Scudo Sports

Bursa

gemlik güzel yer, kumsazla kumla da güzel mudanya daha güzel.
misi köyü yakınlarında olsam bi karting atardım sizle
ama gemlik bursaya yakın oluşundan kaybediyor. şehir bi türlü büyüyememiş.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
arkadaşlar teşekkürler bukadar hızlı cevap beklemiyordum demekki site baya kalabalık evet gemlikteki guruptan bi abim var aynı işyerindeyiz o aşıladı zaten bende eskiden kullanıyordum oyüzden zor olmicak fakat konu açtım öneri kısmına orada bi fikir alışverişi yapabilirsek sevinirim saygılar.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
SAYGILI KARDEŞLERİM VE SEVGİLİ ABİLERİM ÖNCELİKLE HERKEZE MERHABA VE KAZASIZ BELASIZ KEYİFLİ VE SAGLIKLI PEDALLARMALAR DİLEGİM İLE...
BURSA'da YAŞIYORUM 20 YAŞINDAYIM BİSİKLETE UZUN ZAMANDIR BİNİYORUM AMA FORUMA DAHA YENİ KAYIT OLDUM VE GERÇEKTEN ÇOK DEGERLİ BİLGİLER ÖGRENDİM VE ÖGRENMEYEDE DEVAM EDECEGİM UMARIM. :) KRON XC 750 KULLANIYORUM KRONDAN GERÇEKTEN MEMNUN KALDIM GÜZEL BİSİKLET
UMARIM KEYİFLİ VE DEGERLİ ZAMAN GEÇİREBİLİRİZ TEKRARDAN KEYİFLİ PEDALLAMALAR :)
İYİ GÜNLER

Uludağ Bisiklet Grubu var mesela.

@T. Yıldırım
Takımdan kastınız gezi ve tur grupları ise Yeşil Pedal Bisiklet Kulubu ,Uludağ Bisiklet Grubu , Perşembe Akşamı Bisikletçileri Bursa, Yıldırım Bisiklet Grubu,İnegol Bisiklet Grubu ,Mudanya Bisiklet Grubu var.Facebooktan arayarak sayfalarını bulabılırsınız. Yarış takımı olarak ta yol kategorısınde Bursa Buyuksehır Beleduyespor var.Dag kategorsınde Gursu Beledıyespor ve Nılufer Beledıyespor var. Sıze en yakın Gruba katılabılırsınız.Mudanyada oturdugunuz ıcın Yeşil Pedal ve Mudanya bısıklet grubuna katılabılırsınız. Onun dışında ben herhangı bır grupla surus yapmıyorum. Bı kaç kişiyle beraber antrenman yapıp kendınızı gelıstırmeyı, kondusyonunu arttırmayı düşünüyorsanız oturdugunuz yerde guzel rotalar belırleyıp hayırlısı ile antrenman yapabıliriz.

@ebubekir sözbir

Hocam sizinle antreman yapmak benim için şereftir. Şu bisikletin fren vites kollarını hala düşünüyorum halledemedim. Halledince müsait bir gün orta yoğunlukta bir antreman yapalım kısmetse. Fazla zorlamaya gelmez çünkü haftalardır yola çıkmadım. Saygı ve sevgilerimle.

Arka fren yüzünden hevesim kaçtı bisikletten anladımki hidrolik frenler bize göre değil arızalanınca masrafı fazla oluyor hele ucuz fren olunca. şimdilik bisiklet bana ben ona bakıyorum.

