Bilmem. Hiç sormadım. Crash replacementde Endurace CF maşaları 150 dolar diyor indirimli fiyatı. Bakalım bir çözüm yolu bulacağız. Olmadı verecez 70 euro artık napalım. Live chate gidiyorsun meh eh ediyorlar, email diyorsun kıvırıyorlar, twittera giriyorsun ID ver şunu ver bunu ver diyorlar. Yav milyonluk şirket bizim 100 doların peşine düştü. O zaman maşayı hotele yollasınlar. İlk başta alırken hotele yollamasalardı o zaman. İnat etselerdi yollamıyoruz diye. Hem yaptıkları rezilliği ört pas ediyor bu Volker, hem de net cevap yazmıyor. Bir daha da Canyon manyon almam. Techical support vs. vs. dediler aldık şu işe bak. Mırın kırından başka bir şey değil. 1 sene burada hayalini kurdum, aldım, sizler de takip ettiniz olan işe bak. Alacaksın bir Orbea, Scott, Trek vs. Böyle kötü bir firma görmedim ben. Kullandıkları headset desen piyasada örneği yok. Alttaki cyc gidonun örneği başka piyasada yok. Ultimatelerde kullandıkları maşa güvenlik sistemi tam yukarıdan değil aşağıdan başlıyor ve gidonu salıyor. Cidden bir dahi mi var içlerinde yoksa sadece para odaklı mı üretiyorlar anlamıyorum.