Scudo Sports

Carraro Race serisi

Arkadaşlar Carraro Cr Race 052'nin mavi siyah rengi yokmu bu yıl?
Bu arada hidrolik disk frenli Carraro Cr Race 052'de çok hoşuma gitti. :)

Scudo
Herkese keyifli sürüşler ben de 11 gundur Carraro Cr 052 sahibiyim sükür kavusturana :) Sürüş yorumlarini sonra yapicam malum öğrenciyiz final için Sivasa donucem bu akşam.

Sorum şu olcak : Btwin 100 km sayaci var eski mtb'me olurken yol bisikletime olmadigini fark ettim bugun.Maşa dar geliyor gibi. Yeni bi km sayaci mi almaliyim simdi bu maşaya uygun ??

20180624_125218.jpg 20180624_121753.jpg 20180624_122920.jpg

@Mustaac ve @bilalsahin56 verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Kesinlikle lastik ve jantımı değiştirmeliyim. Bilal, Dadaş bisikletten aldığın jantın markası ne? Dolar kuru son değişiminden önce mi almıştın? Lastikte bu fiyatın içinde mi?

@ılgazzz hocam jantlar ne durumda ? Ve alttaki tellerin dışardan geçmesi sıkıntı oluyor mu

@bilalsahin56 jant göbekleri shimano değil dime

Bu bisiklet endurance denilen bisikletlerden mi?

(link)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Evet, özellikle ters takılmış gidon boğazıyla dik durmanın doruklarına çıkabilirsiniz :ssrtcbya:
Forumdaki yol bisikleti tarikatı çok eğilemem deyince bana endurance önerdi. Anlamıyorum ki bu işlerden. Katlanır kullanan adamım ben. Endurance, race, cyclo derken beynim yandı.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Mehmet Nejat Karahan
Cyclocross almayın, hem pahalı olurlar, hem de yarış için üretildiklerinden çok konforlu olmaz.
Carraro modellerini bilmiyorum ama Decathlon yol bisikletleri erdurance kadro oluyor. Onlara bir bakın ona göre diğerlerini de değerlendirirsiniz. Genel olarak diyebileceğim üst boru hafif açılı oluyor endurance kadrolarda.

Geri