Scudo Sports

Carraro 1029 - Salcano igman 29 slx Hk.

Cenk Yiğit

Daimi Üye
Tepki
50
Bisiklet
Merida
Arkadaşlar bu tarz konulardan forumda fazlaca olduğunun farkındayım kirlilik yarattığım için kusuruma bakmayın. Teknik bilgimin yetersiz olmasından dolayı bir konu açıp sizlerden fikir almak istedim .Şuanda salcano ng 650 29 hd kullanıyorum asıl amacım şehir bisikleti almaktı yol lastiği alıp test edeyim diyerek mevcut bisiketlime taktım ciddi olarak fark ettiğini söylemem gerekiyor ama . İzmir'de kısacık 1-2 hafta içerisinde bisikletten düşmek mi istersin kanalizasyon mazgallarına teker sokmak mı herşey başıma geldi :p 1.75 olarak çok incede bir lastik tercih etmemiştim ama şansızlık yakamı bırakmadı . Bisikletimi değiştirdiğimde yine lastik alacağım ama bu sefer 2'den düşük bir model almayacağım kesin. Carraro 1029 mosso deore ve salcano igman 29x için bütçem yetmez sadece fikir almak amaçlı ekledim aradaki fiyat farkına değecek kapasiteye sahip mi ? Forumda 2.el olarak satılan sedona 950'de de aklım kalmadı değil ama kararsızlık içinde kararsızlık yaşıyorum ve siz bilgileri arkadaşlarımdan bir fikir talep ediyorum

(link)

(link)

(link)

Scudo
carraro bazı parçalarda üstün salcanoda bazı parçalarda aradaki fiyat farkına bakılınca carraro daha önde gibi
carraro jant ve maşada geride ama diğer donanımlarda üstün
bide aynakol deore oda salcanoya göre bi alt seri

Sizce aradaki 400-500 liralık farka değecek bir performans getirisi olur mu ? Carraro birde ağırlık bilgisi paylaşmamış aradığım hiçbir yerde bulamadım. Mosso 12.3 kg gibi bir rakam veriyor

Mosso hafifliği ile dikkat çekiyor. Carraro ağırlık bilgisi vermemiş veriyor da zaten. Ağırlıklarını neden belirtmiyorlar anlamıyorum bunu. Detaylı düzgün bir parça listesi falan da paylaşmıyorlar. Bence 3 bisiklet arasında kalsam carraro yu seçerdim galiba. performans yönünden salcano ile carraro birbirine çok yakın. Mosso nun donanımı biraz daha alt seviye ama hafifliği avantaj. Salcano ile carraro arasında fiyatı uygun olduğu için tercihimi carraro dan yana kullanırdım.

• Beğen
Tepkiler: ufuk şimşek
Geri