Dediğiniz gibi olabilir Emrah bey kontrol edeceğim.
Şu lastik konusuyla ilgili birşey sormak istiyorum. Continental Touring Plus ile Continental Country Plus arasında ne fark var?
Ölçü olarak Touring modelinde 700x28'e kadar inebiliyorken, Country modelinde 700x38 en küçük değer. Country çok daha zorlu yol koşulları için uygun. Touring ideal kanımca.
Ankara da, güngörler bisiklette, geçtiğimiz haftalarda 51 kadro sportive 224 vardı bir tane. uğradığımda görmüştüm. halen duruyor mu bilmiyorum, ama netten bakarsınız...
bisikletiniz hayırlı olsun, kazasız ve keyifli bol pedallar dilerim mavi renk suluk kafesi güzel seçim. eminim bisikletinize uygun matara ve özellikle kask ınızı da yakın zmnda alırsınız. hoşça kalın...
Teşekkür ederim Gri renk bir mataram var,bisikletin rengiyle uyumlu. Kask ilk fırsatta alacağım fakat ev halkından bana bi türlü sıra gelmiyor. 1,5-2 ay önce ilk olarak eşime bir tur bisikleti aldım, 4-5 gün öncede kendime. Tabi çocukları evde bırakmaz olmaz. 2 bisikletinde arkasına çocuk koltuğu, çocuklara kask,yeni sele,ön far arka ikaz ,matara vs derken kendime bi türlü kask alamadım Birde şimdi lastik işi çıktı. Hayırlısı diyeyim...
Arkadaşlar şu linkteki kasktan aldım ama büyük geldi o yüzden kask almayı düşünen arkadaşlar varsa ve linkte ki kaskı beğenirseniz benden alın elimde kaldı bu kask tekrar göndermek çok zahmetli olduğundan kaskı satmak en mantıklısı. Bende ki L beden... Aldığım fiyattan satmayı düşünüyorum aldığım fiyat şu anda görünen fiyat ile aynı $21.80...
@ahmetcan44
çakma Giro livestrong kaskların fiyatları oldukça uygun yurtdışı sitelerde. birtane alsam mı? tavsiye eder misiniz? hıı bide, eylülün ilk haftası İstanbul a gideceğim birkaç günlüğüne. acaba diyorum orada mı baksam kasklara.( bu anlamda İstanbullu arkadaşların yardım ve önerilerini bekliyorum) şimdiden teşekkürler
elcikleri değiştirmenizi tavsiye ederim. barenleriniz güzel fakat bisikletle gelen elcikler hem ergonomik değil hem de rengi çok uyumsuz. mavi renk sünger elcik bile daha hoş durur, ayrıca çok ta ucuzdur. buarada İstanbul da uygun fiyatta kaskı nerelerden alabilirim, haftaya oraya gitme durumum var da
225'lerin gidonu kaç santim?
Trafik içerisindeyken beni rahatsız etmeye başladı bu gidon uzunluğu, biraz daha kısa bir gidon ile değiştirmek ya da benimkini kısaltmak arasında kararsız durumdayım.
@erphan
Sizin önereceğiniz bir elcik varsa linkini paylaşabilirmisiniz? Kask için Decathlon'a bakabilirsiniz. Geçen hafta uğramıştım,çok alternatif var. Fakat kullanmadığım için kalitesi konusunda bişey diyemeyeceğim.
Bu arada akşam yeni lastikleride kısmetse alacağım. Forumda bi hayli araştırdım ve Schwalbe Maraton Plus 700*35 alıyorum.
birkaç gün önce aynı kadro üstü çantayı ebay'den satın aldım, şu an yolda yakında elime geçer..
özellikle uzun turlarda ceptel için çok gerekli birşey, müzik dinleme imkanı da sağlıyor.. telefon çantadayken arayan olursa hiç duymuyorum :rolleyes:
ben procycle marka almıştım bisikletle beraber mecbur lazım olur diye içine koyacağım şeyler işe gidiş geliş kullandığım için kazık yedim yani 35 liramıydı neydi
Ağırlıklarından emin olamıyorum bu çakma Giro kaskların. Yoksa bir tane sipariş vereceğim ben de. Tabi bir de malzeme kalitesi olayı var. Kimisi bariz biçimde belli yerlerden çalındığını ve koruma konusunda zayıf olduklarını iddia ediyor. Kimisi de ağırlıklarına kadar aynılar, ikisi de Çin'de üretiliyorlar, neden 5-6 katı para vereyim diyor.
(link)
(link)
Merida'ya geçtikten sonra en sevindiğim şey, Çin sitelerinde Merida etiketli/logolu ürün bolluğu olmuştu. Bunun için geçmedim tabi ama geçtikten sonra bisiklete ve kıyafetlere yatırım yapmak kolaylaştı. Yukarıdakileri sipariş ettim son olarak. Geriye Shimano MT33 ayakkabı kaldı. Sefa Bey ön bilgilendirmeyi yaptı sağolsun, numarayı da dert etmeye gerek kalmadı.
(link)
Bundan sonra da sipariş edeceklerim de şunlar olur eğer imkanım olursa;