Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@promuro
Geldiginde haber et detayli bir sekilde ama bide link paylassan iyi olacak...
dun ilk defa bisikletimi kilitledim spor salonuna girerken. Spor salonunun onu ve bir kafe var bisiklet parkinin oldugu yerde. Kalabalik bir yer aslinda. Ama bisiklet park yerine on tekerden kilitlemek zorunda oldugum icin iyice tedirgin oldum. Normalde 2saat spor yaparim ama aklim disarda kaldi bir saatte bitirdim sporu.

Scudo
@chnk Hocam yerinizde olsam öyle bırakmaya çekinirdim. Yapacak olan yapar, söker ön tekerleği, alır götürür... Bi çözğm bulmak lazım

sele borusunun içine gizleyebileceğiniz gps tracker lar var. bisikleti alıp gitseler bile nerede olduklarını bulabiliyorsunuz. tabi seleyi söküp, içinden aleti çıkarmadıkları sürece. bi bakın derim .)

@salcano-izmirli
Teşekkürler hocam. Tanıdık bir abimden aldım, o da nisan ayında almış. 1250 lira gibi bir ücrete aldım tanıdık tarifesiyle :)

Bisikletimi aldım bugün ve az önce işten eve giriş yaptım :) yıllar sonra ilk kez bu kadar mesafe yapmış oldum. Sırtımda laptop çantasıyla normal tempoyla 5 km geldim. Çok yorucu olmadı ama en son eve doğru dik bir yokuş var, bitime 20 mt kala bıraktım. Şimdi evdeyim, biraz terledim ama keyifliyim. Bundan sonra hergün işe bisikletle gidip gelmeyi planlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: GuNeSh ve akndgl
@cronos10
Bikaç güne açılırsınız. Rahat rahat çıkarsınız güle güle kullanın

• Beğen
Tepkiler: cronos10
@salcano-izmirli teşekkürler hocam. işe gidip gelmek için en ideal araç bisiklet, özellikle de benim gibi tüm gün bilg. başında çalışanlar için. keşke daha önce alsaymışım.

@cronos10
Abi hayırlı olsun bisikletiniz :) Güle güle, kazasız belasız pedallamalar :)

• Beğen
Tepkiler: cronos10
Merhaba

Bende Carraro sportive 227 ile tanıştım bugün.Bir hafta önce carraro big 929 dağ bisikleti almıştım ,bana yorucu geldi sanırım.Onu verip yerine city bike aldım.İlk izlenimlerim süper.Çok rahat ve keyifli.Bu arada ilk bisikletim de çizikler vardı,İleri biziklet Kızıltoprak şubesini aradım.Cümlemi bile bitirmeden kusura bakmayın deyip,hemen yenisini verdiler.Hüsamettin beye ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum bu vesileyle...

20150616_091747.jpg 20150616_091756.jpg 20150616_091747.jpg 20150616_091756.jpg 20150616_091804.jpg

• Beğen
Tepkiler: GuNeSh
@lkanlicioglu
Aldığınız yerde kaç tl acaba 227 ne kadara aldınız öğrenebilir miyiz

@cronos10

Güle güle kullanın bisikletinizi kazasız belasız. :) İş yerinde yedek kıyafet bulundurmanızı öneririm. Ben işe gidip gelirken yanımda taşıyorum gerçi.

Yaz artık tamamen geldi havalar iyice ısındı. Sırt çantası çok terletmeye başladı. Özellikle dönüşte. Bisiklet çantası almayı düşünüyorum bende.

Bir sorum var arkadaşlar,

Bugün hava sağnak yağmur yaptı kısa süreliğine de olsa. Tabi bisikletim de ıslandı dışarda olduğu için. Acaba zinciri yada başka aksamları yağlamak gerekir mi???

teşekkür ederim :) çanta konusunda haklısınız, ben de mümkün oldukça sırt çantası almak istemiyorum ama daha bugün dakika 1 gol 1 oldu, bilgisayarı eve getirmek zorunda kaldım :) bir taraftan çalışıyorum şu an.
seleye sabitlenen bir bagaj ve heybe bakıyorum bende. en azından içine tshirt falan atarım yedek diye düşündüm.

merhaba bende aranıza yeni katıldım sportive 227 aldım fotoyu ilerleyen günlerde atarım

yeni bisikletime güzel bir kilit almak istiyorumda sizce hangisini almalıyım.
(link)
yoksa bunu mu
(link)

önerbileceğiniz sağlam kaliteli kilit varmı max. bütçe 70TL

Tüm arkadaşlara selamlar.

Bugün 227 'im elime geçti. NAK Kargo adlı kargo şirketinin iş bilmez ve anda bunda taşıması nedeniyle ön disk eğilmiş. Yetkili servis yeni disk isteyecek gelecek ve takacağım. Bu kargo aklınızda bulunsun yanına dahi yaklaşmayın. Bisikleti kutusuyla teslim aldığımda bu haldeydi. ImageUploadedByTapatalk1434500661.852898.jpgImageUploadedByTapatalk1434500680.005070.jpg

Umuyorum ki Carraro satılmayan bir şehirde, mağdur olmam daha fazla.

Herkese iyi günler dilerim.

Daha gecende bunu konustum abi uygun fiyatta olsa internetten bisiklet almam diye bisikletin nasil oldugunu basina neler geldigini bilmiyorsun gormuyorsun.Bisikleti gorerek,dokunarak, soyle bir gezinerek icine sinerek alacaksin.100 lira fazla ver kafan rahat olsun.Gelmis gecmis olsun kardesim…

• Beğen
Tepkiler: Kağan Emiroğlu
Gerci senin olay biraz farkli carraro bayisi yomus mecbur kalmissin demekki.

Geri