Scudo Sports

Bursa

Yarın Bursa için yeni bir heyecan..
Toplamı 301 km lik harika bir rota.Dağ,köy,dere,göl,orman.
17 Nisan 10:30 da herkesi Misi Köyüne bekliyoruz.
(link) adresinden ayrıntıları bulabilirsiniz

Scudo
Daha ekipmanlarım hazır değil. Hep kaçırıyorum böyle güzel turları off. Ne şansızım :(

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Nilüfer belediyesi ornek alınması gereken bir çalışma yapmış imkanı olup da tembel tembel yatan belediyeler için özellikle

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hava harikaydı.Tüm katılımcılar keyifli bir rotada pedalladı.
Usta fotoğrafçı-gazeteci Coşkun ARAL da aramızdaydı.
Bursa dışından gelecek arkadaşlara da şiddetle önerir ve bekleriz..

• Beğen
Merhabalar, Bursa'daniz biz de. Su an Londra'dayim ve bisiklet ulaşım aracim burda. Bursa'ya döndüğüm zaman da devam edicem inş, belki burdan bisiklet bile getirebilirim.

@katran Estağfurullah benimki nazcizane ufak tefek paylaşımlar :)
Muhakkaki sizlerde güzel Bursa'mızı seviyorsunuzdur benim gibi.Ben bunu tanıtım yaparak süslüyorum diyelim :)

• Beğen
Mtb den kurtul al güzelinden bir tur bisikleti :)
Yokuşları 6 değil 16 km ile çıkarsın evelAllah :)

29 mtb ye gectim abi hızlı giderim diye ama yok. Lastikler de ince. Sıkıntı bende galiba

• Beğen
@katran
Zamanla kondüsyon kazanılır kısada olsa sık binerek iyi seviyeye gelirsin.
Yolda rampa görsem oraya dalıyıorum hemen.Çok sert olmadıkça genelini düz yolmuşcasına çıkabiliyorum.

• Beğen
@Candan Biberci
:D rampalarin kralisin topraaam

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Darısı başıma abi. Şimdi benim bisiklet de 28 jant ince teker mtb. İlla trek 7 serisi bisiklet mi lazım hızlı gitmek için abi :)

@mariokaldato
Estağfurullah ağbi kerameti Uludağ'a teleferik yerine pisletle çıkıyorum 40 km rampa nedirki :D

@katran
Bisikletin çok ideal bence.:)Kondusyonu toparla 100 km altına düşmezsin emin ol.Trek filan bir yere kadar iş sık binip hamlaşmamakla alakalı.

• Beğen
İstanbul'da yaşıyorum ancak uludağ üniversitesinde öğrenciyim, artık Bursa'da yaşıyorum diyebilirim. Ertuğrul'da bi yurtta kalıyorum herhangi bir bisikletim yok ancak yazın çalışıp Carraro 227 alıcam inşallah. Bisikletim olmadan forumun bağımlısı oldum. İnşAllah yazın aranıza katılacağım.

Geri