Scudo Sports

Bursa

Arkadaslar Bursada bildigi kaportaci ve motosiklet lere firin boya yapan biri var mi ?Konu gunceldir :)

Scudo
Siyaha boyatacaksan ofis mobilyaları,sandalye vb metal parçalarını boyayan imalathanelere bakabilirsin.Ekosit vb yerlerde yapıyorlardı görmüştüm ben.

Bisiklet alali 1 hafta oldu sorun yoktu. Sonra pedallara guc verdikce hep ayni yerde cit cit diye ses geliyor bu nerden geliyo olabilir egildigim zaman on tekerden geliyor gibi oluyor ama pedala bastikca cit yapiyor ilginiz icin tesekkur ederim.

Aynı sorunu bisikleti aldıktan iki hafta sonra bende yaşadım genelde ayna kolun içini yağlamadan veriolar bisikletleri kendin yapabiliosan açıp yağla yoksa bir bisikletçiye götür.Ama bu ses seledende kaynaklı olabilir o yüzden bisikleti ayakta kullan aynı ses geliyorsa ayna koldan pedaldandır.

Bir kere goturdum soldaki aynakolu cikartip gres yagi surdu simdi sagdakinden geliyo sinir oluyom bende yeni aldim kulustur bisikletmis ses cikariyo

@kaan karaman

Beşyol lambalarından Çirişhaneye doğru girince 500 metre ilerde Esat usta var .Ona bir götür istersen soruununu halleder :)

Edip arkadasim linklerin icin tesekkur ederim

Bisikleti ordan aldim zaten :)

Besyolun ordaki bisikletci var bi tane heralde onu tarif ediyosundur

Bilemiyorum ki kopruden az ilerde ici bisiklet dolu bir dukkan var bisiklet center yaziyo olmasi lazim

Neyse ben bir bisikletciye baktirayim yorumlariniz icin sagolun

Bende karacabeyliyim şu sıralar Salcano NG650 26 MD ile uğraşır oldum, Alacağım kısmetse, Biga 18 Mart Üniversitesinde okuyacağım bir an önce Biga'ya götüreceğim bisikletimi, Yaz tatillerinde Karacabey'den 1 2 dostumla katılmak isteriz :D Selamlar.

Bursa Gemlik yolunda bir otobüs durağının altında yağmura yakalanmış bir kaç tane bisikletci vardı umarım yağmur diner de devam ederler allah yardimcilari olsun :) Gorurlerse yazsın arkadaşlar ne yaptıklarını anlatsin

oto kaporta boya yapan bazı isyerlerinde vardır illa otosansit olması şart değil hatta elektrostatik boyayı da bi düşün derim kadroda plastik bir hava estirir değişik durabilir

arkadaşlar bende mosso aradığım için bursa yalova yolundaki bisiklet centera gittim istediğim modelyoktu ve sadece benzer kadro boyuna sahip bisikletleri almayacağım halde inceledim ordaki benimle ilgilenen arkadaş gerçekten yardımcı oldu ve kafamdaki bazı soru işaretlerini sildi belki arayış içinde olanbazı arkadaşlara alternatif olabilir

Araniza yeni katildim. Adim Metin Attila Teker. Su anda bir bisikletin yok ancak yakin zamanda bir mtb ile Bursa'daki bisikletcilerin arasina katilicam. Umarim Bursa'da bisiklete gonul vermis insanlarla yuz yuze tanismak da nasip olur. Herkese iyi gunler.

Hosgeldınız Dogan Bey ne zamandır Bursadan yenı katılan arkadasları gormuyorduk.Ben de Ovaakçada oturuyorum yazları K.Kumlaya da gıdıyorum.Size yakın sayılır.Bıldıgım kadarıyla Gemlıkte bısıklet grubu var.O arkadaslarlarla da ıletısıme gecebılırsınız.Sızlere bısıklet secımınde yardımcı olacaklardır.Sahıl serıdını bol bol gezersınız artık.Iyı aksamlar dılerım. Facebook sayfaları : (link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri