Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@emir_a
Ön arka değiştirici ler arasında fark var. 230 biraz pahalı kalıyor. Şöyle bir bakılınca 225 ve 227 en çok tercih edilenler. Ben şahsen 225 ten biraz daha üst model olan 227 yi tercih ettim. Ha bu demek değil ki 225 iyi değil asla. Misal 227 de arka değiştirici deore ön altus. 225te arka altus ön Tourney dir. Bide 225in amortisör maşa dan kilitli. 227nin ki gidon dan. Ee bu farklar da fiyata 200tl civarında min. Ek yapıyor. Mali durumun yetiyorsa 227 al derim. 230 ise min 350-400 tl daha pahalıya geliyor 227 ye göre. (N11 den alım halinde maxipuan dahil karşılaştırınca) Gerek var mı bence yok benim için bu 227 yetiyor. Yağ gib akıyor yolda.

Scudo
@salcano-izmirli
225 ve 227 fiyat performans ürünü diye tercih sebebi. Kaliteli ürünler, binmekten soğutmayacak. Şahsen fazla üzerine titremeden bin gitsin gez dolaş her türlü amacındayım ve Max. 2 yıl kullanmayı planlıyordum ama aynı zamanda iyi bir alet arıyordum.227 nin maliyeti de uygun geldi ve aldım.

hocam peki siz 227 kaç a aldınız bide 230 400 tl pahlı olmasının tek sebebi vites mi

@emir_a
Evet ön ve arka değiştirici krank takımı farklı

@salcano-izmirli
Vites kokudan farklı bana 227 modeli 1170 tl gibi bir rakama geldi maxipuan dahil

@salcano-izmirli
Ben 225 iyi bir fiyata aldim derken.Siz 227 gercekten cok iyi bir fiyata almissiniz.

@Mustafa_Sayar
Hocam puanıda düşünce 1170 . Bide alınmış alınmıştır. Allah kazasız belasız binmeyi nasip eylesin herkese. Benim hedefim 227 de çıraklık kalfalık yapıp. Daha üst bi alete geçmek ilerde.

Günaydın carrarocular. :) Bisikletimle geldiğim iş yerimden selamlar herkese. :)

• Beğen
Tepkiler: cronos10
@GuNeSh
gunaydiiiin.....:)
bende bisikletimle gelmeyi dusunuyorum ama 25km.
Sadece dusunuyorum

Ben gelemiyorum ne yazikki bisikleti koyacak yer yok ve çalinir korkusu var…

Vala biz toplam 5 kişiyiz şirkette bisikletliler olarak.
Bir bisiklet park yeri de yaptırdık otoparka. 10 numara oldu.
Benim yolum yaklaşık 5km evden işe.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ertop
@GuNeSh En güzelini yapıyorsunuz :) bispark yaptırın dışardan bisikletini park etmek isteyen getirsin ücret kessin şirket :)

@GuNeSh
aksamlari spora giderken biniyorum ben 5.5km yolu.
@promuro
oyle bisey olsa guvenilir olduktan sonra ucret odemeye raziyim...

Metrobüs duraklarında güvenli park imkanı olsa insanlar daha çok kullanır kesinlikle bisikletlerini. (en azından ben)

@özgür duygu
En azından sadece katlanır bisikletler için bile günlük emanet bagaj dolapları benzeri şeyler olsa metroda filan süper olurdu.

@promuro

Mümkün aslında. :) Yönetime sunmak lazım.

@chnk @GuNeSh @özgür duygu

arkadaşlar hırsız istedikten sonra her türlü çalar :) aliexpress'den disk freni kilitleme sistemi sipariş ettim bakalım sağlam birşeye benziyor, geldiğinde haber veririm

Geri