SALCANO IGMAN SLX 29er DOZER

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

Erhan81

Aktif Üye
Tepki
93
Bisiklet
Cannondale
Merhabalar yaklaşık 1 ay önce aldığım bisikletimi sizlerin huzurlarına geçte olsa çıkarmak istedim..

Öncelikle bisikletimin hikayesini kısaca anlatmak istiyorum. Yazın başında araştırmadan ve bu forumdan bir haber NG 650 29 ER tourney sistemli bir bisiklet satın aldım ilk uzun yolculuğumda göbek ve arka artırıcım da yaşadığım problemlerle dedim ki bu bisiklet bana yeterli gelmeyecek dedim ve çıktığım yalova turundan döner dönmez 3. haftasında ilk göz ağrım olan ng650 mi satım. Forum a üye olup araştırma yapınca gözümü Igman Deore ye dikmiştim işyerinde öglen arasını fırsat bilip sirkeciye gidip bisikletlere yakından bakmak amacı ile gittim salcano bayinde bisikletimi canlı kanlı görünce dedim tamam işte bu benim olmalı diyerekten sıkı bir pazarlıkla 1875tl ye deore li olan versiyonunu aldım eve gelip bir baktım ki 19 kadro yerine 17 kadro verilmiş. canım sıkılaraktan ertesi gün bayiyi arayıp durumu anlattım,bana hafta içi gelip değişiminin yapılacağı söylendi.. neyse kısa keserek bayiye gittim ve kem kum edip bu bisiklet sana iyi demeye başlandı bende biraz sert çıkarak bunun böyle olmayacağını izah ettim.. ellerinde 19 Igman deore kadro yoktu sonrasında salcanoyu aradım onlarda bir çözüm getirmedi iyice canım sıkıldı en son olarak bayinin sahıbı gelip benden fiyat farkı almaksızın bana IGMAN SLX olan modelini verdi Bİr anda deore lı sistemden slx ayno kol ve arka aktarıcılı sisteme geçmiş oldun ama kadro 21 oldu razı gelip aldım.Daha iyileri sizlerin olsun... :)

Artık resimler konuşsun .. ( telefon çekimi )
Bisikletin Donanımı Kısaca ;
  • TİPİ
  • 29" MTB
  • KADRO
  • Hydroformed tubes alüminyum kadro
  • MAŞA
  • Rockshox 29" XC30 gidondan kilitlemeli maşa
  • ARKA VİTES
  • Shimano RD-M675 SLX 30 vites
  • KADRO ÖLÇÜLERİ
  • 17" - 19" - 21"
  • ORTA GÖBEK
  • Aynakol ile birlikte
  • AYNA VE KOL
  • Shimano SLX FC-M672 40t/30t/22t krank takımı
  • FREN TAKIMI
  • Shimano Deore M615 hidrolik disk fren sistemi
  • VİTES KOLU
  • Shimano SL-M670
  • RUBLE
  • Shimano CS-HG50 36t/11t kaset
  • ÖN DEĞİŞTİRİCİ
  • Shimano Deore FD-M610 ön değiştirici
  • GİDON
  • Zoom FOV alüminyum gidon
  • BOĞAZ
  • Zoom TDS-D507A 3D forged alüminyum boğaz
  • SELE BORUSU
  • Zoom C239 alüminyum sele borusu
  • FURÇ TAKIMI
  • Chin Haur CH-9280TBW
  • TEKER SETİ
  • Continental Race King 2.20 lastik
  • JANT SETİ
  • Shimano MT35 jant seti ön-arka: QR
  • AĞIRLIK
  • 12,92 kg

IMG_0144.JPGIMG_0146.JPG IMG_0147.JPGIMG_0150.JPG IMG_0152.JPG IMG_0148.JPG

IMG_0152.JPG

IMG_0153.JPG
IMG_0154.JPG
IMG_0155.JPG
IMG_0156.JPG

Scudo

Yusuf'san

((( Sadece Bisiklet )))
Tepki
1.603
İsim
Yusuf
Başlangıç
1990—91
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Hayırlı olsun güzel at.
Çamurluksuz daha güzel bence.

• Beğen
Tepkiler: Erhan81

BF Okuru

Üye
Tepki
64
Bisikletiniz hayırlı olsun Erhan bey. Güzel bir model seçmişsiniz fakat,
Söylemeden geçemiycem, kusura bakmayın. Barent, ayaklık, çamurluk üçlüsü bisikleti olabilecek en çirkin hale bürümüş.
Siz böyle seviyor olabilirsiniz ama bizlerin göz zevkini bozmaya hakkınız yok :)

Erhan81

Aktif Üye
Tepki
93
Bisiklet
Cannondale
@BF Okuru Bey haklısınız aslında Barentler geçiçi taktım şimdilik çamurluklar da üzerinde geldi en kısa zamanda değişiklik yapacağım bende farkındayım olayın ?

