Scudo Sports

Bursa

Merhaba,

Bisiklette yeni ve şimdilik amatörüm :) Sitede de üyeliğim yeni maalesef bir kaç sorunum var bunlarla ilgili yardım ve fikir almak istiyorum. Bursalı arkadaşları gördüğüm için buraya yazmak istedim. Zaten sanırım üyeliğim yeni olduğu için konuda açamıyorum...

Kış başı yaklaşık 6 ay önce merida cross 40 d bisiklet aldım. Açıkçası pek memnun olduğum söylenemez kış şartlarında kısıtlı kullanıma rağmen 6 ay içerisinde çok sefer servise gittim. Genel sebep sürekli değişik yerlerden menşeini belirleyemediğim sesler gelmesi :( Takdir edersiniz ki can sıkıcı bir durum. Neyse fazla uzatmayayım şuan ki sorunum ön ve arka frende yarım sıktığımda ses geliyor fakat bu ses baya yüksek bir ses sorunlu bir araba balatası gibi ses çıkıyor :( Tam sıktığımda sorun yok ve frenler tutuyor durmakta da sıkıntı yaşamıyorum ama yavaşlamak için yarım fren yaptığımda çıkan ses sinir bozucu. Balatalar mı bitti diyeceğim yaklaşık 1000 km yol yapmışım bugüne kadar balatalar biter mi ?
Bursa Nilüfer tarafında yönlendirebileceğiniz bir iyi bir bisikletçi var mı ?
Bunun haricinde daha kısmet olmadı fakat bursa da bir kaç tura katılmak istiyorum. Organizasyon bilgilerine güncel olarak nereden ulaşabilirim ?

Şimdiden teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Scudo
@tugrulozk Merhaba, Hoş Geldin.
Sondan başlıyım;
*Uludağ Bisiklet Grubu (UBG), Aydın Bisiklet, Yıldırım Bisiklet, Acil Pedal ve Perşembe Akşamı Bisikletçileri gibi gruplar düzenli olarak tular açıyorlar. Facebook hesaplarından turları takip edebilirsin.
*Nilüferde Aydın Bisiklet'in ve Dr. Bisiklet'i biliyorum. Tamir ve bakım yapıyorlar. Konum olarak da birbirlerine çok yakınlar.
*Bu konuda fazla bilgi sahibi değilim :)

İkisini de biliyorum dr bisikleti geçerken görmüştüm fakat gitmedim sanırım oraya gitmekte fayda var.

Peki fikri olan var mı ? Balatalar bitmiş olabilir mi 6 ay gibi bir sürede :(

• Beğen
@tugrulozk
Merhaba Dr bisiklet işinin ehli ve teknik bir arkadaş.Ben çok memnunum ve fiyatlarıda mahalle bisikletçisiyle aynı.Gazlama iş yapmıyor kesinlikle.
Diğer malum 2 firmanın fiyatları oldukça yoğurtlu.

Yardımlarınız için teşekkürler ilk fırsatta dr bisiklete uğrayacağım.

• Beğen
@katran Merhaba C.tesi günü Bursa tarafından Gemlik'e geldim , normalde Kurşunlu üzerinden dönüyordum ama bu sefer meşhur Dürdane rampasını merak ettiğim için yine Bursa tarafından döndüm rampa çok hoşuma gitti, ama güneşin tam tepemde olmasından dolayı kollarımda amele yanığı dediğimiz yanıktan oluştu:(.Gün sonunda 127 km yapmışım:)

• Beğen
Herkese merhaba,

Adım Serkan. Gruba yeni katılıyorum ve bisiklette yeniyim. Ataevler tarafında oturuyorum ve tıbbi kongre organizasyonu işindeyim. Turlara katılmayı çok istiyordum ama mesafe ile ilgili olarak 100km gibi rakamları görünce biraz hazırlığa ihtiyacım olduğunu düşünmeye başladım :) Umarım çabucak eşlik edebilecek duruma gelirim.

Bisikletimi yeni aldım. Tamamen aldığım yerdeki kişilerin (ki çoğunun bu forumda olduğunu düşünüyorum) tavsiyesi üzerine hiçbirşey bilmeden aldım.

Başlangıç için mosso wildfire V iyidir dediler, ben de dinledim :)

@Serkan Jr Hayırlı uğurlu olsun , güzel günlerde iyi pedallar diyorum.Bence tarihin ve doğanın birleştiği Bursa'da bisiklet kullanabildiğimiz için çok şanslıyız:)

• Beğen
@Candan Biberci topraam bi gun musait olunca biskeletle beni altiparmaktan al 2miz gemlige @katran dostumuzu ziyarete gidelim. Ama ben mahalle performancisiyim ufak ufak gidelim nasipse insallah :)

• Beğen
Hazır rampa demişken.. :) Selamlar herkese.https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t34.0-12/13014825_2013314045559871_728764181_n.jpg?oh=3b63339cee0787f9efff410c8509fd38&oe=5718640C&__gda__=1461204538_b3c4514d4d4a338e8db87032ae9b8329

@Serkan Jr
Hoşgeldin bisikletin hayırlı uğurlu olsun.
Zamanla kondüsyonla uzun mesafeli turlar yapabilirsin.

@mariokaldato
Abi güzel olur sen dürdane rampasını çıkınca ara ben Hürriyetten çıkarım denk gelir hem:D
Şaka bir yana güzel bir gün olur.

@dcmavideniz
@mfurkan
Aleyküm selam arkadaşlar :)

@katran
:D eyvah eyvahh bana degilde candana ters gelir gurur yapar hahaha :D ben okeyim eehehe

@Candan Biberci
Hahahaha :D iyiydi bu

• Beğen
Geri