Scudo Sports

Carraro Remix D lütfen yardım işin içinden çıkamadım

Tepki
18
İsim
E.Y.
Bisiklet
Carraro
Arkadaşlar ben ilk bisikletimi alacam diyebilirim.Ancak bütcem 600-700 arası vede Carraro remix d ' yi görür görmez begendim ancak forumda dolaşınca işin içinden çıkamadım. İşe gidip gelirken kullanacam bisikleti sizce nasıl almalımıyım.

Boyum 1.78
Kilo 63(70 yapmaya çalışıyom :D )

Buda linki : (link)

Lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca bulunduğum şehirden dolayı bir kaç model dışında gidip bisikleti görme olanağım yok.

Edit : Bu iki modelide buldum ama şekil olarak hala Remix D ' yi beğeniyorum :)
1.si : (link)

2.si : (link)

Son edit : Salcano Ng 650 V Fren 29 jant ' da düşündüm ama forumda sorun yaşayan çok olmuş gibi sizler ne diyorsunuz?

Scudo
@silenceforme merhabalar,

İşe gidip gelmek için bisiklet almak istiyorsanız dağ bisikleti değilde, şehir bisikleti almanız daha sağlıklı olacaktır. Çünkü sizin kategorinizdeki dağ bisikletleri 26 inç ve kalın tekerlekli olacağı için sizi gereğinden fazla yoracak ve iş gücünüzü düşürecektir. Bu yüzden şehir bisikletleri tam işe gidip gelmek için daha ideâldir.

Bir kaç model önerebilirim.

(link)

(link)

(link)

@BF Okuru

Öncelikle çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Gideceğim yol ne yazıkki çokda düz değil çoğu yer toprak ve çukurlu :( Ayrıca bazı haftasonları yakın olan bazı yerleride gezmek istiyorum ki bahsettiğim yerler patika vb. Sizce bu bisiklet bu şekilde düşünürsek işime yararmı?

@silenceforme
Rica ederim görevimiz :) Anlıyorum o halde benim önerdiğim bisikletler pek uygun olmayacak. Seçtiğiniz modellerde işinizi görecektir.

@BF Okuru

Aklımı kurcalayan çelik ve mekanik disk olması bu ikisi bahsedildiği kadar kötümü. Birde salcano Ng 650 modeli kalite olarak düşükmü baya kötüleyen varda. Ayrıca sizdende özür diliyorum yazan tek kişi olduğunuzdan sizi yoruyorum :(

@silenceforme çelik ve mekanik alüminyumdan kötü tabi ki, mekanik fren sorunludur uzak durun. Sizin fiyat aralığınızdaki bisikletler her zaman kötüdür malesef. Nasıl yaparsınız bilmiyorum.
Benden özür dilemenize gerek yok ki, görevimiz diyorum ya. Kimin cevap verdiği önemli değil maksat işiniz görülsün :D

@BF Okuru

Tekrardan çok teşekkürler sanırsam carraro remix d ' yi alıp V frene çevirecem ama daha emin değilim. Hiç araştırma yapmasaydım şimdi almıştım ama araştırınca insan işin içinden bu bütçeyle çıkamıyor gibi :(

@silenceforme Rica ederim :) carraro remix d modelini V frenen çevirmen için V freni monte edebileceğin yuvalar olmalı. Bu bisiklet'te bu yuvalar yok malesef. Bisiklet almakta hiç acele etmeyin. Forum, araştırma yapmayıp acele bisiklet alıp sonrada pişman olan insanlarla dolu, sizde bunlardan biri olmayın. Biraz daha para biriktirip daha kaliteli bir bisiklet alabiliriniz.

@BF Okuru

Hata yapmaktan kurtardınız çok teşekkürler :) dediğiniz gibi yapıp para biriktirmeye çalışayım. Yardımlarınız için çok teşekkürler :)

Geri