daha zarif bir çamurluklar değiştirecegim zefal in çamurlugunu düşünmekteyim..

yorumunuz için teşekkür ederim

Erhan81

Aktif Üye
Tepki
93
Bisiklet
Cannondale
@Murat Cömez murat bey bilginiz için teşşekkürim salcano sitesinden alıntı yaptım düzeltmeye çalışayım dikkatiniz için teşşekkür ederim

Murat Cömez

En yeni üye - Kayıt: Az önce
Tepki
18.816
İsim
Murat Cömez
Bisiklet
Colnago
@KARDUZ.ERHAN
Rica ederim, sadece kopylayip eklemeniz gerekiyor. Hemen yaparsaniz bende yorumumdan silerim.:)

• Beğen

Nail Acun

Forum Demirbaşı
Tepki
733
Bisiklet
Merida
Çok şık bir bisiklet güle güle kullanın :) Yanlış anlamazsanız bir tavsiye de benden, Gidon + sele + sele borusu + Gidon boğazı bu saydığım 4 parçayı da değiştirirseniz çok daha şık gözükebilir :)

aeneskral

Allah için NAMAZ'a dur ey müslüman!
Tepki
838
İsim
Abdulkadir Enes KIRAL
Bisiklet
Giant
çamurluk olayını bende sevmiyorum. ama tabi gündelik iş için vs kullanılıyorsa kış şartları da hasılsa çamurluk epey iş görür.
çamurluk bisikleti basitleştiriyor sanki bilmem sizler ne dersiniz. ama hakikaten güzel bir bisiklet. bakalım bize ne zaman nasip olacak.

Berke

Road Bike Cyclist
Tepki
5.959
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Bisiklet çok şık, bence ayaklık pek problem değil ama barent ve çamurluk çıkarılırsa daha güzel durur. Ayrıca bir de sele değişimi öneririm bütün sportifliği bozuyor... :)

• Beğen

VolkanS

Daimi Üye
Tepki
120
Bisiklet
Ghost
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Celalettin aktaş

Daimi Üye
Tepki
19
Bisiklet
Sedona
Hayırlı olsun kazasız binişler dilerim, berkeye katılıyorum zevk sizin zevkiniz ancak çamurluksuz sanki daha hoş duracak gibi.

• Beğen

Erhan81

Aktif Üye
Tepki
93
Bisiklet
Cannondale
@Nail Acun

@Nail Acun @aeneskral @Berke K. Öncelıkler yorumlarınız için teşekkür ederim eve bende çamurluk olayını aslında sevmiyorum hantal ve market bisikleti gibi gösteriyor ama malum kar yagıdığı için takıp kullanmak istedim üstünde gelen çamurluklar bunlar.. aslında beğendigim TOPEAK marka çamurluk var ön çamurluk daha şık duruyor
(link)
@Nail Acun Bey koltuk degişecek ama pek bu işlerden anlamıyorum.. Gidon + sele + sele borusu + Gidon boğazı konusunda sizimle hem fikirdeyim beyaz iyi bir set güzel olucağını düşünüyorum ama biraz acemıyım sizin tavsiye edebiliceginiz varsa yorumlara acığım ?

birde göbekleri de slx göbek takımı yapmak istiyorum bu jant takımına uygun olup örülebilirmi ?

@Celalettin aktaş yorumunuz için teşekkürler dedigim gibi kar yagınca kullanmak istedim çamurlukları :)

Tepki
19
Bisiklet
Scott
üzerinde salcano yazan her şeyi değiştirmenizi tavsiye ederim
+kadroyu da mı?
-hee kadroyuda...
işin şakası hoş bir bisiklet olmuş ama dediğim gibi salcanonun kompanentleri estetiği bozuyor. gidon gidon boğazı sele sele borusunun karbonfiber malzemeli ürünlerle değiştirilmesi bence çok daha şık bir görünüm sonacaktır. :) kazqasız belasız sürüşler dilerim

• Beğen

Primattan Geldim

Forum Demirbaşı
Tepki
389
İsim
Onur G.
Başlangıç
2003—04
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Katlanır
Güzel görünüyor,kazasız kırımsız sürüşler :)

• Beğen

hakan64

Forum Bağımlısı
Tepki
543
İsim
hakan
hayırlı olsun güzel bisiklet.

hocam ilk aldığınız model bu muydu? (link)

Erhan81

Aktif Üye
Tepki
93
Bisiklet
Cannondale
@Angel

@Angel hocam lınk e tıkladığımda dırek salcano sitesi cıkıyor model cıkmıyor yazarsanız cevap larım ılk aldıgım model ıgman deore olarak geçiyor

hakan64

Forum Bağımlısı
Tepki
543
İsim
hakan
@KARDUZ.ERHAN
29,27.5 ve 26 inç modelleri var igman deorede. liste fiyatına göre baya indirim yapıyorlar demekki, bunun için sormuştum hocam. öyleyse bende salcano alayım en iyisi

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.