Scudo Sports

Carraro Race serisi

Tepki
3
Bisiklet
Carraro
Arkadaşlar, carraronun race serisi cr 022, 032, 042 modellerinin geometri bilgilerini bulabileceğimiz bir site var mıdır? Bu modeller hakkında İtalyan sitesinde hiçbir bilgi yok. modellerin adı bile geçmiyor, sebebini bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Scudo
Arkadaşlar, carraro'nun 2015 yol bisikletlerinin ağırlıkları konusunda bilgi sahibi olan var mı?

CR 012yi denemiştim 11.5 kg idi. 022de tahminen 10.5 kg civarıdır.

Uzun Süre bekleyisten Sonra kargo ulastı Sezgin Abime.Carraro 052 Race kavustum.Daha önceki bisikletim MTB idi.700 TL ye kadro alıp 2 Bin küsür TL masraf yapmıstım.Havalı Amortisöründen Hidrolige kadar hersey.Fakat Arkadaslar bosa yük yapmısım dedim bugun Yol bisikleti adına ilk tecrübemdi.Cok acayip bir his MTB den inip Yol bisikletine binmek bir o kadarda hosuma gitti acıkcası. :)
Carraro ile birlikte artık herseyi bir kenera bıraktım Tayt,Forma,Kask,Arka-Ön farlar,Jelli Eldiven,termal suluk herseyi a dan z ye almaya karar verdim ve aldım.Eskiden sortla bosuna cabalamısım resmen 30 dk dan sonra acıma baslardı.Ne kadar rahat havadar bir sürüs oldu.Bugün baya mutlu oldum.Artık Kan ter icinde kalmayacagım.Önümüzdeki ay SPD Bedal ve ayakkabıda alıyorum ve tabiki gözlük.Gözlük denedim arkadasımın icime sinmiyordu rahatsız edicegini düsünüyordum fakat oda hosuma gitti.Gözlerimde belli sürüsten sonra tatlı yanma oluyordu kuruluk.Sükür rahatsız eder mi korkusundanda kurtuldum.
Bugün kücük caplı test sürüsü yaptım hostu bir aksilik görmedim ama zamanla bindikce görücez tabi.İlk izlenimler bunlar.Odamda bisiklet askı aparatı ve tutma sehbası icin yer yapmaktayım.Yaptıgımda extra resimlerde atarım buyrun Sezgin abimin cektigi resimi atıyım.
Murat B.-İstanbul Abime yardımları icin;
Ömer Karan Kardesime-Denizli yine yardımları ve destegi icin Cok Tesekkür ediyorum.Onların yorumlarıyla Carraro tercimi yaptım.
Allah herkese nasip etsin.

http://www.hizliresimyukle.com/images/2015/07/21/Carraro052.jpg

çok iyi bir tercih olmuş. geçen sene benşmde almak istediğim fakat bir türlü bulamadığım bir modeldi. hayırlı olsun. kazasız belası güle güle kullanın

• Beğen
Tepkiler: Lenora Nora
Hayırlı olsun. Kazasız belasız binin inşallah
Gidon bandı mavi mi geldi ? Bende siyah gelmişti çok memnunum
Birde formayı ne kadara aldınız acaba

• Beğen
@ahmtayd Tesekkür ederim.Siyah geldi. Ama ben kombinasyon olsun dedim Pro nun gidon sargısını aldım.Forma 100 TL ye aldım.
İyi Forumlar Dilerim.

Gayet guzel duruyor hayirli olsun
Ama saykilcik olmamissin:)

• Beğen
Öncelikle bisikletin hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız iyi günlerde kullanmanı dilerim. Forma da yakışmış. İyi olmuş gerçekten. Rica ederim eğer bir yardımım dokunduysa ne mutlu. Umarım memnun kalırsın :)

• Beğen
@Ömer KARAN Tesekkür ederim Ömer sayende Kardesim. :) Hersey icin cok sağol.
İyi Forumlar Dilerim.

Hayırlı olsun, güle güle kullan kardeşim, kazasız belasız bin inşallah. Maşallah diyelim.

• Beğen
Geri