Scudo Sports

Bursa

arkadaslar merhaba, geçen gün bursa esentepedeki bike house, yakup abinin yanına gittin ama dükkan kapalıydı
bir yere mi taşındı yoksa komple mi kapattı, bilgisi olan var mı

Scudo
Yavuz bisikleti tavsiye ederim.Önceden mahalle bisikletcisi gibi takiliyordu ama simdi isleri buyuttu Shimano Orbisplus ve Manitouya disbritör oldu

Dün beşevlerde bir bisiklet tamrcisine gittim adam aynı zamanda kırtasiye işletyo kesinlikle öneririm adam makine hocası bu yuzden mekanik bilgisi çok yüksek elinde her türlü parça var.Olmayan parçalarıda ertesi günü getirtirim diyor çokta güler yüzlü benim dandik bisiklet için saatlerce ugraştı.Öneririm

Tel :05052137765

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
KÜLTÜR MAH. Gümüşdere CAD NO 43 / B NİLÜFER BURSA(Abdurrahman vardar orta okulunun yanı)
Böyle adresi abi (link) buda net adresiymiş.Oradan parça isteyebiliyorsun

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Selamlar ben görüklede oturuyorum her türlü uzak mesafe pedallarız

Maalesef ki bisikletim uzak yollara pek musait değil. Ama en azından (ki öyle tahmin ediyorum) bir uludağ turu yapabiliriz.

Yine bir aydın klasiği.Sitelerinde 36 tl olan göbeğe 40 tl istedi,hiç yüz göz olmadan parasını ödedim karttan çıktım.Niye şaşırmadım!?

2-3 sene önce ben aydın bisikletle bisiklet konusunda görüş alışverişinde bulunmuştum adamların kötü tavrını görmedim doğrusu.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Barış TURAN Aydın bisikletten ve çalışanlarından nefret ederim adamlara soru sormayacaksın binbir afra tafrayla cevap veriyorlar.

@Efe Cycler Huylarını biliyorum,alacağım malzemeyi bildiğim için girip çıkmam bir dakika sürdü zaten.Elemanı malzemeyi verirken İsmail beyefendi de yüzüme bile bakmadan(laptopu ile ilgileniyordu) shimano mu istiyorsun?diye sorma teveccühünde bulundu.

Şeytan dürtükledi,hazır önünde laptop var.Göbeğe 40 tl istedi,gir bak bakalım sitene kaç tl yazıyor diyecektim,dedim boşver yaw akşam akşam.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
İnternetten alışverişin gözünü seveyim,işim aceleydi yoksa işim olmazdı bunlarla.

Merhaba,

Bursa'da hangi ulaşım araçlarına, hangi saatlerde bisiklet alınıyor bu konuda bilgi verebilecek arkadaş var mı?

Teşekkürler.

Bursaray için ek ücret ödemenden.
(link)

@Barış TURAN

Teşekkürler. Belediye otobüsleri ve tramvay'da nasıl durum? mesela geç saatlerde Gemlik Mudanya gitmek istesem!

İstanbul için harita var bisikletliker in bırsalılar içinde hazılayalım birşeyler

• Beğen
Tepkiler: Antares
@AntaresBursa merkezden mudanya minibüslerinin kalktığı durağa kadar metro ile gidebilirsiniz.Mudanya minübüsleri en son saat kaçta var ve bisiklet alır mı bilmiyorum.Ama minübüsleri pek bisiklet almaya uygun değil.Gemlik kısmı ise benim için muamma.

Geri