Scudo Sports

tam sıralı bisiklet listesi ama hangisi ? 500-800 liralık bütçeliler!

Şevket Akça

Daimi Üye
Tepki
201
Bisiklet
Kron
merhaba.
"soru sor" kısmını detaylı okudum, birçok mtb 2. el ilanına da baktım forumda. ancak kendim için yeterli bulamadım ve başlık açma gereksinimi duydum. zevkime ve bilgime göre birkaç bisiklet ilanı buldum. hem diğer başlangıç için düşünen arkadaşlara da yardımı olur diye çeşiti biraz fazla tutmuş olabilirim. amacım başlangıç için kuvvetli ancak sürücünün kendisiyle birlikte bisikletini de geliştirebileceği bir bisiklet bulmak. sizlerden istediğim fiyat özellik konusunda fikir ve görüşleriniz. sözü kısa tutup ilanlara geçeyim.

not: birçok ilanda özellikler yazılmamış. o yüzden onlardan fazla bilgi edinemiyorum. özel olarak bilen kullanan varsa yazar sevindirir :)

(link)

(link)

salcano ng650 herkesin kafasında olan bir bisiklet. fiyat ve görsellik ve hatta başlangıç için tavsiyesi bol.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

ilandaki grunge da satılık ve aşağı yukarı aynı fiyatta. ilan sahibi aynı kişi.

(link)

800 tl'ye bütçe çıkarabiliyorum taksitle falan ancak onun yerine 500-600 ile kapatıp kask ekipman vs. almak istiyorum.
bu da benim aylardır çektiğim dert. umarım bir yararı da olur diğer arkadaşlara.

Scudo
Ama siz daha 26 jant mı 28 jant mı alacağınıza karar verememişiniz. Farklı segmentlerde bisikletlere aynı anda bakmak biraz saçma. Ve kadro boyu olarak bir çok farklı kadro boylarını bir araya koymuşsunuz.

Linklerini belirttiğiniz ilanlardan biri bana ait. Detaylı bilgi buradaki ikinci el ilanımda da mevcuttur.

Siz önce ne tür bir bisiklet aradığınızı (mtb-şehir vb) ve kadro ölçüleri bilgisi verirseniz yardımcı olunabilir.

@Anıl KÜÇÜKGÖKSEL

Kadro boyunda haklısınız ama jant boyları hep 26 mtb bazıları yanlış girmiş sadece :)

Bu modeller içinden Merida ve Sedona 701 dikkatimi çekti. Salcano astro 270 te fena değil.
Ben olsaydım meridayı alırdım kadro boyu uygunsa bakın derim.

• Beğen
Tepkiler: Şevket Akça
@Fatih Çetin

17" - 18" bisiklet boyuma göre olanı. mtb arıyorum.

Tercihin merida olmalı. Acera donanımlı o fiyata zor bulursun. Ben altus setli bisikleti o fiyata sattım

• Beğen
Tepkiler: Şevket Akça
(link)

bir de bu var tabii. ilk tercihimdi ancak v fren değil de hd istiyorum. sebebini bilmiyorum sadece merak belki. kullanmadım da şimdiye kadar ama rüyama bile girdi kitapsız :)) her neyse bisiklet hakkındaki yorumlarınız nedir ? ciddi anlamda sıkılmaya başladım aramaktan.

bisikletin fren sistemini değiştirebilir miyim ? fiyatı uygun ve satan kişi de bir güzellik yapabilir :) 1-2 ay sonrasında hd fren için geçiş imkanım olur mu bu bisiklette ? genel bir yorum alırsam güzel olacak.

Geri