Scudo Sports

Bursa

abilerim:)

bu hafta gezi olcak mı? hava kapalı gözükü baya soğuk!! yağmur bekleniomuş. bende bu hafta geziye gelmek istiyordum ama ön teker patladı, sora da bisikleti götürürken araba eziodu beni. beni ezmedi ama bisiklet altında kaldı. o yzdn cant fln yamuldu, baya hasar war. bu hafta gezi olurmu bilgilendirirseniz yine iyi olur!!! babamın bisikletini alıp gelmeye çalışırım ama kısmet artık. Saygılarımla (çaylak:D)

Scudo
teşekkürler!!! yinede ucuz atlattım. bu hafta gezi yapılacakmı bilge bi abimiz yok mu ya:D???

Ben bu hafta gezemeyeceğim. Ama sana şunu önerebilirim. Hürriyet girişindeki Abdal köprüsünün orda bisiklet evi diye biryervar saat8-9 arasında bursalı bisikletçiler oraya gelir ve ordan çeşitli istikametlere gruplar yola çıkar. Takıl istersen.

saollasın ediz abi at'ta sorun olmaz belki de ailem bizi gormeye mi geldin yoksa gezmeyemi derse bir sey diyemem :( amma yine de cok saollun ...

her hafta buradan konuyu güncellerseniz sevinirm! En azından Bursa'da nerde ne zaman gezi olacağını rahatlıkla öğrenebiliriz:vroam:

arkadaşlar ücretsiz düzenlenen organizasyon var mı acaba? "tonga" üyesi arkadaşlar herkesi davet etmişler ama açıkçası ben ücretsiz gezileri tercih ederim. parasızım anlayın :D özellikle üniversiteli arkadaşlara sesleniyorum..acilen bir grup kurun da gezelim!

• Beğen
Tepkiler: atilla35
yanlış anladıysam özür diliyorum ancak tonga.org 'da üyelik ve aidat ücretleri yazılmış. üye olmayanlar da tonga organizasyonlarına katılabiliyoru mu yani? açıklar mısınız?

bildiğim kadarıyla bir süre üye alımı durduruldu zaten. treking,paraşüt veya farklı şehirlerde düzenlenen kamp ve etkinlikleri bilemeyeceğim ama bisikletle ilgili org.larda ücret falan söz konusu olamaz. ama her klüp/dernekte olduğu gibi, üye olduğunuz durumda belirli bir aidat ödemeniz gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: leo82
aslında cüzzi miktarlar ama şu anda çalışmadığım ve eylüle kadar da çalışmayacağım için cebimden ekstra ücret çıksın istemiyorum. tam pintilik dönemindeyim yani :D

merhaba bende yeni katıldım aranıza bursada oturuyorum.beşevler tarafındayım bu tarafta olan arkadaşlar varsa geziler düzenleyelim.daha çok yeniyim ve istekliyim sizlerle pedallamak istiyorum.

slm herkes aynı dertde.beşevlerde oturuyorum haftasonu gezilerine katılmak istiyorum bi topluluk oluşturalım buluşalım sohbet edelim gezi düzenleyelim.

bende bursadayım herhangı bırsey olursa yardımcı olmaya calısırım....

msn ekleye bılırsınız ve turlar duzenlerız beraber

@deniz__pr

sana katılıyorum evin bizim dükkana oldukça yakın gelebilirsen tanışalım beraber pedallarız

Bursada Yol Yarisci var mi [artik]?
24 Mayis 8 Haziran arasi ben Bursadayim..
Antreman arkadaslar ariyorum. Her sabah. Erken. 3-5 saat.
Kopekler gecen yaz odumu patlatti :eek: hele o beton fabrika yolundakiler ayi gibi.
Best,
Murat Altinbasak

@Toofast4u

dostum sen mudanyada bisikletçi dükkanı olan hasan'ın akrabası olan murat mısın merak ettim?

Geri