Scudo Sports

Bursa

@Barış TURAN

Binerek git diyorsun yani :D Ben Bursa Merkez ve civarını dolaşıp gece Kurşunlu'ya dönmek için kolay yol arıyorum. ;)

Scudo
Arkadaşlar herkese selamlar,

İsmim Sunay, bu hafta içi itibariyle bende ilk bisikletimi alarak aranıza katılmış bulunmaktayım.

2 senelik bi motosiklet maceramdan sonra geçen hafta motosikletimi duygusal sebeplerden satmak zorunda kaldım, ama iki tekerlekli bişeye binmem gerekiyodu bende çocukluğumdan beri içimi kemiren bisiklete yöneldim.
İki günlük kısa bi araştırmadan sonra bisikletler hakkında az çok fikir sahibi oldum ve
kron xc 250 26 inç hidrolik disk frenli 2014 model bisikleti sıfır aldım.
Kron xc 250 hakkında iyi yorumlarda var kötü yorumlarda var, gerçi ben bu yorumları bisikleti aldıktan sonra okudum ama olsun ziyanı yok sonuçta bütçe meselesi ne kadar okuyup araştırsamda alacağım bisikletler üç aşağı beş yukarı belli.
Bu işler birazda şans meselesi ürünün iyi yada kötü çıkması, bide altındaki ürünü bilip ona göre kullanırsan çok büyük sorunlar çıkarıcağını sanmıyorum.
Şimdilik 3 gün oldu bisikleti alalı ve olumsuz bi durumla karşılaşmadım 50 60 km civarı bi yolyaptım tahminlerime göre, bence gayet iyi bi bisklet en azından bana yetiyor gibi. Bitek üzerindeki lastikler dişli belki onlarıda daha az dişli asfalta daha yatkın bi lastikle değiştirebilirim 150 200 tl civarı uygun lastikler vardır heralde piyasada. Motosikletin ön arka lastiğine 1000 tl verince bisiklet lastiği çok ucuz geliyor gözüme :D

Neyese benim yazacaklarım bitmez, yollarda karşılaşmak dileğiyle.

http://www.upmatik.com/m/2015/03/28/20150325153410o1G8P.jpg
http://www.upmatik.com/m/2015/03/28/20150325134230kMvHq.jpg

Dosyalar

• 20150325_153410.jpg
    20150325_153410.jpg
    138,9 KB · Okunma: 3
  • 20150325_153410.jpg
    20150325_153410.jpg
    144,4 KB · Okunma: 3
  • 20150325_153410.jpg
    20150325_153410.jpg
  • 20150325_153410.jpg
    20150325_153410.jpg
@sunay690 Bisiklet aktif pedal'dan alınma sanırım.Güle güle kazasız belasız pedallar.

@Barış TURAN

Teşekkürler.

Onu yazmayı unutmuşum, Aydın bisiklet ten aldım önüme ilk orası çıktı :)

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
@sunay690 Olsun zamanla düzelir bu durum.Bisiklet arayışında olanlar da ilk tarayıcıya bisiklet yazdıklarında bisikletcim.com gibi siteler ÖNLERİNE ilk cıkan yer olur.Zaman geçtikçe daha iyi yerler muhakkak çıkar.

Aynen artık bisiklet işi ucundan bulaştı bana daha da yayılacak gibi. zamanla bisiklet parçalarını neden, nereden , nasıl, kaça alırım gibi sorular netlik kazanacak.

@sunay690 Araştırırken forum başlıkları altında,forum sabit konularında falan ara öönce.valla kendini giyotinin altında bulursun ne olduğunu anlayamadan. :D Şaka bir yana zamanla oalcak hepsi merak etme.1 Mayısta hava müsait olursa Uludağ yapılacak gibi gözüküyor,bekleriz.

