Scudo Sports

Bursa

@baranozhan

Haven't found anyone yet! This same thing happened the past few years. I come to this forum, I announce that I'm looking for training partners between such and such a date, and nothing. Then after I return home, a bunch of people come out of the woodwork saying "Gee, I wish I knew you were here, we could have trained together!". Pathetic. I give up.
Hey thanks for writing anyway..
-Murat

Scudo
@Toofast4u

Merhaba,
Hoşgeldiniz, umarım yardımcı olabilecek birileri olur.

Şehir içine girerseniz dikkat edin.
Eski garaj civarında yeni asfalt yaptılar ( yolun kent meydanındaki kavşakta alttan geçtiği yere ) , kenara koydukları mazgallar tabiki yola paralel, bence mtb si olanlar bile buraya dikkat etsin.

ben mail attım belediyeye ama , bir şey çıkmaz sanmıyorum.

Amerika da öyle yol yapsa biri ve birisi orada zarar görse ne olur siz daha iyi biliyorsunuz ?

:) selamlar

hayırlı olsun güzel bisiklet...ben de beşevlerde oturuyorum, sizin dükkana uğrarım bisikletle, hava basarsınız artık bizim bisiklet lastiklerine de :))

Merhaba bende Haluk! 16 yaşındayım. Her pazar geziyorum bende. Mudanya fln yapıyorum. Yazın gezi olursa bende gelmek isterim tabi. Hem daha iyi tanışmış oluruz :D
"(Bu arada ataevlerde oturuyorum. Okulum MPAL)"

@VooDooMan

hayırlı olsun bisikletin ferhat kazasız sürüşler dilerim...........

pazar günü iznik gezimiz var..katılmak isteyen arkadaşlar varsa duyuru kısmına isimlerini eklesin lütfen!

planlanan geziler gezi ve tur duyuruları başlığı altına ekleniyor zaten. oradan takip edebilirsiniz...pazar günü iznik gezimiz var...ilgilenen arkadaşlar ilgili başlığa baksınlar lütfen...ya da bana mesaj atabilirsiniz...;)

inegölde bisikleti ve sürmesını seven herkesi beklıyom ayrıca her hafta sonu çevre köy-belde lere gezi miz bulunmaktadır gene
hafta içi yakın köylerımızde çay partılerımız de vardır
irtibat .bayteks@mynet.com

merhabalar bende turlara katılmak istiyorum yeni üye oldum... bursa yıldırımda oturuyorum

@Mustafa_Temizel

mustafa ben hasan bende osmangazi de oturuyorum garaj altı yeşilova beraber takılabiliriz istersen

mrb arkadaşlar ben bursa-gemlik'te oturuyorum, çok üzücü fakak burda birlikte pedallayacak uzun yol yapacak birilerini bulamıyorum, gerçi ben henüz uzun yol yapacak kadar iyi bir kondüsyona sahip değilim ama kendimi geliştirmek istiyorum Gemlik, Orhangazi ve ya İznik civarından arkadaşlar varsa tanışalım, pedallayalım :))

Bende Bursa'dan arkadaşlar. pazar günleri yapılan gezilerle beraber hafta içi de müsaitim isteyen arkadaşlar irtibata geçebilirler.Yıldırımda oturuyorum ama pekte mühim deil:)

Merhaba ben Gemlik'te yaşıyorum. Yaşım 17. Şu ana kadar bisiklet ile yaptığım en uzun yolculuk 20 km'lik bir Fıstıklı-Gemlik yolculuğu. İleride daha uzun yolculuklar yapmak istiyorum. :)

Bursaya gelirsen mutlaka pedal basacak birilerini bulabilirsin;) fakat gemlik adına bişey söyleyemem

temmuz ayı içerisinde herhangi bi bursa organizasyonu var mı? varsa ne zaman haberleri bekliyorum...

Tayinim çıktı yakında ben de Bursa'ya taşınıyorum. Yaz sonu mu olur taşınmam bilmiyorum. Fakat resmi olarak Bursa'da öğretmenim artık. Görüşürüz bilahare.

Geri