Mudanya rampası çok güzel bir antrenman yeri olabilir çık in çık in bacaklar ve ciğerler iyice açılır. buralarda da olsa keşke böyle bir rampa. bisiklet sürmek için illa gruba gerek yok şöyle de söyleyebiliriz illa başımızda bir çoban olmasına gerek yok canım nereye isterse oraya sürerim" tek tabanca "

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
@mustafa genç
Mustafa abı sat gıtsın ugrasma artık dag biskletiyle.Sabıt masa v fren lı bır bisiklet al en iyisi.Hem sorunsuz hem de hafıf ve hızlı yolculuk yaparsın :)Ozledık abı senı gorusemıyoruz

@ebubekir sözbir
satamam alırken eşimi zor ikna ettim hâlâ der verdiğim parayı kadro v fren uyumlu olsa iyi olurdu HD bize göre değil zengin işi tekrar hd fren alırsam da
üst seviye alırım avid elixir 5 de gözüm var fiyatı çok geliyor gözüme. avid almam lazım çünkü bi dünya para verip bleed kit ve yağ almıştım yurt dışından elimde kalırlar başka marka alırsam.

3, 4 haftadır bisiklet e binmiyorum arka fren moralimi bozdu aldığım yere versem epey para isterler yağ basma sadece 70 tl

@Yunus Emre ÜNAL

Bursa'da ciddi bir bisikletci potansiyeli var.. Mükemmel gruplar var.. bende mudanya'da otururyorum.. İnşallah baharda çok güzel turlar düzenleyeceğiz.. şimdi önümüz kış ve antremansız geçirmemek lazım :)

• Beğen
Tepkiler: T. Yıldırım
@serhat dura

Hocam benim bisikletin işleri halledeyim inşallah. Beraber bir antreman yapalım. Ebubekir kardeşimiz de gelirim dedi. 3 kişi Gemlik yaparız :D

bu sıralar çok yoğun çalışıyorum galiba bu kış böyle geçecek eve trailer almayı düşünüyorum bahara inşallah diyelim

Bursa da kaç tane bisiklet kulübü var bilgisi olan var mı? Herhangi bir şey yok internette. Nasıl katılabilirim? Lisansı önceden mi çıkartmalıyım yoksa oradan mı çıkarılır.

@sinaneğilmez

Hangı branstan bahsettıgınıze baglı .Bursada toplam 7 kulup var. Aktıf olan ıse 3 kulup.Bunların ıkısı sadece dağ bisikleti kategorısınde yarısan kulupler.Nılufer Beledıyespor ve Gursu Beledıyespor.Yol bisikleti kategorısınde ıse Bursa Buyukşehır Beledıyesı var.Ayrıca Buyuksehırın MTB takımı da mevcut.Bunların harıcınde Yeşil Pedal Bisiklet Derneği bu yıl kulup oldu..Yarıslara ıster ferdı ıstersenız de kulup adına katılabılırsınız.Kısacası lısansı onceden cıkarmanıza gerek yok.Sız hangı kategorıde yarışmayı ıstıyorsunuz? Dag bisikletı mı yoksa yol mu?

Öncelikle hepinize merhaba.Ben Bursa/Osmangazi Gülbahçe Mahallesi'nde oturuyorum.13 Yaşındayım 24 Şubatta 14'e giricem.Salcano NG550 Hd modeline sahibim. Kışları her gün saat 16:00 bisiklet sürmeye çıkar 17:00 eve dönerim.Genellikle Merinos Parkı'ndaki bisiklet yolunda turlarım yada Fomara,Kent Meydanı gibi gidiş dönüş 5-6 km olan yerlere giderim.Kondisyonum malesef fazla kilolarım nedeniyle zayıftır.Eğer benle turlamak isteyen birileri olursa Facebooktan ekleyebilirler.www.fb.com/deorextr07

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Merhaba arkadaşlarım ve abilerim ben Doğancan, 15 yaşında ve fazlasıyla acemi bir şekilde bisiklet süren, onun haricinde bisikleti bir hayli dandik (canello mudur nedir, model numarası vs. hakkında hiçbir bilgim yok) bisiklete sahip olan bir bisikletseverim. Sizlere tanıştığıma şimdiden çok sevindim, hepinize tekrardan merhaba.

Bursa/Nilüfer'de oturan abilerim veyahut arkadaşlarım varsa bir gün buluşup en azından FSM civarı pedallamak isterim, teşekkürler..

Geri