tugrulozk
Üye
- Tepki
- 5
- İsim
- tuğrul
- Bisiklet
- Merida
Merhaba,
Bisiklette yeni ve şimdilik amatörüm
Sitede de üyeliğim yeni maalesef bir kaç sorunum var bunlarla ilgili yardım ve fikir almak istiyorum. Bursalı arkadaşları gördüğüm için buraya yazmak istedim. Zaten sanırım üyeliğim yeni olduğu için konuda açamıyorum...
Kış başı yaklaşık 6 ay önce merida cross 40 d bisiklet aldım. Açıkçası pek memnun olduğum söylenemez kış şartlarında kısıtlı kullanıma rağmen 6 ay içerisinde çok sefer servise gittim. Genel sebep sürekli değişik yerlerden menşeini belirleyemediğim sesler gelmesi
Takdir edersiniz ki can sıkıcı bir durum. Neyse fazla uzatmayayım şuan ki sorunum ön ve arka frende yarım sıktığımda ses geliyor fakat bu ses baya yüksek bir ses sorunlu bir araba balatası gibi ses çıkıyor
Tam sıktığımda sorun yok ve frenler tutuyor durmakta da sıkıntı yaşamıyorum ama yavaşlamak için yarım fren yaptığımda çıkan ses sinir bozucu. Balatalar mı bitti diyeceğim yaklaşık 1000 km yol yapmışım bugüne kadar balatalar biter mi ?
Bursa Nilüfer tarafında yönlendirebileceğiniz bir iyi bir bisikletçi var mı ?
Bunun haricinde daha kısmet olmadı fakat bursa da bir kaç tura katılmak istiyorum. Organizasyon bilgilerine güncel olarak nereden ulaşabilirim ?
Şimdiden teşekkürler...
Bisiklette yeni ve şimdilik amatörüm
Kış başı yaklaşık 6 ay önce merida cross 40 d bisiklet aldım. Açıkçası pek memnun olduğum söylenemez kış şartlarında kısıtlı kullanıma rağmen 6 ay içerisinde çok sefer servise gittim. Genel sebep sürekli değişik yerlerden menşeini belirleyemediğim sesler gelmesi
Bursa Nilüfer tarafında yönlendirebileceğiniz bir iyi bir bisikletçi var mı ?
Bunun haricinde daha kısmet olmadı fakat bursa da bir kaç tura katılmak istiyorum. Organizasyon bilgilerine güncel olarak nereden ulaşabilirim ?
Şimdiden teşekkürler...