Cenk Yiğit
Daimi Üye
- Tepki
- 50
- Bisiklet
- Merida
Arkadaşlar bu tarz konulardan forumda fazlaca olduğunun farkındayım kirlilik yarattığım için kusuruma bakmayın. Teknik bilgimin yetersiz olmasından dolayı bir konu açıp sizlerden fikir almak istedim .Şuanda salcano ng 650 29 hd kullanıyorum asıl amacım şehir bisikleti almaktı yol lastiği alıp test edeyim diyerek mevcut bisiketlime taktım ciddi olarak fark ettiğini söylemem gerekiyor ama . İzmir'de kısacık 1-2 hafta içerisinde bisikletten düşmek mi istersin kanalizasyon mazgallarına teker sokmak mı herşey başıma geldi
1.75 olarak çok incede bir lastik tercih etmemiştim ama şansızlık yakamı bırakmadı . Bisikletimi değiştirdiğimde yine lastik alacağım ama bu sefer 2'den düşük bir model almayacağım kesin. Carraro 1029 mosso deore ve salcano igman 29x için bütçem yetmez sadece fikir almak amaçlı ekledim aradaki fiyat farkına değecek kapasiteye sahip mi ? Forumda 2.el olarak satılan sedona 950'de de aklım kalmadı değil ama kararsızlık içinde kararsızlık yaşıyorum ve siz bilgileri arkadaşlarımdan bir fikir talep ediyorum
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)