Scudo Sports

Bursa

Scudo
aramıza hoşgeldiniz, bu forumda engin deneyiminden faydalanacağımız abilerimiz, kardeşlerimiz, akranlarımız bulunmakta her konuda bize yardımcı oluyorlar sağolsunlar.

• Beğen
Tepkiler: HarunG
Harun bey hoş geldiniz öncelikle. Eğer hafta sonları tur organizasyonlarına katılmak isterseniz bursa içinde facebookta yeşil pedal bisiklet derneği var resmi bir dernektir ve bisiket adına çok güzel işler yapıyorlar onları takip edip turlara katılabilirsiniz çok keyifli ve kalabalık oluyor turlar hem bisklete binmeye doyuyor, hem kondisyonunuz artıyor hemde her hafta farklı bir köy görmüş olursunuz yeşil ve bisiklet iç içe tavsiye ederim.

Hoşgeldiniz. Gün geçtikçe daha çok bilgi sahibi olur ve daha da meraklanırsınız :)

Hoşgeldiniz :)

Keyifli sürüşler dilerim...

Foruma hoş geldiniz Harun Bey. Gönlünüzce vakit geçirmenizi dilerim.

@Gürkan ÇELİK

Çok teşekkürler

@Gürkan ÇELİK

Teşekkürler Gürkan Bey

valla hocam bende 40 yaşımda başladım pazar sabahları ev halkı uyurken saat altıda kalkıp bi mudanya yapıp dokuz dukuzbuçuk gibi gelip kahvaltıya yetişiyorum.Aramıza hoşgeldiniz.

Merhaba son bir aydır haftaiçi akşam 5-7 arası stadyum ile altınkum arası gidip geliyorum haftasonları da eski mudanya yolundan 6 gibi tepederbente çıkıp iniyorum aynı saatlerde gidip gelen varsa bana yol arkadaşı olabilir :)

Arkadaşlar merhaba,
30 yaşından sonra spor yapma azmiyle ve güç bela aldığım bisikletimle aranıza katılmaya geldim :)

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Arkadaşlar merhabalar.Bursa lıyım görev gereği Karacabeyde yaşıyorum.Şu meşhur Bike Haus deneyimimi sizlerle paylaşmak istiyorum .....Gittim gördüm ve hala şaşkınlığımı ve tavan yapan sinir kat sayımı üzerimden atabilmiş değilim.Şehir tur bisikleti almak için bir süredir yoğun bir arayış içersindeydim.Uzun incelemeler sonucunda hem fiyat hemde performans açısından krıterlerimi karşılayacak Merida crossway 100 serisinde karar kıldım.(Bu arada iyi seçim yapmışım yok böyle bir şey parasını sonuna kadar hakkettiğini belirteyim ) Araştırmalar sonucunda Aydın bisiklette karar kılmışken duayen bir abimizin yönlendirmesiyle daha doğrusu benden selam söyle hem indirim yapar hemde her konuda yardımcı olur?!!!!söyleminden etkilenerek Şu meşhur Bike Hausa eşimle birlikte gittik.Selam verip girdik.İçeride bisiklet tamiriyle uğraşan ve mahkeme duvarı suratlı bir arkadaş(Mekan sahibi) selamımızı isteksizce aldı.Sonrasını anlatıp lafı uzatmak istemiyorum bu arkadaş ya aşırı tok ya esnaflığın e sinden haberi yok yada bizim tipimiz adamın hoşuna gitmedi bilemiyorum?....Ha bu arada orada bisikletini tamir ettiren arkadaş bizimle daha çok ilgilendi kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum:))) Sonuç olarak Aydın bisikletten bisikletimi aldım hertürlü kolaylığıda yaptılar ama en önemlisi gösterdikleri alaka ve güleryüz.Aydın bisiklet hakkındada şikayetler var ama bu şikayetleri ciddiye almışlar demekki.Saygı ve sevgiler...

Bisikletforum ailesine yeni katılmış ve birkaç hafta içinde bir şehir-tur bisikleti almaya karar vermiş biri olarak sizlerin görüş ve önerilerini merakla bekliyorum. Burada birkaç gecemi bisiklet seçimi ve kadro boyu konularını okuyarak saatlerimi geçirdim ve seçeneklerimi minimize ettim. Herkese teşekkür ediyorum. Ancak yine de sormamda fayda var: 1.81 boyundayım ve iç bacak uzunluğu yanlış ölçmediysem 81 cm. Bu durumda hangi uzunlukta kadro seçimi yapmam gerekiyor? Çok fazla eğilmek ve bel ağrısı, sırt ağrısı çekmek istemiyorum.

Okuduğum kadarıyla her markanın da kendine özgü oturuş pozisyonları varmış bu yüzden sizlere arasında kaldığım iki modeli de belirtmek isterim; Trek Fx 7.3 ve Specialized Sirrus Elite.

Görüşlerinizi belirtirseniz gerçekten çok memnun olurum, şimdiden teşekkür ediyorum.

Merhabalar ben samet uzun suredir bisiklet meragim var. Yolda kaskli mayolu sporculari gorunce bu daha da artiyor. Universiteye hazirlaniyorum simdilik pek binemesemde yazin butun bursayi gezecegim. 4 sene once para biriktirip bianchi scorpion almistim 300 liraya, tabi ki bisikletten anlamiyordum beyaz esya satan bir dukkandan almistim. Simdiye kadar bir sorun cikarmadi memnunum onu kullanmaya devam edecegim iyi pedallamalar.

Hoş geldin foruma. İstanbuldan selamlar tüm bursaya. Forumu takip et inan bir zaman sonra bisiklet sende tutku haline dönüşecek...

Demek sende beyaz eşya satan yerden aldın.İlk bisikletini alanlar ve ya anlamayanlar hep oradan alıyor herhalde( ben de dahil) aramıza hoşgeldin:alkis:

Buna ayrı bir konu açılabilir;İlk bisikletini beyaz eşya satanlardan alanlar derneği :p

• Beğen
Tepkiler: Samet K.
Geri