Uzun Süre bekleyisten Sonra kargo ulastı Sezgin Abime.Carraro 052 Race kavustum.Daha önceki bisikletim MTB idi.700 TL ye kadro alıp 2 Bin küsür TL masraf yapmıstım.Havalı Amortisöründen Hidrolige kadar hersey.Fakat Arkadaslar bosa yük yapmısım dedim bugun Yol bisikleti adına ilk tecrübemdi.Cok acayip bir his MTB den inip Yol bisikletine binmek bir o kadarda hosuma gitti acıkcası.

Carraro ile birlikte artık herseyi bir kenera bıraktım Tayt,Forma,Kask,Arka-Ön farlar,Jelli Eldiven,termal suluk herseyi a dan z ye almaya karar verdim ve aldım.Eskiden sortla bosuna cabalamısım resmen 30 dk dan sonra acıma baslardı.Ne kadar rahat havadar bir sürüs oldu.Bugün baya mutlu oldum.Artık Kan ter icinde kalmayacagım.Önümüzdeki ay SPD Bedal ve ayakkabıda alıyorum ve tabiki gözlük.Gözlük denedim arkadasımın icime sinmiyordu rahatsız edicegini düsünüyordum fakat oda hosuma gitti.Gözlerimde belli sürüsten sonra tatlı yanma oluyordu kuruluk.Sükür rahatsız eder mi korkusundanda kurtuldum.
Bugün kücük caplı test sürüsü yaptım hostu bir aksilik görmedim ama zamanla bindikce görücez tabi.İlk izlenimler bunlar.Odamda bisiklet askı aparatı ve tutma sehbası icin yer yapmaktayım.Yaptıgımda extra resimlerde atarım buyrun Sezgin abimin cektigi resimi atıyım.
Murat B.-İstanbul Abime yardımları icin;
Ömer Karan Kardesime-Denizli yine yardımları ve destegi icin Cok Tesekkür ediyorum.Onların yorumlarıyla Carraro tercimi yaptım.
Allah herkese nasip etsin.
http://www.hizliresimyukle.com/images/2015/07/21/Carraro052.jpg