Merhaba Arkadaşlar. Belki de 20 yıldır bisikletet binmeyen birisi olarak kendime dün Carraro Sportive 221 alarak sizin aranıza katıldım. Umarım bu kadar zamandan sonra bisikletimden ve bisiklete binmekten memnun kalırım.
@emrah sökmenberk
Ben şuan üstündeki cst marka lastikleri kullanıyorum ve bir çok kullanıcıya rağmen memnunum.Fakat ileride ben de lastiklerimi değiştirmeyi düşünüyorum.Önerilerim;
(link)
(link)
@momir bende gop da oturuyorumda resmi görünce pierloti heralde dedim aşağılarımı acaba yazın sahil güzel oluyor.alınca oralarda baya gezerim diye düşünüyorum
224 ü bir haftadir kullaniyorum ve hava genelde yağışlı gitti bu 1 hafta, frenlerin tutuşunda bir sorun yaşamadim, gayet guzel tutuyor, yalniz şöyle bir görüntü birakiyor jantlarda, belki benimki henüz yeni olduğu için oluyordur bilmiyorum
Bir de ıslak zeminde lastikler kayıyor ince ve dişsiz olduğundan dolayı.
kardes eskiden bisikletim vardı ordan biliyorum jantların görüntüsünü bozuyor bu pabuclarla alakalı bir durum.o yüzden disk frenmi diye düşüncedeyim bende.sırf bu görüntü olmasın diye
@obezkirpi Kullanıcılar genelde hangisinden memnun onu anlamaya çalışıyorum. Forumda carraro kullanıcısı sedonaya göre daha çok görünüyor. Görüntü olarak iki markanın modelleri de güzel renk olarak ise carraro bir adım önde.