Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
lastikler değişince bisiklet daha bi güzel oluyor sanki :islik: hayırlı olsun bu arada

@Fatih Ceyhan

hoşgeldin aramıza kardeşim. öncelikle hayırlı olsun bisikletin:) kazasız ve keyifli pedallar diler ve bu başlıktaki tüm sayfaları okumanı tavsiye ederim.

@ Alper Ütebay,

lastikler şahane görünüyor walla, kaldı ki cont i ye göre koruması daha iyi diye biliyorum. bence güzel bi seçim yapmışsınız. yalnız, orj. cst lastiklerin( ki dandik bir lastik olduğu hala geçmeyen iğğrençç kokusundan belli) kenarlarında tırtık var, arazide( yani, taşlı,topraklı ve çimli yolda) fark eder mi acaba? onu da sizlerin yorumlarından öğreneceğiz :) buarada, lastiklerin çapı nedir, yani 35 mi 32 mi? ayrıca, nereden ve kaç tl ye aldınız? paylaşırsanız seviniriz :) hoşçakalın

• Beğen
Tepkiler: Alper Ütebay
@erphan
Teşekkürler :) Orjinal lastikleriyle çok bi tecrübem olmadı açıkcası. 2.binişimde arka lastiğe diken girdi ve patladı. O an karar verdim daha dayanıklı bir lastik almaya. Yani cst lastikleriyle pek kullanamadığım için karşılaştıramam. Sadece şunu söyleyeyim;Bugün Bakırköyden Sirkeciye kadar sahil yolunda turladım. Bir sürü cam kırığının üzerinden geçtim,hiçbir sorun olmadı. Biraz daha tecrübe edeyim yazarım.
Çiftini 180 tl'ye aldım.

@Alper Ütebay

teşekkür ederim. emin olun patlamaya direnç konusunda memnun kalacaksınız. benim tahmin ettiğim fiyata almışsınız. birkaç ay önce mtb kullanan(merida) bir arkadaşımda bu fiyata almıştı yırtdışı siteden zira. yalnız lastik çapını özellikle merak ediyorum. yol tutuş anlamında yorumlarınızı da takip edeceğiz tabii :)

Marathon Plus modelinin içinde 5mm kalınlığında bir koruyucu tabaka mevcut. Marathon modelinde 3mm bu tabaka. 10 bin km deviren kullanıcılar var bu lastiklerin çiftiyle. Fakat gel gelelim; çiftinin ağırlığı 1,5 ile 2 kilogram arasında değişiyor. Hatta kalınlığına göre 2 kilogramın üstüne çıkıyor. Hafiflik arayanların uzak durması lazım.

Bir de ön ve arka lastiğin yerlerini 2-3 ayda bir değiştirmeyi unutmayın. Dengeli bir aşınma süreci olmuş olur. Güle güle kullanın Alper Bey.

Merhaba. Adım Levent. Aranıza yeni katıldım. Bir haftadır bisiklet araştırıyorum. Sağolsun Ahmetcan44 bey de çok yardımcı oluyor. Ama farklı fikirler de olsun istedim. Boyum 1.73 boyundayım bacak arası mesafem 73cm (-/+1). Dün yiba çarşısında 18" boyunda bir bisiklet denedim. Fakat bisiklet uzerinde ayaykta durduğumda kadro bacak arama deyiyordu. Bu bir soru çikarır mı? Bir tane carraro sportive 221 buldum ve çok beğendim. 600Tl fiyat verdiler. Pazarlıkla biraz daha kırmaya calışacağım fiyatı. Deneme şansım olmadı. Netten biraz baktım kadro boyu 17" mi? Tek korkum sonradan sıkıntı çekip pişman olmak.

Carraro sportive 224 ile benim carraro force 5302u takas etmek isteyen var mı? Bir de kaç kg geliyor bisiklet?

Arkadaşlar sonunda carraro sportive 221 ile aranıza katıldım :)) Hatta 6,5 km lik yol bile yaptım. Çok kötü hamlamışım :( Umarım bir an önce alışırım. Ama özlemişim. Çok güzel bir duyguydu :))

• Beğen
Tepkiler: Emrah ONAN
bencede biraz sıkıntılı lastikler..değiştirmekte fayda var..yoksa cok sık patlıyor..

beyler siz nerde kullandınız da patladı lastikler? her akşam sürüyorum 15-20km 2.5 haftadır daha sorun olmadı, ben mi şanslıyım :D

arkadaşlar sele beni gitgide daha rahatsız etmeye başladı uyuşukluk oluyor ve uzun yol kısa yol farketmiyor rahatsız işte,bende Sportourer FLX Man Gel sele aldım taktım bugün 100 metre gidemedim dehşet-ül vahşet bir uyumsuzluk sözkonusu popom ile:) sele borusunda açı ayarı olmadığından selenin ucu havada duruyor biraz çok az da olsa ve bu müthiş rahatsızlık veriyor yahu birde sele borusu almaya kalksak iyi bişey olsa ona da 100 lira vercez al sana Brooks fiyatı:D, erdoğanlar dan almıstım geri iade edip Selle San Marco ISLAND ELBA gondermelerini istedim gönderirlerse onu deneyeceğim; sele değiştirip memnun olan var ise paylaşabilirse sevinirim marka model tecrübe vs...

@Levent Doğan

Pişman olmayacağınız bir seçim olmuş kanımca. :) Güle güle kullanın.

Emrah Bey; seleniz boruya kaç vida ile bağlı? 1 veya 2 vida ile bağlı olur. Vidaları gevşetip sıkarak, burnunu aşağı-yukarı ayarlayabilirsiniz. Sele istiyorsanız Tchibo kampanyalarını takip edin, nefis bir sele satıyorlar. 20 lira üstelik. Gelirse alın derim.

@ahmetcan44

tek vida var sadece sabitliyor seleyi, seleyi aldık artık bakalım dediğim gibi değişirse biraz daha geniş olan san marcoyu deneyeceğim üstü düz eğimli değil FLX gibi Tchibo da 20 Tl ise onuda alırız :)

Geri