Scudo Sports

Bursa

@Serkan Jr
Hoşgeldin bisikletin hayırlı uğurlu olsun.
Zamanla kondüsyonla uzun mesafeli turlar yapabilirsin.

@mariokaldato
Abi güzel olur sen dürdane rampasını çıkınca ara ben Hürriyetten çıkarım denk gelir hem:D
Şaka bir yana güzel bir gün olur.

@dcmavideniz
@mfurkan
Aleyküm selam arkadaşlar :)

Scudo
@katran
:D eyvah eyvahh bana degilde candana ters gelir gurur yapar hahaha :D ben okeyim eehehe

@Candan Biberci
Hahahaha :D iyiydi bu

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Tum bursali hemserime merhabalar selamlat ( muhtar adayi gibi konustum eheheh ) :D

Merhabalar, Bursada hafta sonu kısa süreli 1-3 saatlik tur düşünenler var mı? Veya önerebileceğiniz güzergahlar var mı? Özellkle şehrin doğu yakası için ( yıldırımda oturuyrm)

@sercankzly Merhaba, hoşgeldiniz.Mudanya'ya gelip gidebilirsiniz mesela güzel kondisyon yaparsınız.3 saati geçmez diye tahmin ediyorum.

• Beğen
Merhabalar Mudanya'da yaşıyorum, aranıza yeni katıldım Bursa'da tur faaliyetleri olursa buradan takip edip gelmeye çalışacağım. :hhhhhh:

@ÖmürY merhabalar. Bende oraya yakın oturuyorum. Yıldırımda nerelerde bisiklet sürüyorsunuz.

@Ceyhun Özkan
teşekkürler, daha acemi olduğum için mudanya yolu riskli olur diye düşünüyorum. yoksa bende oraya bisiklet ile gelmeyi çok isterim.

@sercankzly
Merhaba Yıldırım tarafından orta seviye kondüsyonla Kestel Saitabat şelalesine gidebilirsin.Cumalıkızık'ta olabilir.

@redcountry
Hemşehrim hoş geldin :)

• Beğen
Tepkiler: redcountry
@sercankzly Anladım sizi , haklısınız.Tez zamanda trafikteki tecrübelerinizi geliştirip güzel yerler keşfetmeniz dileği ile kazasız ve keyifli pedallar.

• Beğen
@sercankzly Bence en sorunsuz bineceğin güzergah, eğitim yoludur. Bir ucunda erikli bir ucunda şehreküstü. trafik çok rahatsız edici değil, yoğun olduğu bölgede de genel olarak sürücüler bisikletlere karşı hoşgörülü. Ben bu bahsettiğim güzergahı hemen her gün kullanıyorum, işe bisiklet ile gidip geliyorum. Zorluk derecesi düşük kısa bir güzergah. Genelde akşam 9 gibi çıkıp kısa turlar yapıyorum şu sıralar.

İstanbuldan memleketime selamlar. Okullar bittiğinde yeni yaptığım bisikletimle küçük çaplı turlarınıza ve organizasyonlarınıza katılmayı düşünüyorum.

• Beğen
@ulas
Mükemmel olur :)
Bursa'daki potansiyeli farketmenize sevindim.
Bizi Bursa'daki iki firmanın tekelinden bir an evvel kurtarın :)

haberleri bekliyoruz

Geri