Scudo Sports

Bursa

Hayirli olsun Furkan abicim :) Allah kaza bela vermesin.
Bisikletten 1-2 fotograf atma sansiniz varmiydi acaba ? :D

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Scudo
Mehmet merhaba,saat 08:00 de nereden hareket ediyorsun?kalabalık oluyor mu?
ben bir hafta Mudanya bir hafta Gündoğdu ve oradan aşağı veya uludağ yolu yapıyorum..(tek :)

Bike hause a sele almak için gittim kapıdan girdim sele bakmıştım dedim adam direk kalmadı dedi bende başka bişey söylemeden çıktım belliki sevmedi beni anladım tavrından birdaha da gitmedim.
Bursa da birkaç kendini birşey zanneden bisiketci var böyle aydın onlardan biri her yerde hakkında şikayet var. Bunların tek dertleri para onlara göre müşteri pazarlık yapmayan fiyat sormayan kişidir dükkana gireceksin alıp alıp hiç fiyat sormadan kredi kartı ile ödeyip çıkacaksin kapıdan girer girmez insanın gözünden anlıyorlar gelenin nasıl biri olduğunu bizim gibi fiyat soran hesap yapan biri olunca hiç ilgilenmiyorlar bile aydın a gittim bi kere bakmadı bile yüzüme, özellikle döviz kuru üzerinden satış yapan yerlerden uzak durun bize göre yerler değil oralar.

Istanbul da yaşayan lar çok şanslı bu konuda her keseye göre malzeme var orda abime söylüyorum gönderiyor.

Adım erkan 28 yaşındayım çocukluktan sonra tekrar bisiklet sürmeye başlamayı düşünüyorum.

Erkan Bey foruma hoş geldiniz. İyi vakit geçirmenizi dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Erkan D.
Hoş geldiniz çok güzel bir karar vermişiniz. Umarım bende ilerde bir daha başlamak zorunda kalmam. :)

• Beğen
Tepkiler: Erkan D.
Herkese teşekkür ederim arkadaşlar.Dün itibari ile bir bisiklet aldım. Salcano astro 211 modelini.
http://img.tapatalk.com/d/14/05/05/5evara6e.jpg

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

@Erkan D.

hayrlı ugurlu olsun abi allah kaza bela vermesin iyi gunlerde pedallayın :)

@Hüseyin Külcüoğlu
Havalar surpriz yapmayacak sekilde az biraz düzelsin ayarlayalım.Malum su an yukarısı oldukca serindir.Serinden ziyade yagmura yakalanmak,yagmurluk falan taşımak istemiyorum.

Herkese merhaba..
Oldum olası çok sevdim bisikleti.
Bilmem iyi mi yaptım. Yaşım 34. Aklım başıma ancak geldi :rolleyes: Bir tane Sedona 741 aldım ikinci el.
Bir kamu kuruluşunda memurum. Ve bugün siyah kumaş pantolonum, klasik ayakkabım ve gömlek üzerine süveter ile sırt çantamı aldım, taktım kaskımı geldim işe bisiklette.. Çok şaşırdı iş arkadaşlarım
Şimdi hemen her gün internette bisiklet dünyası hakkında araştırma halindeyim. V Fren, Süspansiyon vb ayarlar ile kullanım konusunda dikkat edilecekler ve tabiki güvenlik...
Daha çok acemiyim, öğreneceğim çok şey var...
Yardım ve destek için gezilere ihtiyacım olduğunu biliyor ve katılmak için dört gözle bekliyorum.
Saygı ve selamlar.
Harun

Geri