımı helal edeli çok oldu, Allah affetsin Cengiz.

bu fotoğrafı Cengiz ile alışveriş yapma durumu olan varsa, böyle bir dönüş yaptığını bilmeniz için yüklüyorum, inşallah bu tür bir olay tekrar yaşanmaz, saygılar..

(link)

Konu çöp olmuş ortada fotoğraf diye birşey kalmamış.

Geri