Scudo Sports

Bursa

Sevgili arkadaşlar, buluşup, organizasyonlar, turlar, antreman turları yapmak niyetindeyim. Bana özel mesajdan ulaşırsanız sevinirim. Hadi artık bir şeyler yapalım... :D

Scudo
Arkadaslar Merhaba,

Ben Bursa dan Cinar lisesi mezunu 20 li yaslarda Metin adli Mtbr sporcusuna ulasmaya calisiyorum. Hakkinda baska bilgim yok .
Taniyan bilen varsa yardimci olsun lutfen..
Uzaktan saygilar...

merhaba arkadaşlar foruma yeni üyel oldum bisikletimi dün sipariş verdim kargo bekliyorum bugün gelecek :) ben de bursadayım yeni başlayacağım bu spora scott scale 70 aldım heyecanla bekliyorum :)

@selcukkal
selçuk merhaba bizim dükkan carrefourun karşısında michelin lastik bayisi bp petrolün için de musait olsuğunda urarsan tanışırız bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum

kardes bız yarın 8:30 da cıkıyoruz mudanyaya gıdecez senın telefonun sılmısım yanlısla sen gel tamam benım telefonum 05057590712

Bende Bursadayım Geziler İçin Nasıl Haberdar Olacağız Bilgi Verirseniz Sevinirim.

bnde bursadanım ama işte bi sorunum var bütün sene öss ye calışmak zorundayım:s

arkadaşlar ben bisikletime neon taktırıcam ancak bi sorunum var enerjiyi nerden saglayabilirim?ayrıca bursada bunun gibi işlerle ugrasan ve ya satan bi yer var mı acele cvp?şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar. Ne kadar "Bursalı" ve "bisikletçi" olduğum tartışılır olsa da Uludağ Üniversitesi'nde okuyan ve bisikletlerle tekrar ilgilenmeye başlayan bir öğrenciyim. 15 Nisan'dan sonra ve Bursa'dayım. Okulun bitmesine daha 3 yıl var, bu sürede Bursa'da bisiklete ve gezmeye dair birşeyler yapmak istiyorum. İşin açıkcası daha yeniyim, amacım bisikletle gezilere katılmak ve fotoğraf çekmek. 1.000 YTL bütçe ayrıdım bu işe, 500 YTL'si yeni fotoğraf makinama gitti.. Geriye kalan 500 YTL'ye de orta mesafede geziler yapabilecek, en azından Uludağ'a çıkabilecek bir bisiklet almayı düşünüyor ve bu noktada önerilerinizi bekliyorum.

Buradaki ortamın sıcaklığını görünce, işin açıkçası, bu işe olan hevesim arttı. Umarım ilerleyen zamanda güzel geziler gerçekleştirebiliriz.

Ayrıca bir projem de bisiklet ve turlar hakkında bir blog yayınlamak. Şu an 2007 ve 2008 de Türkiye geneli yarışmada üst üste birinci olmuş bir haber-gündem blogum var. ((link)) Bunun yanısıra bisikletlere ve yapacağımız gezilere dair de bir blog açmayı ve blogumu haberlerin soğukluğundan ve renksizliğinden kurtarmak istiyorum. Saygı ve sevgiler..

herkese slm
bursada yarış bisikleti satan yerler varmı acaba varsa adresini yazarmısınız veya2. el bulabileceğim yerler nereleridir.

saygılar.

Geri