Scudo Sports

Canyon maşam oynuyor

Bu günlerde yoğun olduklarıniçin cevap gelmedi. HAftaya gelir. Bakarız.

Scudo
İşi çözdük. Bu hafta içinde maşa geliyor.

Dosyalar

• fatura.PNG
    fatura.PNG
    21,1 KB · Okunma: 85
  • canyon.PNG
    canyon.PNG
    5,2 KB · Okunma: 89
  • email canyon.PNG
    email canyon.PNG
    7,5 KB · Okunma: 75
İşi çözdük. Bu hafta içinde maşa geliyor.
Gift falan yazsınlar mümkünse 100 dolara vergi vermeyin birde. Gözünüz aydın peki kırıklığı ve yapıştırılması ile ilgili birşey söylediler mi?

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
@trainspotting35

Canyon benim çatlayan aero gidonumu ups kargo ile vergisini ödeyerek göndermişti. Maşa’da %99 öyle gelecektir. Pakete gift vb. ifadeler yazmıyorlar.

@trainspotting35

Canyon benim çatlayan aero gidonumu ups kargo ile vergisini ödeyerek göndermişti. Maşa’da %99 öyle gelecektir. Pakete gift vb. ifadeler yazmıyorlar.
Peki siz gidonu onlara gönderdiniz mi? Bunlar maşayı istemediler. Ben yazdım bu sarı şey niye diye. Bakalım.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Satın aldığınızda gönderim adresi Almanya olduğu için yeni maşayı Türkiye ye göndermek için 99USD mi talep ettiler sizden?
Hayır. Benim Türkiyede olduğumu biliyorlar. Canyon hesabımda gözüküyor. Kendileri UPS Express için 99 USD ödediler ve adres için güncelleme istediler sadece.

Son düzenleme:
@:DDD fotoğraftan sıkıntı var mı çözemedik, size yeni bir maşa gönderiyoruz demişler. Hatayı kabullenmek yok, bir nevi geçiştirme var.
Ayrıca kargo parasını galiba size kilitlemişler. Biraz daha baskı yaparak kargo bedelini karşılamalarını isteyin bence.

Ben de geçiştirme sezdim. Kargo parasını zaten ödememin imkanı yok. Bana haber vermeden bu faturayı çıkarıp ödeeyeceksin diyemezler bence. Ayrıca prepayment yazıyor sağ üstte. Hiçbir şey ödemedim fakat böyle bir email gelmiş. Ne demek bu?
Bana kitlemiş olabilirler mi? Allah allah allak bullak yazmış emaili adam. "Please let us know if we can change the address for you to save shipping costs." Zaten faturaya Türkiyeyi yazmışlar adres olarak. Doğru adresi yazmışlar fakat shipping cost için onlar mı save yapıyor yoksa ben mi save yapıyorum netliğe kavuşturamadım. Bir düşünüyorum koskocaman firma 100USD nin mi lafını yapacak, bir yandan da niye garanti çerçevesinde olan şeyin kargosunu ben öderim diye kafam allak bullak oldu. Neyse yarını bekleyceğim. Görüşleriniz varsa bekliyorum.

dsafghjklşi.PNG
DSFGHJKL.PNG

Son düzenleme:
for you to save
"İstersen başka yere gönderelim kargo parası dokanmasın" demişler bence ?
Mutlaka görüşüp kargo bedelini yüklenmelerini kesinleştir derim.

• Beğen
Tepkiler: :DDD
Hem gel sen yapıştır, sonra da parayı öde. Yok öle iş. Twitterdan yazdım, email de attım. Bakalım.

Galiba bu gezegende Canyonla en ters düşmüş sayılı insanlardanım. Böyle şansızlık olur mu yav.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Özcan
Bi arkadaş pakete "gift" yazsınlar demiş ama artık "gift" yazılsa da vergi ödemekten kurtulamıyorsunuz. Bilginize.

NOT: Ben de size yazılan cümleden kargo parası ödeyeceğiniz sonucuna vardım. Sadece Almanya içindeki kargo ücretini karşılıyoruz diyor çünkü. Bu arada garanti şartlarında "yalnızca bisikleti teslim aldığınızda var olan hasar ve defoların" garanti kapsamında olduğu yazıyor. Ve yine sadece bu süre zarfında kargo ve vergileri de onlar ödüyormuş. Siz bisikleti alalı iki seneyi geçti mi? Geçmediyse bile anladığım kadarı ile bu adamlar size yeni maşayı sadece "müşteri memnuniyeti" adı altında gönderiyorlar (hasarı inceleyemedikleri için) ve büyük ihtimalle kargo parasını ve hatta vergisini de ödeyeceksiniz. Zaten faturada dikkat ederseniz maşanın fiyatı 0 USD gözükürken, kargo ücreti olarak 100 dolar yazmışlar.

Son düzenleme:
Kargo parasi yazmalarinin sebebi bisikletin ilk teslimat yerinin Almanya olmasi.

canyon bekledigim tepkiyi verdi. kurumsal firmalar belli bir sistem üzerine çalışırlar. kargo ücreti çıkma sebebi budur. bu konuda da iletişime geçerseniz halledeceklerdir. tekrar geçmiş olsun ...

Israr ediyorum hala. Cidden otele mi göndercekler gene maşayı? Komik.

Kargo parasi yazmalarinin sebebi bisikletin ilk teslimat yerinin Almanya olmasi.
Sebep olarak onu bahane gösteriyorlar ve şu sarı şeyin ne olduğunu adam 2 emaildir yazmıyor. Bir daha yazdım bir daha yazmazsa gene yazacağım. Şaka gibi. Küçücük kutuya 100 dolar kargo ödüyoruz. Bari bikeguard ile göndersinler. :D

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Merak ettim sizin maşayı satın almaya kalksak Canyon satıyor mu?Satıyorsa kaç gayme?

• Beğen
Tepkiler: :DDD
Bilmem. Hiç sormadım. Crash replacementde Endurace CF maşaları 150 dolar diyor indirimli fiyatı. Bakalım bir çözüm yolu bulacağız. Olmadı verecez 70 euro artık napalım. Live chate gidiyorsun meh eh ediyorlar, email diyorsun kıvırıyorlar, twittera giriyorsun ID ver şunu ver bunu ver diyorlar. Yav milyonluk şirket bizim 100 doların peşine düştü. O zaman maşayı hotele yollasınlar. İlk başta alırken hotele yollamasalardı o zaman. İnat etselerdi yollamıyoruz diye. Hem yaptıkları rezilliği ört pas ediyor bu Volker, hem de net cevap yazmıyor. Bir daha da Canyon manyon almam. Techical support vs. vs. dediler aldık şu işe bak. Mırın kırından başka bir şey değil. 1 sene burada hayalini kurdum, aldım, sizler de takip ettiniz olan işe bak. Alacaksın bir Orbea, Scott, Trek vs. Böyle kötü bir firma görmedim ben. Kullandıkları headset desen piyasada örneği yok. Alttaki cyc gidonun örneği başka piyasada yok. Ultimatelerde kullandıkları maşa güvenlik sistemi tam yukarıdan değil aşağıdan başlıyor ve gidonu salıyor. Cidden bir dahi mi var içlerinde yoksa sadece para odaklı mı üretiyorlar anlamıyorum.

Son düzenleme:
Geri