Scudo Sports

Bursa

Selamlar, benim de dahon pi 8 katlanır bisikletim var Bilgin Bey, Bursada hafta sonları genelde geziyorum bisikletle.. hoşgeldiniz.

Scudo
@aerbey
Hoşbuldum, teşekkür ederim. Benim Schwinn marka katlanır bisiklet. Bursa'da çoğalıyoruz, acaba katlanır bisiklet klubü kursak mı :)

@M Manus
Hoşbuldum, kesinlikle yer almak isterim. Takip edeceğim

Foruma hoş geldiniz. İyi vakit geçirmenizi dilerim.

merhaba hosgeldın :in:

merhaba hosgeldın :)

merhaba hosgeldın :)

hoşgeldin diyelim o zaman :) ben de kısmen bursadayım. pek aktif olamasam da arada sürmeye çalışıyorum. beraber de bişeyler yapabiliriz zaten denildiği gibi de bir sürü grup var bursada pab olsun uludağ olsun yeşil pedal olsun.

@Bilgin Ölek

hoşgeldiniz,her hafta sonu tur düzenliyorum

@Bilgin Ölek

hoşgeldiniz,her hafta sonu tur düzenliyorum

@Hüseyin Külcüoğlu

hocam bursa çevresindeki her yere gidiyorum

@Mehmet D.

Ben büyük bir sakatlık geçirdim. Diz kapağımın üstüne 5 dikiş atıldı. Eski formuma ne zaman dönerim, bilemiyorum. :/ Ama döndüğümde irtibata geçelim.

@Bilgin Ölek

Yeşil pedal her hafta sonu düzenliyor ama ben onlara katılmıyorum. Bir kaç kez katıldım ama güzel değildi

Plastidip diye sörf yaparsan artık fırın boyanın da tarih olmaya başlayacağını görebilirsin.Bu sprey plastik boya çok tutar.Hem kullanımı kolay hem istediğiniz an sökebiliyorsunuz.Kadroya koruma amaçlı kullanılabilir.Şu an elimizde mavi ve siyah var.Düşünme aşamasındayım sanırım ilk önce beyaz olan sabit maşamı(bisikletim siyah agırlıklı kron tourer)boyayacagım.Ayrıca kadronun alt kısmına camur tas vs. den koruması,çizilmemesi iiçin uygulayabilirim.Kadro zincir koruma boyası olarak bile kullanılabilir.Über birşey

(link)

otosansite gidebilirim ama genelde ugrasmak ıstemıyorlar plastıdıp dusunmuyorum cunku bısıkletım eskı boyayı nerdeyse tamamen soktum sayılır fırın yaptırıp uzun sure gıtstın dıye dusunuyorum otosansıtte tanıdıgı olup bıze yardımcı olabılece k olursa ıyı olur(link)

Aslında bu bisiklete ikinci defa binme fırsatım oldu. Bisiklet parcalarini satamayinca toplamaya karar verdim.Eğlenceli ama bayağı sinir bozucu bir dönemdi benim için. Neyse öyle böyle bitti sonunda. Kavuştum dağ bisikletime.
Dün yaklaşık 11 km yaptım Korupark'tan Görükle'ye. Gözüme uyku girmedi bütün gece. Bugünkü planladığım rota yüzünden. Çünkü ilk defa bisikletle gidecektim bu kadar yolu. Yürümeyi sevdiğim için yürüyerek her yere gidebilirim. Mesafenin bir önemi yoktur. Ancak bisikletle giderken sağolsun herkes sıkıştırıyor. Neyse fazla km olmasa da Görükle'den Bursa Otogar'ına geldim yaklaşık 25 km yol yapmışım. Köyleri geze geze vardım. Şimdi istikamet Eskişehir. Tabii ki otobüsle. Umarım bir gün şehirler arasıda ve ya kamplı gezilerde yaparım. Yazım hatalarım için affedin. Herkese iyi pedallamalar.

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Geri