Scudo Sports

Bursa

Scudo
@koala981 Çağdaş Bey ,Bursa ekıbı daha cok facebook uzerınden organıze oluyor.Gecen yıl, forum uzerınden mesajlasılıp bulusuluyordu.
Aktıf bısıklet gruplarının dısında sanal ortamda bısıklet organızasyonlarının yapılması bıraz zaman alıyor.
Selametle...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bursa ekibi bana gezilecek yerler önersin öyleyse :)
Şehir trafiğine girmeden nerelere gidebiliriz? Kurşunludan gidiş dönüş nereler yakındır?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Sonunda bende pedallamaya başladım :) Başlangıç bisikletimiz Bisan Calvess 700 28inch Turuncu renk aldık.. Metro ve otobüse elveda dedik :D

Hendrik merhaba hoşgeldin öncelikle , sanırım cana yakınlık ve sıcakkanlılık konusunda benden daha fazla Türk'sün :) güle güle kullan bisikleti spora adımını atmışsın bu arada kendi forumunu paylaş meraklısı varsa girer bakar zararı yok.

• Beğen
Tepkiler: Quemoy
@jaks39 Teşekkür ederim İlker hoş bulduk :) sıcakkanlılık konusunda ayrıca teşekkür ederim :) Hoş patronum müşteriye karşı sert görünüyorsun diyor :D

(link) / (link) hoş forum kısmı bu hafta biraz kastı. Server değiştireceğiz sanırım, senede iki kez çökme sorunu yaşıyoruz. BMW sahibi veya sevdalısı varsa bekleriz :)

@Quemoy

o kısım babaya Alman tarafına çekmiş demek ki :)

@jaks39
Almanlar da öyle suratsız tipler değil ki :) Sanırım havamda değilmişim o gün :D

• Beğen
Tepkiler: jaks39
Mudanya servisleri almıyorlar hatta küfürü basıp üstüne bile sürüyorlar

@Atila Karasu

4+3 gün dolaştık oralarda pek saygısızlık görmedik, zaten otobüs vb. araçlara da ihtiyaç duymadık her yere pedal bastık :D

Yol bisikleti almayı düşünüyorum da aydın bisiklet harici yol bisikleti satan bir mağaza var mı acaba ?

Aydın bisikleti de öneririm hem fiyatlar iyi hem de satış öncesi ve sonrası her daim ilgileniyorlar.

aktif pedal da belirli markalar var sadece ve aydın bisiklettede ilgi neredeyse yok dr bisiklete bakıcam teşekkürler ve daha varsa bildiğiniz yazabilirseniz sevinirim

Geri