Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@Holiganguc
Bi benzeri benimde başıma geldi bir iki ufak çizikle atlattım. İade ile uğraşmaya vaktim olmadığından ve sağlam kutu bulmam zor olduğu için ufak rötüş larla kullanacağım. Ama bi daha netten bisiklet almayacağım.

Scudo
@Mustafa_Sayar
Evet Mustafa Bey. Bisikleti İzmir'den gezerek aldım. Hemde Bostanlıdan güven veren biryerden aldım. Ancak kutu içerisinde hiçbir sünger vs yoktu. Sadece poşete koymuşlar. Haliyle zarar görmüş. İnternetten alsam aşağıdaki gibi kutuluyorlarmış ve belli de bundan daha iyi olacaktı. Üzülen benim sonuçta. ImageUploadedByTapatalk1434528811.793556.jpg

@salcano-izmirli

Durum aynı hocam. Aynı duyguları yaşamışız ve hissetmişiz.

@Holiganguc
Netten aldım bu foto daki ile alakası yoktu. Bu kron marka bisiklet. Süper paketlemişler. Carraro maalesef 3kuruşluk malzemeden kaçınmış

@Holiganguc
Tekrar gelmis gecmis olsun kardesim.Bende karsiyakadan aldim…

Ben internetten aldım, gelen kargoyu iş yerime yönlendirdim ki kutuyu kontrol ederim. PTT kargo ile sorunsuz ve çiziksiz geldi. Bu biraz şans işi bayide 200 TL daha pahalıydı 2 bisiklet aldım.
400 TL için riske girdim sorunsuz elime ulaştı.

@lkanlicioglu fotoğrafta gözüken vites kullanımı hatalı. forumlarda "vites kullanımı" diye arama yapın, ya da kullanım klavuzunu okuyun derim. yoksa dişlileri aşındırırsınız, zincir bile kopartabilirsiniz. keyifli sürüşler... .)

@volkanxx
Şans işi ama bazende satıcılar teşhir malı yolluyorlar. Sizin bisikletin paketleme nasıldı acaba? Carraronun kitapçığında yer alan görselleri ile aynı mıydı?mesela bir kron gibi miydi yoksa boş kutu içinde iki parça kartona sarılımıydı?http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/17/e22cd32971116ada8a922209ac75b3df.jpg

?http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/17/0567f327ae54bb7b8b11ecb446ab0ab0.jpg

@salcano-izmirli tam göremedim koliyi servise götürdüm, servis açtı ama bu şekilde süngerler vardı. Alırken özelike teşhir olmasın dedim biz teşhir ürün satmıyoruz dediler. Servisten bisikletleri aldım çizik, kırık değişen göremedim. Süngerler vardı ayrıca ön tekerlek ayrı bir kutuda geldi. Aynı kutu içinde ayrı bölmedeydi.

@baran321 valla bana sorarsanız o paraya kilit almayın daha iyi. Kryptonite u-lock kilitleri 30-40 sn de kırabiliyorlar, diğer kablolular, zincirliler 3-5 sn. de... Ufak bir caydırma payı dışında o paraya bir kilit almanın pek bi manası yok diye düşünüyorum. en iyisi göz önünden ayırmamak .)

@salcano-izmirli Ayrıca disk frenlerde turuncu bir garanti etiketi var, anlamadım ilk kez görüyorum. Hareketli bir parçada ama bişeyi etkilemediğinden sökmedim. sanırım garanti etiketi.

@volkanxx
Yok canim sende garantisiyle ne alakasi varki ben saticiya almasini istedim o etiketleri oda temizledi oyle bir sey olsaydi soylerdi…

@volkanxx
Eyvallah kardeş. Burdan da anlaşılacağı üzere N11 den bisikletciden.comun faturası ile yollanan bisikletim resmen teşhir malıymış. Basiretli tüccar böyle davranmamalı. Hakkım haram olsun diyorum.

• Beğen
Tepkiler: volkanxx
@salcano-izmirli
Hocam sadece Carraro ile ilgili değil ki durum. Adamlar satıcıya ürünleri ulaştırırken, sadece bisiklet taşıyarak iletiyorlar. Konu diğer bambaşka ürünlerle müşteriye bisiklet yollayan satıcıya kalmış birazda. Maliyeti az önlem alabilir satıcılar. Yakın arkadaşım kısa süre önce 2 bisiklet aldı internetten ve Carraro idi. Satıcı süngerlerle destekleyerek kolilemiş ve koliyide sadece kapaklarından değil birçok yerinden bantlayarak güçlendirmiş. Bunların hepsi hak almaktır. Benim paramı alıp bunu yaşatan satıcıda eminimki benden aldığı hak kalmayacaktır. İşini düzgün yap 2 kuruş az kazan. Kaldıki pazarlık dahi yapmadım ben Bostanlı 'daki ilgili satıcı arkadaşla. Üstüne üstlük NAK Kargo diye bir kargoyu bana yönlendirip, gönül rahatlığıyla hiçbirşey olmaz diyebiliyor bu satıcı yüzüne karşı...Yazıktır, çıkar bir yerlerinizden bu haklar...

@Holiganguc
İşte bu yüzden bundan sonra daha netten bisiklet almayacağım. Zaten üst düzey modellere geçmek için bir dünya masraf yapacağız bide böyle bir şeyle uğraşamam

Mesala ben magazaya almaya gittigimde oyle paketten cikartip kurup bana vermedi.Zaten onceden hazirlamis dukkaninda duruyordu.Cogu bisiklette oyleydi hazir haldeydi.Boyle durumlarda her hangi bir sorun olacagini sanmam...

Hocam bisikleti kurup dukkanda hazir bekliyor bende dukkana almaya gittigimde kurulu haldeydi alip ciktim.Bu elektronik malzeme degilki teshir urunu olsun sikinti yaratacak.

• Beğen
Tepkiler: calhanre
@salcano-izmirli Ayrıca n11deki satıcıya siyah mat modeli içinde kırmızı renkler var mı diye sormuştum. (227 model renklerini buraya üye olmadan önce bilmiyordum). Satıcı kapalı kutu üstünde sadece siyah mat yazıyor içini göremiyoruz dedi. Bende kutunun hiç açılmamış olduğunu ve teşhir olmadığı anlamış oldum.

Geri