Merhaba, bugün bisikletim kargodan geldi ve sonunda ben de Sportive 224 ile aranıza katıldım. 35 yaşında gocca adamım, lakin nasıl çocuk gibi sevindim anlatamam
Yaza kadar yeni bir bisiklet alıcam inşallah 1040 tl ye sıfır sportive 327 buldum fakat sorum şu benim boyum 188 en büyük boy 54 cm diye biliyorum acaba sele ve gidon ayarı yapılırsa büyük bir sıkıntı çıkar mı. Bu bisiklet bana çok mu küçük gelir.
Selamlar,
Daha önce bir konuda sordum ama cevap alamadım. İzmir'de Carraro 221'i en uygun nereden alabilirim ? Mümkünse 2014 model olanını arıyorum, 700-750 civarında nette birkaç satan gördüm ama elden alsam daha iyi olabilir diye düşünüyorum.
@metalikfb boyum 184 iç bacak boyum 84 cm, sitelere bakınca en az 56 kadro tercih etmem gerektiği çıkıyordu fakat 54 kadro büyük bile geldi. Sele aşağı da kullaniyorum, hiç dertlenmeden ve önyargıya kapılmadan gidip deneyebilirsiniz. Ayrıca 224 için koyu gri ve açık gri renk seçeneği var.
Sportive 227 bisikletimin sele kısmından bir yerden gıcırtı tarzında bir ses geliyor . Seleyi değiştim geçmedi sele mandalını değiştim geçmedi en son sele borusu kaldı. Böyle bir ses sorunuyla karşılaşan oldu mu arkadaşlar ? Bu ses den kurtulamanın çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
@TSigalko şimdiden hayırlı olsun, güzel seçim. @momir teşekkürler dostum, asfaltta gerçekten akıyor bisiklet, ben henüz 2 gündür sadece şehir içinde ulaşım için kullandım, ama müthiş keyifli bir bisiklet, 15 yıldır nasıl durmuşum bisikletsiz dedim kendime, resmen 35 imden sonra çocukluğuma geri döndüm diyebilirim 100 kiloma rağmen çok rahat kullanıyorum (boy 177)
Bisikletlerini yeni alan arkadaşlardan güzel manzaralı fotoğraflar bekliyoruz
Bisikletim yanımda olsa ben de paylaşım yapacağım ama maalesef memlekete gidince artık...