1 mayıs ta ki etkinliğe katılmak isterim. Tabi o andaki duruma bağlı. Ne tarz bi etkinlik olucak benim gibi amatörler katılabilir mi ?

kız arkadaşıma da yarın bisikelt bakmaya gidicez şöyle 26 inç V frenli bi mtb alalım diyoruz başlangıç seviyesi kron olur, mosso olur, salcano olur, aydın bisiklet haricinde gidebileceğimiz bi mağaza varmı önerebileceğiniz.

Etkinlik değil aslında,öyle ortaya atıldı bi ara.Tahmini 3-4 kişilik amatör bisikletçiler.Yaylana yaylana,yavaş yavaş bir tur.Acele yok.Tavsiyem önce forumda ikinci elleri değerlendirmen.

İkinci eller için zaman olmayabilir, büyük ihtimal yarın bisiklet işini bitirmek istiyecek öyle tahmin ediyorum :D çünkü çok istekli.
Aydın bisiklet, aktif pedal, bisiklet center gibi yerlerden halladicez gibi gözüküyo.

@sunay690 Bisiklet center'dan uzak dur derim.Hatta direk aktif'e git.Bir de kent meydanı tarafından gacılara girdiğinde sağdaki ilk ya da ikinci sokakta XLC miydi neydi adı bi yer var.Oraya da bakabilirsniz.

Yazdım bunu aklıma bisiklet center den uzak durulacak :) Aktif pedal da ki fiyatlar da biraz yüksek gibi bizim için en azından internet sitesinden öyle gözüküyor.

Selamlar saygılar :) Yeşil Bursa'mızdan merhaba diyorum sizlere.
İsmim Hendrik, hayırlısı ile bende artık yakın zamanda pedal çevireceğim :)

Şu aralar ön araştırma içerisindeyim, malum bahar aylarındayız yazda geliyor işe gidip gelme amaçlı başlangıç seviyesi bir bisiklet alacağım. Dün arkadaşla konuşurken bir gazla gittik, bakındık arkadaş kendine Kron XC150 aldı çıktı :D Kime niyet kime kısmet olayı oldu benimkisi :)

@Quemoy Selamlar saygılar bizden :) Forumumuza hoş geldiniz. İsminize göre türkçe'ye hakimiyetiniz çok güzel. Forumda görmek istediğimiz gibi bir yazım tarzı :harika:

Anladığım kadarıyla sizde kendinize bisiklet alıcaksınız ama ne alsam diye karar veremiyorsunuz :D

@BF Okuru
Teşekkür ederim Ali Bey :) Hoş bulduk..

İsmim yabancı evet :) babam Alman annem eski Muradiyeli. 1986 dan beri ailecek Tr de yaşıyoruz.

Yazı tarzına dikkat ederim. Benim de kurduğum 10 yıllık bir otomobil forumum var, Türkçeyi güzel kullanmaya dikkat ediyorum :)

En son bisiklet maceram lise de kaldı :) Arayış içerisindeyim :D

Edit: En son kullandığım bisiklet Alman Prophete idi :)

Hendrik aramıza hoş geldin şimdiden iyi pedallamalar kazasız belasız sürüşler dilerim :)

@Quemoy babanızın Alman olduğunu söylemişsiniz ama, Almanya'ya hiç gidiyor musunuz? Orada Kehlsteinhaus diye bir yer var yani Bavyera'da oluyor burası. Çok merak ettiğim ve gezip görmek istediğim bir yerdir. (Ayrıca bakınız: Cube Acid 2015 ve ilk turum - BisikletForum gerçekten güzel olmuş Soner Közen her zamanki gibi iyi iş çıkarmış :)

@Anonim Ben NRW eyaleti tarafındanim. Dortmund taraflarında kalıyor doğduğum yer. Haliyle bayern tarafını bilmiyorum :) Senede bir iki senede bir gidiyorum.

Soner bey güzel pedallamis :) Ama sanırım dağ bayır çıkmak bana gore değil. Yada erkenmi konuşuyorum bilemedim :D

Geri