Scudo Sports

Bursa

Scudo
Tek başıma gezinmekten sıkıldım arkadaşlar. Bana arkadaş yok mu mudanyada yada güzelyalı da :(

haziran-ekim arası burgazdayım ben ama ağırlıklı olarak araziye çıkıyorum. sen yaz kış mudanyada mısın?

• Beğen
Tepkiler: Nau04
@Fatih Özgenlik

ağırlıklı ortalama mı şükrüüüü ?

:) :) şu yeni keşfettiğin single tracki merak ettim resimlerini bekliyorum..

sen cumartesi bisikletle değilsin dimi??

** haa bide bende enerji barlar var, hatırlat ta vereyim sana ben kullanmıyorum. ***

yaz gelsin de arazi yapalım hep beraber.. yeni arkadaşlar da var, ekibi biraz genişletelim...

• Beğen
Tepkiler: Fatih Özgenlik
@Fatih Özgenlik

Ben Haziran - Eylül mudanyada kalıyorum. Sonra Bursaya dönüş. Yani sana eşlik edebilirim. :)

Are there any road racers in the Bursa-Mudanya area who want to do some early morning road rides between May 25th and June 8th?
Every year I reach out to find people on this forum, and every year I end up training by myself for two weeks.

Abicim forumdaki herkesin ingilizce bildiğinden emin değilim.. O yüzden keşke türkçe yazsaydın..
Ben ana hatlarıyla özetleyeyim :)

Bursa - Mudanya civarında 25 mayıs ile 8 haziran arası sabah erken sürüşler yapmayı isteyen,yol bisiklet yarışçılarının olup olmadığını sormuş sayın abi:)
Ayrıca kendisi her sene bu forum aracılığyla birilerini bulmaya çalışmış ama her seferinde 2 haftayı yalnız antreman yaparak geçirmiş :)

Wish ı could ride with you but ı.m so far away from Bursa, ı.m also alone like you.Hope you can find a riding friend soon,good luck.

@d.berkay

Tesekueler..
Daha once hep Turkce yazdim mesajlarimi. Kimseyi bulamayinca belki Turkiyede yabanci bisiklet sporcu bulunur dusundum.. Belli olmaz dedim..
Herkez dag bisiklet delisi olmus.

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
@littlesign

burgaza taşındığımda haberleşiriz o zaman...

@Nau04

şükrübey, 1 avcılar alır mısınız? :D :D

pazartesi resimleri görürsün merak etme. barlar için de sağol üstad...

@Toofast4u

bursada yol bisikleti sürücüleri çok sayıda mevcut.sadece tek dezavantaj,tamamı şehrin doğusunda,mudanya çok ters kalıyor.ayrıca bursa gibi bir kentte en iyi tercih MTB. bursanın kaç yolu doğru düzgün vede yol bisikleti kullanımına uygun ki??
artık kaldırımlar bile yamalı çukurlu:boese157:
o nedenle herkes mtb ye sarmış.biraz olsun asfalttan,şehirden ve duman dan uzaklaşmak için.

@Elman TEMEL

Cok sayida diyorsun ama hic biri bu mesaji gormuyor yada.. neyse. Kim var? Ben en iyisi Sabri'yi ariyim.. Ne kadar komik. Gecen Subat San Diego California'daydim hazirlik kamp icin. Bir antrenman tur'lari var hafta sonunda- en az 250 kisi bulusuyor ve birlikte antrenaman yapiyorlar. Aklin durur..
Haklisin Turkiyenin yollari, Bursanin yollari cok ideal degil artik.. Ama yetersiz bahane.. Ben ne olursa olsun Bursadaki yollarin hepsini kullaniyorum. (ilk 1989'ta gelip yarismistim TR'de) Trafik yogunluk beni korkutmuyor- oturdugum yer hem kalabalik hem yollar delik desik. Benzinin pahali oldugu yerde (Turkiye'de) herkez bisiklet sahibi olmali.. Maalesef TR'dekilerin sigari aski bunu onliyor. Burda ilk defa benzinin galonu 3.50 dolari gecti.. herkez bisiklet, otobus, trene kosturuyor..
Bu arada Mayis ayi "Ride your Bike to Work Month" ve bu onumuzdeki hafta "Ride your Bike to Work Week".

• Beğen
Tepkiler: Nevzat KÖSEOĞLU
Geri